#egyéb

444 444

Friss megjelenéssel kívánok jó reggelt!

Mármint nem az én megjelenésem friss (az alsómat és a zoknimat leszámítva tegnap is full ugyanezekben a ruhákban voltam), de ezt így, péntek hajnalban talán nem sokan vethetik a szememre. Ez a friss megjelenés:
fel 0 le
444 444

Szép és jó reggelt mindenkinek!

6 óra, de már 8 fok, ez is egészen kellemes napnak ígérkezik. Különösen jó benne, hogy a szerencsésebbeknek holnap már nem kell dolgozniuk.
fel 0 le
444 444

Mára ennyi, jó éjszakát

Aki hiszi, aki nem, pont 6 éve, 2013. április 1-jén volt az első munkanapom újságíróként az akkor még kifejezetten jó Origo Gazdaság-rovatában. Sok idő telt el azóta, az Origóból a kormánypropaganda egyik legbüdösebb pöcegödre lett, belőlem meg az, aki ma vagyok. Érdekes dolgok ezek.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Hétfő van, elkezdődött március utolsó hete. 7 nap múlva már április 1-je lesz. Jelenleg 9 fok van Budapesten, de lesz ma melegebb, 15 fok is.
fel 0 le
444 444

Najó, csá

Leviszem a kutyát, aztán alszom, mert holnap hattól újra én veszem fel a fonalat. Köszönjük a figyelmet, jó éjszakát és szép álmokat kívánunk!
fel 0 le
444 444

Na, ebben most ennyi volt

Reggel hattól újra jövünk, hogy megvizsgáljuk, a szerdában mennyi lesz. Keddre köszönjük a figyelmet, jó éjszakát, szép álmokat.
fel 0 le
444 444

Szép éjszakát, pihentető alvást mindenkinek!

Kedden hattól újra hírek, addig meg tényleg pihenjünk, abból semmi baj nem lehet. A lemez, amivel búcsúzom, épp most tölti a 10. születésnapját, annak idején én nagyon szerettem. Most is tetszik, de azért nem ugyanolyan már, mint akkor volt. Persze de, teljesen ugyanolyan, én vagyok az, aki eléggé más már.
fel 0 le
444 444

Szép reggelt mindenkinek!

Megmondtam tegnap este, hogy visszajövök, és vissza is jöttem. Magam sem hiszem el, de még el sem késtem. Hát nem elképesztő? Na, nyomassuk!
fel 0 le
444 444

Mára végeztünk

Jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek, aki eddig bírta. Aki nem kedveli az általam berakott posztokat, vagy egyszerűen nem bírja a pofámat, az holnap megspórolhatja magának a korán kelést, reggel hattól ugyanis újra én leszek a hírügyeletes, mert idióta vagyok, elnéztem a naptárat, és véletlenül egymás után két műszakra is bejelentkeztem.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Hétfő van, sötét és - 3 fok. De lesz ez még sokkal jobb is a héten, csak bírjuk ki addig, oké?
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Vigyázat, kissé hideg van! 
fel 0 le
444 444

Szép éjszakát mindenkinek

Pihenjünk!
fel 0 le
444 444

Elmegyek aludni

Így, a végére azért sok vizet már nem zavartam. De köszönöm a figyelmet így is. Holnap reggel hétfő lesz ugyan, ami rossz, de mi is nyomjuk majd újra a híreket (addigra tán lesznek is), ami meg nagyon jó. Mára jó éjszakát és a lehető legszebb álmokat!
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Nem a legszebb arcát mutatja ma az időjárás, éjjel például annyira fújt a szél, hogy én nem is igazán tudtam aludni. De persze lehetne rosszabb is.
fel 0 le
444 444

A lehető legjobb péntek reggelt mindenkinek!

Ugye nem csak nekem jut néha eszembe, hogy mennyire király is volt Calvin Harris első két lemeze? Már a második is tíz éves. Nagyon kemény.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt

mindenkinek aki most kel, szép álmokat mindenkinek, aki most fekszik le, és jó munkát nekem, aki az elobbi két halmaz egyikéhez sem tartozik.
fel 0 le
444 444

Aviszollátás

Köszönjük a napot, várjuk együtt a következőt! Jó éjszakát és szép álmokat kívánunk mindenkinek, lehet menni aludni.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

Ezt a napot most kezdjük komolyan. Elvégre komoly emberek vagyunk.
fel 0 le
444 444

Jó éjszakát mindenkinek, aki eddig bírta

Köszönjük az egész napos figyelmet, még egy óra van hátra ebből a hétből, azt mindenki próbálja a lehető legbölcsebben tölteni. Én például a kutyát mindenképp be fogom takarni, mert szinte biztos, hogy kitakarózott. Aztán szerintem olvasni fogok. Éjjelre egy idén 20 éves klasszikussal búcsúzom, fogadják szeretettel, vagy amivel jól esik.
fel 0 le
444 444

Jó reggelt!

A karácsonynak vége, újra itt egy remek munkanap! Sajnálom :(
fel 0 le