#24.hu - 24.hu

24.hu 24.hu

A pandémiával magyarázható a gyengébb Eb-teljesítmény

Csak egy ezüstöt nyert a magyar csapat a rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon. The post A pandémiával magyarázható a gyengébb Eb-teljesítmény first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több ezren indultak hógolyócsatába Angliában, dacára a korlátozó intézkedéseknek

A rendőrség felhívta az emberek figyelmét a távolságtartási szabályokra, de ennél tovább nem mentek. The post Több ezren indultak hógolyócsatába Angliában, dacára a korlátozó intézkedéseknek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ilyen, amikor King Kong bemos egy nagyot Godzillának

Megjött a Godzilla vs. Kong előzetese. The post Ilyen, amikor King Kong bemos egy nagyot Godzillának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szanyi Tibor pártja önállóan indul a 2022-es választáson

A kormányváltáson dolgoznak állításuk szerint. The post Szanyi Tibor pártja önállóan indul a 2022-es választáson first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvertek és kiraboltak egy taxist Mosonmagyaróváron

Egy testvérpárt gyanúsítanak a rablással. The post Megvertek és kiraboltak egy taxist Mosonmagyaróváron first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétvégén közel egymillió embert beoltottak az Egyesült Királyságban

Közelít a 6,5 millióhoz azoknak a briteknek a száma, akik már megkapták az oltóanyag első adagját. The post Hétvégén közel egymillió embert beoltottak az Egyesült Királyságban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

ValóVilág: A felsál nyilván a disznó nyakában van, hiszen a sál hol máshol lehetne

A villalakókat sem állítanánk be jó szívvel egy hentespultba. The post ValóVilág: A felsál nyilván a disznó nyakában van, hiszen a sál hol máshol lehetne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztettet kértek egy siófoki férfire, mert torkon ragadta pénzt benyelő cégvezetőt

Önbíráskodás kísérlete miatt állítják bíróság elé. The post Felfüggesztettet kértek egy siófoki férfire, mert torkon ragadta pénzt benyelő cégvezetőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A haját tépte, az orránál fogva rángatta a rábízott idős beteget, most börtönbe megy

A biztonsági kamera buktatta le az ápolót, akinek a kutyája is sérülét okozott a magatehetetlen asszonynak. The post A haját tépte, az orránál fogva rángatta a rábízott idős beteget, most börtönbe megy first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Ezeket érdemes tudni január 25-én, reggel. The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hónapok óta nő a munkanélküliségtől való félelem

A GKI konjunktúraindexe januárban érezhetően emelkedett. A járvány kezdete óta legmagasabb értékét érte el, de áprilisi zuhanásának még így is csak alig több mint felét dolgozta le. The post Hónapok óta nő a munkanélküliségtől való félelem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Körözött férfi bujkált egy XV. kerületi ház falában kialakított rejtekhelyen

A 41 éves férfit elfogták. The post Körözött férfi bujkált egy XV. kerületi ház falában kialakított rejtekhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett Hujber Ferenc harmadik gyereke

Új családjával továbbra is Angliában élnek. The post Megszületett Hujber Ferenc harmadik gyereke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagy arányú győzelmet aratott az elnökválasztáson a portugál államfő

Marcelo Rebelo de Souza a választópolgárok mintegy 61 százalékának szavazatát nyerte el. The post Nagy arányú győzelmet aratott az elnökválasztáson a portugál államfő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Gazprommal büntetné Putyint a lengyel elnök

Szerinte a Navalnij-ügy után az EU-nak komolyabb szankciókat kell hoznia. The post A Gazprommal büntetné Putyint a lengyel elnök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

6461 ötös lottózó lett milliomos az elmúlt öt évben

Egyre inkább a sportfogadásra esküsznek az emberek, a lottó visszaszorulóban van. The post 6461 ötös lottózó lett milliomos az elmúlt öt évben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvannak a lehetséges ellenfeleink a kézivébé negyeddöntőjében

Nem könnyű megmondani, melyikük lenne nehezebb. The post Megvannak a lehetséges ellenfeleink a kézivébé negyeddöntőjében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

21 professzor tiltakozik a Debreceni Egyetem modellváltása ellen

Múlt csütörtökön ellenszavazat nélkül döntöttek róla, úgyhogy sok hatása nem lesz a közleményüknek. The post 21 professzor tiltakozik a Debreceni Egyetem modellváltása ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába

Azért választotta hazája helyett Dél-Koreát, hogy biztosítani tudja gyermekei jövőjét. The post Újabb észak-koreai diplomata szökött Dél-Koreába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Ferenc: Rá fog menni ez az évünk a járványra

A virológus leszögezte: a járványügyi intézkedéseket csak az oltási hajlandóság növekedésével, az oltott személyek számának növelésével lehet visszaszorítani. The post Jakab Ferenc: Rá fog menni ez az évünk a járványra first appeared on 24.hu.
fel 0 le