#egyéb

444 444

Vállalom, én nem bírom ezt a meleget

Képtelen vagyok eleget aludni, ezért a mai hírügyelet minőségéért előre is elnézést kérek.
fel 0 le
444 444

Szép reggelt!

Egy ideig még elviselhető a hőmérséklet, szóval ablakokat kinyitni, aztán aludjon vissza kicsit még, aki ezt a luxust megengedjeti magának. Aki nem, az lassan ébredezzen, aztán irámy a meló. 
fel 0 le
444 444

Jó éjszakát mindenkinek, aki eddig kitartott

Herczeg Márk kollégám nevében is búcsúzom. Holnap szombat, használjuk ki!
fel 0 le
444 444

Forró, hírügyeletesi üdvözletem küldöm minden drága olvasónak!

Reggel van, elkezdjük a műsort, épp úgy, ahogy minden nap szoktuk.
fel 0 le
444 444

Jó éjszakát, drága emberek!

Olyan volt ez a nap is, amilyen, ahogy minden nap olyan, amilyen. Most aludjunk, holnap reggel jobban fogjuk érezni magunkat mindannyian.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt mindenkinek!

Péntek van, hajnal, és eléggé hideg. De lesz még jobb, több mint dupla ennyi fok lesz, mint most. Az meg már egész jó.
fel 0 le
444 444

Legalább annyira jó reggelt, mint amennyire hideg van!

Mert meglepően hideg van. De nyugalom, előmászik még ma a tavasz is, csak egy kicsit későn kel: kellemes 16-18 fokig kúszik majd föl a hőmérő higanyszála, ahogy mondani szokás. 
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Kicsit esik, de attól még lehet ez egy tök jó nap. A híreket mondjuk mi, ennyit tudunk tenni a dolog érdekében.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Igen, kicsit elaludtam, de elnézést kérek. Épp új lakásba költöztem, és sokáig pakoltam este.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Nincs túl meleg, a tegnapi áprilisi kánikulát előidéző fokokból már csak 11 maradt. Persze ki tudja, ezek ugyanazok-e még.
fel 0 le
444 444

Friss megjelenéssel kívánok jó reggelt!

Mármint nem az én megjelenésem friss (az alsómat és a zoknimat leszámítva tegnap is full ugyanezekben a ruhákban voltam), de ezt így, péntek hajnalban talán nem sokan vethetik a szememre. Ez a friss megjelenés:
fel 0 le
444 444

Szép és jó reggelt mindenkinek!

6 óra, de már 8 fok, ez is egészen kellemes napnak ígérkezik. Különösen jó benne, hogy a szerencsésebbeknek holnap már nem kell dolgozniuk.
fel 0 le
444 444

Mára ennyi, jó éjszakát

Aki hiszi, aki nem, pont 6 éve, 2013. április 1-jén volt az első munkanapom újságíróként az akkor még kifejezetten jó Origo Gazdaság-rovatában. Sok idő telt el azóta, az Origóból a kormánypropaganda egyik legbüdösebb pöcegödre lett, belőlem meg az, aki ma vagyok. Érdekes dolgok ezek.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Hétfő van, elkezdődött március utolsó hete. 7 nap múlva már április 1-je lesz. Jelenleg 9 fok van Budapesten, de lesz ma melegebb, 15 fok is.
fel 0 le
444 444

Najó, csá

Leviszem a kutyát, aztán alszom, mert holnap hattól újra én veszem fel a fonalat. Köszönjük a figyelmet, jó éjszakát és szép álmokat kívánunk!
fel 0 le
444 444

Na, ebben most ennyi volt

Reggel hattól újra jövünk, hogy megvizsgáljuk, a szerdában mennyi lesz. Keddre köszönjük a figyelmet, jó éjszakát, szép álmokat.
fel 0 le
444 444

Szép éjszakát, pihentető alvást mindenkinek!

Kedden hattól újra hírek, addig meg tényleg pihenjünk, abból semmi baj nem lehet. A lemez, amivel búcsúzom, épp most tölti a 10. születésnapját, annak idején én nagyon szerettem. Most is tetszik, de azért nem ugyanolyan már, mint akkor volt. Persze de, teljesen ugyanolyan, én vagyok az, aki eléggé más már.
fel 0 le
444 444

Szép reggelt mindenkinek!

Megmondtam tegnap este, hogy visszajövök, és vissza is jöttem. Magam sem hiszem el, de még el sem késtem. Hát nem elképesztő? Na, nyomassuk!
fel 0 le
444 444

Mára végeztünk

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek, aki eddig bírta. Aki nem kedveli az általam berakott posztokat, vagy egyszerűen nem bírja a pofámat, az holnap megspórolhatja magának a korán kelést, reggel hattól ugyanis újra én leszek a hírügyeletes, mert idióta vagyok, elnéztem a naptárat, és véletlenül egymás után két műszakra is bejelentkeztem.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Hétfő van, sötét és - 3 fok. De lesz ez még sokkal jobb is a héten, csak bírjuk ki addig, oké?
fel 0 le