24.hu a kommenteren - 24.hu

24.hu 24.hu

A kormány intézkedéseit dicsérte a WHO regionális igazgatója

Szijjártó Péter pedig ismertette a közös sajtótájékoztatón, hogy milyen ütemben érkeznek vakcinák a következő tíz napban. The post A kormány intézkedéseit dicsérte a WHO regionális igazgatója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milliárdokat szabálytalankodtak össze a külföldiek a magyar utakon

Vajon melyik ország állampolgárai vitték a prímet? The post Milliárdokat szabálytalankodtak össze a külföldiek a magyar utakon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így készültek a némafilmek életveszélyesnek tűnő jelenetei

Száz éve még nem létezett CGI, a találékonyság azonban így is csodákat szült. The post Így készültek a némafilmek életveszélyesnek tűnő jelenetei first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

250 nő szoknyája alá fotózott be egy GoPróval, mégsem kell börtönbe vonulnia

Az angol férfi Worcester bevásárlóközpontjaiban leselkedett titkosügynök módjára. The post 250 nő szoknyája alá fotózott be egy GoPróval, mégsem kell börtönbe vonulnia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Klímasemlegességi célok: valódi cselekvés helyett inkább trükközés zajlik

Pedig az Európai Unió is jobban teljesíthetne, Magyarország pedig akár az élbolyba is tartozhatna. The post Klímasemlegességi célok: valódi cselekvés helyett inkább trükközés zajlik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezeket a kütyüket jelentette be az Apple a „színes” tavaszi eseményén

Bemutatkozott az AirTag, az újragondolt iMac, valamint az új iPad Pro is. The post Ezeket a kütyüket jelentette be az Apple a „színes" tavaszi eseményén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy 34 éves várandós nő is meghalt koronavírusban az elmúlt 24 órában

Azt nem tudni, hogy gyermekét sikerült-e megmenteni. The post Egy 34 éves várandós nő is meghalt koronavírusban az elmúlt 24 órában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón, ahogy a kicsiny ablakon menekül a bliccelő utas a troliról

Az ukrán férfi aztán nemzetközi kézmozdulattal tudatta, mi a véleménye a videózó ellenőrről. The post Videón, ahogy a kicsiny ablakon menekül a bliccelő utas a troliról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember

Győr kormánypárti polgármestere, a helyi kórház kardiológiai osztályának vezetője igazi fenegyerek, elmondása szerint eddig mégsem kapott soha feddést pártja vezetőitől. Az interjúban szó esik papagájokról, 3:20-as bluesról, Törőcsikről és Nyilasiról, a lex Dézsiről, sőt még egy ellenzéki politikusról is. The post Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

13 és fél évet kapott a nyolcéves kislányával feltételes alatt is fajtalankodó pedofil

Orvosi igazolást hamisított, hogy haza tudja vinni az iskolából molesztálni. The post 13 és fél évet kapott a nyolcéves kislányával feltételes alatt is fajtalankodó pedofil first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kinek való az elektromos autó? Öt kulcsfontosságú szempont a döntéshez

Ár, hatótávolság, töltés, környezetvédelem – Iránytű a megfelelő döntéshez, hogy kinek és mikor éri meg villanyautót vásárolni Magyarországon. The post Kinek való az elektromos autó? Öt kulcsfontosságú szempont a döntéshez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogyan válasszunk elektromos autót?

A gépjárművásárlás általában egy szubjektív, érzelmeken alapuló döntés - legalábbis a legtöbb embernél, de próbáljunk meg hátralépni egyet és racionálisan döntést hozni. Cikkünkben az elektromos autó vásárlásának ész érveit vizsgáljuk meg. The post Hogyan válasszunk elektromos autót? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mennyibe kerül egy elektromos autó használata?

Összefoglaljuk, mennyibe is kerül egy tisztán elektromos energiával működő gépjármű fenntartása. A költségek egyes részei pillanatnyi állapotot mutatnak, a reguláció folyamatosan változik, de talán egy kis fényt mutathatunk az alagút végén. The post Mennyibe kerül egy elektromos autó használata? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi a különbség a hibrid és az elektromos autó között?

Kétség nem férhet hozzá, hogy a környezetkímélő járműveké a jövő, a hagyományos, belső égésű motorral hajtott autók alternatívájaként ismert hibrid és elektromos kocsik között viszont az átlagemberek nehezen tudnak elsőre különbséget tenni. Alapvetően közös bennük, hogy jelentősen csökkentik a magyar települések szmogterhelését az alacsonyabb szennyezőanyag-kibocsátásnak köszönhetően és az üzemanyag-költségük is jóval kifizetődőbb. Vannak viszont olyan lényeges eltérések, amiket vásárlás...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az elektromos autók jövője – az infrastruktúra változását hozhatja el

Az elektromos autók az elmúlt években látványos fejlődésen estek át, egyre többen döntenek az ilyen járművek használata mellett. Ennek ellenére az utakat továbbra is a belső égésű motorral működő modellek dominálják – kérdés, hogy mikor jöhet el az elektromos autók igazi áttörése. The post Az elektromos autók jövője - az infrastruktúra változását hozhatja el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Regisztráció nélkül oltanak Szerbiában külföldieket is

Pfizert és Szputnyikot is lehet így kapni. The post Regisztráció nélkül oltanak Szerbiában külföldieket is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elhunyt Jim Steinman, aki Bonnie Tyler és Meat Loaf legnagyobb slágereit is szerezte

A Grammy-díjas zeneszerző 73 éves volt. The post Elhunyt Jim Steinman, aki Bonnie Tyler és Meat Loaf legnagyobb slágereit is szerezte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón, ahogy kirabolják az újpesti állateledelest

Hét év fegyházat kért rá az ügyészség beismerés esetére. The post Videón, ahogy kirabolják az újpesti állateledelest first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rémisztő rejtélyes alak jelent meg egy brit anyuka TikTok-videóján

A nő mögött tűnt fel a képen, pedig egyedül volt otthonában, amikor a felvételt készítette. The post Rémisztő rejtélyes alak jelent meg egy brit anyuka TikTok-videóján first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy rendőr lelőtt egy tizenhat éves fekete bőrű lányt az Egyesült Államokban

A polgármester azt mondta, a kamerafelvételből ítélve a rendőr azért nyitott tüzet, hogy megvédjen egy másik fiatal lányt. The post Egy rendőr lelőtt egy tizenhat éves fekete bőrű lányt az Egyesült Államokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le