24.hu a kommenteren - 24.hu

24.hu 24.hu

A Tabán moziban vetítették volna a leszbikus szülőkről szóló filmet, de a szerzők szerint az utolsó pillanatban kivették a programból

Petíció indult, hogy ne vetíthessék. The post A Tabán moziban vetítették volna a leszbikus szülőkről szóló filmet, de a szerzők szerint az utolsó pillanatban kivették a programból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

219 ezer forintos támogatás: már több mint 80 ezren igényelték

Az önfoglalkoztatók közül eddig 71 ezren kapták meg a kompenzációs támogatást. The post 219 ezer forintos támogatás: már több mint 80 ezren igényelték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A neheztelés eltűnhet a külön alvással

A párok életében nehézséget jelenthet az alvás: a gyerekek miatt vagy akár az eltérő szokások miatt. Mit lehet tenni? The post A neheztelés eltűnhet a külön alvással first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dulakodással és erővel vették át a dunaújvárosi távhőcéget

Az önkormányzat azután vette vissza a céget, hogy sok helyen nem volt melegvíz és fűtés a lakásokban. The post Dulakodással és erővel vették át a dunaújvárosi távhőcéget first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar György: Nem a jól ismert támadási formával találkoztunk

Magyar ígéretet tett, hogy ha technikai hiba volt, kijavítják. The post Magyar György: Nem a jól ismert támadási formával találkoztunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lenyűgöző felvételek érkeztek az űrből

Az Inspiration4 egy történelmi űrmisszió, hiszen csak civilek vesznek részt rajta. The post Lenyűgöző felvételek érkeztek az űrből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Másfél évtizede áll már üresen a főváros első nagyáruháza

A sarokházat a kétezres évek végén a szomszédaival együtt le akarták bontani, hogy a helyén a Zeppelinként emlegetett óriást építsék fel. A munkák sosem kezdődtek meg, az épület állapota pedig gyorsan romlik. The post Másfél évtizede áll már üresen a főváros első nagyáruháza first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.09.18.

Elindult, leállt, megtámadták, Orbán. Futottak még: precíz mondatszerkezetek és vidéki Pride. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.09.18. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem lehet lefékezni a Győrt, folytatódott a káprázatos BL-sorozat

2018 januárja óta nem lehet megverni rendes játékidőben a magyar csapatot. The post Nem lehet lefékezni a Győrt, folytatódott a káprázatos BL-sorozat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Titokzatos égi jelenséget figyeltek meg Amerikában

A NASA jelenleg is vizsgálja az esetet. The post Titokzatos égi jelenséget figyeltek meg Amerikában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az MSZP elnöke kizáratna egy jelöltet, mert utasítgatta az előválasztási bizottság tagjait

Nézte, hogy szavaznak az érkezők és nem volt hajlandó távozni. The post Az MSZP elnöke kizáratna egy jelöltet, mert utasítgatta az előválasztási bizottság tagjait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Temetésen élesztett újra egy sírásót a lelkész Encsencsen

Michael Jackson egyik slágerének ritmusa segítette. The post Temetésen élesztett újra egy sírásót a lelkész Encsencsen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bíróság elé állhat az ismert kutyasuttogó – egyre többen támadják a tévés ebtrénert

Cesar Millan mexikói bevándorlóból lett az amerikai tévézés egyik legnagyobb sztárja: formabontó kutyás műsoraival elnyerte a nézők elismerését, ugyanakkor ellenlábasokat is szerzett a sokszor nyers stílusa miatt. The post Bíróság elé állhat az ismert kutyasuttogó – egyre többen támadják a tévés ebtrénert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ellenzék: A hatalom emberei megijedtek

Az ellenzéki együttműködés azt üzeni a kormánynak, hogy nem fog megvalósulni a terve a terheléses támadással. Korábban még a váratlanul nagy részvétel miatti erőforrásproblémákra hivatkoztak. The post Ellenzék: A hatalom emberei megijedtek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rossz kezdés után nyert a Fradi a kézi-BL-ben

A második félidő derekára dőlt el a meccs. The post Rossz kezdés után nyert a Fradi a kézi-BL-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért kicsi az ókori férfiszobrok pénisze

Az ókori görögök úgy vélték, a férfiasság igazi fokmérője az, ha valaki mindig képes uralkodni az ösztönein és az érzelmein, miközben logikusan gondolkodik. The post Ezért kicsi az ókori férfiszobrok pénisze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Emberevő aligátort találtak

A ragadozó egy hurrikán alatt ragadhatott el egy embert. The post Emberevő aligátort találtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elindult az első vidéki Pride Magyarországon

Egy-kétezren mentek el a Pécs Pride-ra. Jóval többen, mint az ellentüntetésekre. The post Elindult az első vidéki Pride Magyarországon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az MTI kiadta, hogy Bosznia-Hercegovina vezeti a lakosságarányos halálozási listát Európában, de kimaradt belőle, hogy két napja még Magyarország vezetette

A hír szerint a szomorú adatok feltehetőleg összefüggnek azzal, hogy a tömeges oltakozás csak későn indult meg Bosznia-Hercegovinában, és az érdeklődés sem magas a vakcina iránt. A magyar adatok majdnem pontosan ugyanezek. The post Az MTI kiadta, hogy Bosznia-Hercegovina vezeti a lakosságarányos halálozási listát Európában, de kimaradt belőle, hogy két napja még Magyarország vezetette first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hova tűntek az őshonos rákok a magyar asztalokról?

A múlt század derekáig kedvelt fogás volt rákjaink húsa, mára viszont a börtönt kockáztatja, aki a régi receptet őshonos fajból készítené el. Hogyan tűnt el az édesvízi rák a magyar asztalokról? The post Hova tűntek az őshonos rákok a magyar asztalokról? first appeared on 24.hu.
fel 0 le