#gyurcsány ferenc

444 444

Gyurcsány: A mai rendszer verbális gyűlölete semmi más, mint a dicséret szava

Ha tavasszal nyer az ellenzék, akkor egy olyan együttműködés jön létre, amit az ország még nem látott: először történik meg, hogy a kormányfő, Márki-Zay Péter, nem a domináns kormánypárti frakció mögött álló párt vezetője, mondta Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció tízéves születésnapja alkalmából tartott rendezvényen. „Aztán vannak itt mindenféle kalkulációk, hogy kinek lesz a legnagyobb frakciója. (..) Na de, itt a megközelítés rossz! Nem a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban, hiszen Gyurcsánnyal először 2016-ban beszélgetett

Szerinte a filmnek az a szerepe, hogy azt a hamis mítoszt keltse, hogy még mindig Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vitatkozik a hatalomról. The post Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban, hiszen Gyurcsánnyal először 2016-ban beszélgetett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay Péter zárt kapukat döngetett Erdélyben

Az erdélyi magyar önkormányzatok vezetői nem tartják időszerűnek, hogy fogadják az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét. The post Márki-Zay Péter zárt kapukat döngetett Erdélyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc ünnepel

Boldog születésnapot kívánt pártjának, amely éppen 10 éve szakított hivatalosan mostani szövetségesével, az MSZP-vel.  The post Gyurcsány Ferenc ünnepel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László: Gyurcsány a kamerák előtt az egyik sérült rendőr betegágyánál állt, de valójában a ravatalánál szeretett volna ott lenni

Szerinte a 2010-et követő kormánynak semmi felelőssége nincs abban, hogy Gyurcsány Ferencet nem sikerült elszámoltatni. The post Kövér László: Gyurcsány a kamerák előtt az egyik sérült rendőr betegágyánál állt, de valójában a ravatalánál szeretett volna ott lenni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucat thriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban

Az Elk*rtuknak nem válik hátrányára a propaganda – az az egyetlen ok, ami miatt a kampányra időzített filmet nem felejtjük el azonnal. The post A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucat thriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Anger Zsoltot el tudnám képzelni Gyurcsányként”

Az Elk∗rtuk első nézői többnyire eltalálták, ki fogja Gyurcsány Ferencet játszani, de az még a rajongókat is meglepte, milyen sötét szerep jutott a filmben Dobrev Klárának. The post „Anger Zsoltot el tudnám képzelni Gyurcsányként” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Klára asszony már 2006-ban is gigantikus politikai stratéga volt

Az Elkúrtuk (fenébe az x-szel, az eleje főcímben amúgy is * van) körüli felhajtásról mindenki olvasott már, nem csinálták rosszul a píárt a megafilmesek, azt kiemelni például kifejezetten jó ötlet volt, hogy na vajon ki játssza Gyurcsány Ferencet. Törtem is a fejemet, hogy korrekt vagyok-e, ha elszpojlerezem, de végül arra jutottam, hogy muszáj. Ez ugyanis az alkotók – magyar forgatókönyvíró, spanyol operatőr, brit rendező – egyik kimondottan ügyes...
fel 0 le
444 444

Ingyenesen vetítik és buszokkal szállítják majd a nézőket több településen az Elkxrtuk című filmre

Több településen is ingyenesen lehet megnézni az Elkxrtuk névre keresztelt Gyurcsány-filmet, van olyan település, ahol önkormányzati buszokkal viszik majd a nézőket a moziig, írja a hvg.hu.„Tisztelettel meghívom 2021.október 23-án 18:00 órára az ELK*RTUK című film ingyenes vetítésére!helyszín: Kistarcsa Sportcsarnok, Ifjúság tér 3Nézzük meg együtt a Békemenet után. A busz, amivel utazunk megáll Kistarcsán, megvár minket és a film után visszavisz oda,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc leült tárgyalni Márki-Zay Péterrel

A DK elnöke szerint ez most sokaknak hír. The post Gyurcsány Ferenc leült tárgyalni Márki-Zay Péterrel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gyurcsány: Leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel

„Valójában azt kellene most írnom, hogy »nincs itt kérem semmi látnivaló«. Mert valójában nem kellene hírértékének lenni annak, hogy leültünk tárgyalni Márki-Zay Péterrel az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjével. De most más helyzet van” – írta ki Gyurcsány Ferenc a Facebookra.A DK elnöke szerint „most ez hír sokaknak”, hogy „a jelölt és a DK elnöke leült tárgyalni”.„De most szólok: sok ilyen találkozó lesz, mert a többi ellenzéki párt vezetőjével...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.10.18.

Józanodás az előválasztás után: a Fidesz tovább is mindenhol Gyurcsányt látja. Márki-Zay új frakcióról beszél. Felmondott a Pesti Hírlap főszerkesztője. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.10.18. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc: Először parlament, először többség, aztán majd kormányfő. Ez a sorrend.

Megszólalt a DK elnöke, aki nem ejtette ki Márki-Zay Péter nevét, és végig azt hangsúlyozta, hogy pártja a legerősebb ellenzéki formáció. The post Gyurcsány Ferenc: Először parlament, először többség, aztán majd kormányfő. Ez a sorrend. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gyurcsány: Előbb a parlamenti többség, aztán a kormányfő

Hatperces élő bejelentkezésben reagált Gyurcsány Ferenc az előválasztás végeredményére, azaz arra, hogy felesége, Dobrev Klára kikapott Márki-Zay Pétertől, így az utóbbi lehet az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje jövő tavasszal.A bejelentkezés első felét a DK-s tábornak címezte, és a pártelnök elmondta, hogy az előválasztás szabályait a hat ellenzéki párt közösen alkotta meg, közösen is bonyolították le, és hogy a szabályoknak nincs kisbetűs...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay most leváltotta az ellenzéket, de a Fidesz ellen rájuk is szüksége lesz

Győzött a hódmezővásárhelyi polgármester az előválasztás második fordulójában. Ez hogyan történhetett? Hasonlít Márki-Zay Trumphoz mint kulturális-politikai jelenséghez? A régi ellenzék új ellenzéke ezzel sarokba szorította a DK-t? Milyen nehézség a Fidesznek a Márki-Zay hozta kiszámíthatatlanság kora? The post Márki-Zay most leváltotta az ellenzéket, de a Fidesz ellen rájuk is szüksége lesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elnézést kér a 168.hu, amiért azt állította: Gyurcsány szerint Soros beállt Márki-Zay mögé

A lap törölte a cikkét. The post Elnézést kér a 168.hu, amiért azt állította: Gyurcsány szerint Soros beállt Márki-Zay mögé first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A 168 Óra megírta, hogy Gyurcsány szerint Soros áll Márki-Zay mögött, majd eltűnt a cikk

Szombat reggel jelent meg egy cikk a 168 Óra online felületén „DK: Soros György áll Márki-Zay mögött” címmel, melyben az állt, hogy a lap információi szerint péntek délután szűk körben értékelte az előválasztás eddigi eredményeit Gyurcsány Ferenc a DK stábjával, és Gyurcsány ekkor kijelentette, hogy Soros György állt be Márki-Zay mögé, a hódmezővásárhelyi polgármester ennek köszönheti sikereit.A cikk szombat kora délutánra eltűnt, a 168 Óra honlapján...
fel 0 le
444 444

Kálomista Gábor az Elk*rtuk miatt hisztizni kezdett az Indexen, a Budapest Film vezérigazgatója reagált a vádakra

Kálomista Gábor orbánista producer az – egykor csak jobb napokat látott – Indexnek adott interjúban kezdett el hisztizni, hogy a Budapest Film nem akarja játszani a mozikban az Elk*rtuk című fideszes propagandafilmet, ami állítólag 2006 őszét dolgozza fel.Kálomista a harmadik kétharmados Fidesz-kormány idején, 2021-ben azt állítja, politikai okokból nem vetítik a filmjét: „Ez a film tele van kiváló alkotókkal, nagyon jól néz ki, történelmi témát dolgoz...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kálomista Gábor: Őszöd után a tüntetők közé lőttek, most meg a filmem szemét akarják kilőni?

Az Elkxrtuk producere szerint politikai okokból el akarják süllyeszteni a filmjét a filmforgalmazók. The post Kálomista Gábor: Őszöd után a tüntetők közé lőttek, most meg a filmem szemét akarják kilőni? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán: Ha elegen be vagyunk oltva, akkor nem kell visszatérni a korlátozásokhoz, a maszkhasználathoz

Lesz negyedik hullám – mondta Orbán Viktor kormányfő a parlamentben a napirend előtti felszólalásában. The post Orbán: Ha elegen be vagyunk oltva, akkor nem kell visszatérni a korlátozásokhoz, a maszkhasználathoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le