#gyurcsány ferenc

444 444

Pénteken indul Gyurcsányék tévéje

De hogy milyen műsorral, arról még megy a titkolózás.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Online tévécsatornát indít a DK

A hírt maga Gyurcsány Ferenc jelentette be. The post Online tévécsatornát indít a DK first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor nem náci, kleptokrata – Karsai László pontosította Gyurcsányt

A történész szerint a DK elnökének el kellene bocsátania történész tanácsadóit, ha vannak.   The post Orbán Viktor nem náci, kleptokrata – Karsai László pontosította Gyurcsányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány 12 okot sorolt fel, miért náci szerinte Orbán

Hosszú posztban indokolt a DK elnöke. The post Gyurcsány 12 okot sorolt fel, miért náci szerinte Orbán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gyurcsány: Orbán náci politikus

„Politikai szörny, mentálisan beteg” - írja DK elnöke a miniszterelnökről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány lenácizta Orbánt

Majd lepolitikaiszörnyezte és lementálisbetegezte. The post Gyurcsány lenácizta Orbánt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány: A kormány azért tévelyeg mert nem lát, csak tapogatózik

A DK elnöke szerint az csak egy látszólagos döntés, hogy valaki részt vesz-e a közéletben vagy sem. The post Gyurcsány: A kormány azért tévelyeg mert nem lát, csak tapogatózik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Deutsch Tamás: ismét lassan mondom, hogy most MZP és önök is megértsék

Deutsch Tamás Putyinnak küldött üzenete kapcsán a DK is szót kapott, szerintük Putyin régen demokratának nézett ki. The post Deutsch Tamás: ismét lassan mondom, hogy most MZP és önök is megértsék first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Megveszi Gyurcsány Ferenc volt cégét a kormányközeli Mathias Corvinus Collegium

Bekebelezheti a felnőttoktatást a NER.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erős kritika a NER-nek, ellenzékének a 80 éves Medgyessy Pétertől

A volt miniszterelnök elárulja, csak Vitray Tamás tanácsát fogadta meg, amikor 20 éve Orbánnal vitázott. The post Erős kritika a NER-nek, ellenzékének a 80 éves Medgyessy Pétertől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A DK csatlakozott az Európai Szocialisták pártcsaládjához

Egy éven át társult tagok, utána teljes jogú tagok lesznek. The post A DK csatlakozott az Európai Szocialisták pártcsaládjához first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

CÖF: Gyurcsány ebben az országban már pótvizsgát sem tehet

A kormány feldata szerintük, hogy az „árnyékkormány fondorlatos, hazug megnyilvánulásaira korrekt válaszokat adjon”. The post CÖF: Gyurcsány ebben az országban már pótvizsgát sem tehet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc szerint a „hibbant” Orbán Viktort el kell távolítani

A DK elnöke felhagyott a törpézéssel. The post Gyurcsány Ferenc szerint a „hibbant” Orbán Viktort el kell távolítani first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hét elején törpézésbe kezdett Gyurcsány Ferenc, és azóta abba se hagyta

Orbán gyurcsányozik, Gyurcsány törpézik. The post Hét elején törpézésbe kezdett Gyurcsány Ferenc, és azóta abba se hagyta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hazug gazemberezéssel reagált a törpézésre Kocsis Máté

A Fidesz frakcióvezetője szerint a volt kormányfő tudja, nincs nála alávalóbb, csak magát kell túlszárnyalnia. The post Hazug gazemberezéssel reagált a törpézésre Kocsis Máté first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gyurcsány elkezdte Törpének nevezni Orbánt

„Törpe” címmel jelent meg poszt Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán. Ebben a volt miniszterelnök, aki mostanában többször jelezte, hogy készül a kormányzásra, legalább nyolc alkalommal nevezi törpének Orbán Viktort. „A Törpe pipiskedik, ágaskodik, mióta csak van. Nem szeret törpe lenni. Sejtem, lehetnek fiatalkori becsípődései is. Csak gondolom. Nagy hang, kis képesség. Egyelőre több a kudarc, mint a valóságos győzelem” – írja viszonylag az elején a volt...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc szerencsétlen törpének nevezte Orbán Viktort

A Demokratikus Koalíció elnöke írásában külön kitért a kormányfő mentális állapotára is. The post Gyurcsány Ferenc szerencsétlen törpének nevezte Orbán Viktort first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány: A porrongyot időnként azért rázzátok ki! Belemegy az atka

A tanács azoknak szól, akiket a DK-elnök rongyembereknek tart. The post Gyurcsány: A porrongyot időnként azért rázzátok ki! Belemegy az atka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Fidesz: Gyurcsányék rezsiemelés-mániásak

Gyurcsányék nem befagyasztanák, hanem egy tollvonással a többszörösére emelnék a rezsit, ugyanis szankciópártiak és rezsiemelés-mániásak – közölte a Fidesz, miután Varjú László a DK-s árnyékkormány nevében rezsimoratórium bevezetésére tett javaslatot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay: Dobrev az előválasztást sem tudta megnyerni, miből gondolja Gyurcsány, hogy egy országgyűlési választáson sikeres lenne?

A DK-elnök partizános interjújára reagált „a kolléga”. The post Márki-Zay: Dobrev az előválasztást sem tudta megnyerni, miből gondolja Gyurcsány, hogy egy országgyűlési választáson sikeres lenne? first appeared on 24.hu.
fel 0 le