#pintér sándor

24.hu 24.hu

Pegasus-ügy: 2050-ig titkosították, hogy mi hangzott ma el a nemzetbiztonsági ülésen

Eddig se volt sok esély, hogy kiderüljön az igazság. The post Pegasus-ügy: 2050-ig titkosították, hogy mi hangzott ma el a nemzetbiztonsági ülésen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

2050-ig titkosították, mi hangzott el Pegasus-ügyben a nemzetbiztonsági bizottság ülésén

Határozatképes volt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülése, amit a jobbikos Stummer János hívott össze, hogy kérdezzék a kormányt a Pegasus-ügyről. A meghívottak közül Pintér Sándor belügyminiszter és Völner Pál államtitkár jelent meg, Varga Judit és Benkő Tibor miniszterek nem.A bizottság ellenzéki tagjai nem mondhatták el, mi hangzott el az ülésen, mert a kormány 2050-ig titkosította az elhangzottakat.Stummer ehelyett elsorolta, mi nem...
fel 0 le
444 444

Újra összehívják a Pegasus-ügyben a nemzetbiztonsági bizottságot

Stummer János szeptember 20-ra ismét összehívja az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságát, hogy az érintett minisztereket kikérdezzék a Pegasus-ügyről - írja a Magyar Narancs. A bizottság jobbikos elnöke Pintés Sándor belügyminisztert, Varga Judit igazságügyi minisztert, Szijjártó Péter külügyminisztert és Benkő Tibor honvédelmi minisztert várja az ülésre. Júliusban egy nemzetközi tényfeltáró újságírói konzorcium nyomozása után, a Direkt 36 cikkéből...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az EU megerősíti határellenőrzési kapacitásait az afgán helyzet miatt

Kedden üléseztek a tagállamok belügyminiszterei. The post Az EU megerősíti határellenőrzési kapacitásait az afgán helyzet miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy miniszter családjának cége alakíthatja szállodává az irgalmas nővérek egykori belvárosi iskolaépületét

Rövidesen megkezdődik a Kádár-korban, illetve a rendszerváltás utáni évtizedben kollégiumként működő, majd a Tűzraktér második otthonává váló Hegedű utcai épületek átalakítása. A beruházást Pintér Sándor családjának cége végzi. The post Egy miniszter családjának cége alakíthatja szállodává az irgalmas nővérek egykori belvárosi iskolaépületét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Stummer János: Ez egy beismerő vallomás volt a Fidesztől

A nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke abban bízik, hogy a szeptemberi ülésen valamit megtudhatnak a Pegasus-ügyről. Addig is átnézik az iratokat. The post Stummer János: Ez egy beismerő vallomás volt a Fidesztől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Pintér: 2010 óta a nemzetbiztonsági szolgálatok nem folytattak illegális megfigyelést

2010. május 29. óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak, és ezt a lefolytatott ellenőrzések eredményei is alátámasztják – közölte a belügyminiszter Szél Bernadett független országgyűlési képviselőnek írt válaszában.A belügyminiszter azt írta: a független képviselő konkrét kérdéseit kész megválaszolni az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának zárt ülésén. (A Fidesz szerint nem indokolt a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Varga Judit: A titkosszolgálat független a politikától

Egy bő napot várt a megszólalással a lehallgatási botrány kapcsán a miniszter. The post Varga Judit: A titkosszolgálat független a politikától first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lantos Gabriella: Milyen legyen az egészségügy a Covid után?

Szerzőnk szerint Pintér Sándor belügyminiszter csapata az utóbbi tizenöt év legkoherensebb kormányzati munkaanyagát készítette el. Ezt a tervet egészíti ki javaslatokkal a háziorvos-rendszer reformjától a big data felhasználásáig.  The post Lantos Gabriella: Milyen legyen az egészségügy a Covid után? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pintér Sándor roppant elégedett, a rendőrség készen áll az Eb-re

Rendőrök, rendőrkutyák, rendőrlovak és rendőreszközök állnak készen a rend fenntartására, ha rendetlenkednek a drukkerek. The post Pintér Sándor roppant elégedett, a rendőrség készen áll az Eb-re first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Berki Krisztián ügyvédje is benne lehet a csapatban, ami Orbánra, Pintérre és Poltra hivatkozva vitte a százmilliókat

A Pesti Srácok szerint Szilágyi Roland az egyik, aki kamu ígéretekkel sajtolt ki pénzt egy vállalkozóból.
fel 0 le
444 444

Orbánra, Pintérre és Poltra hivatkozva vitte a 100 milliókat, alsónadrágban vitte el a rendőrség

A csalók azt mondták, magas rangú személyeket fizetnek le, hogy a vállalkozó ellen ne induljon adóhatósági eljárás. Amikor pedig mégis indult, kértek még pénzt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pintért faggatta volna az ellenzék járványügyben, a fideszesek megakadályozták a kérdezősködést

Néha gondja van a kormányoldalnak Korózs Lajos elnöklésével, néha nem. Most volt. The post Pintért faggatta volna az ellenzék járványügyben, a fideszesek megakadályozták a kérdezősködést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kivonultak a fideszesek a belügyminiszter beszámolójáról

Nem Pintér Sándorral, hanem a Korózs Lajossal van bajuk, de az eljárás így is rendkívül szokatlan.
fel 0 le
444 444

Trollválaszt adott Pintér Sándor arra a kérdésre, hogy vizsgálódnak-e amiért nem zárt kapuk mögött tartották a Zalaegerszeg-Budafok mérkőzést

A közvetítésen elhangzott, hogy nem mutatják a szurkolókat, mert gyülekezési tilalom van.
fel 0 le
444 444

Azért volt véletlen, hogy hozzájárulást kértek a kórházi dolgozóktól, hogy lehallgathassák őket, mert valójában nem is kell a hozzájárulásuk

A Belügyminisztérium válasza szerint az új szolgálati jogviszonyról szóló törvényben benne van, hogy az egészségügyi dolgozók megbízhatósági vizsgálat alá vonhatók, nem kell ehhez hozzájáruló nyilatkozat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élesítenék a kórházi megbízhatósági vizsgálatokat

A Párbeszéd frakcióvezetője Pintér Sándor belügyminisztertől vár magyarázatot. The post Élesítenék a kórházi megbízhatósági vizsgálatokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pintér Sándor és a kormánypárti képviselők sem jelentek meg a népjóléti bizottság ülésén

Pedig a napot ő jelölte meg. The post Pintér Sándor és a kormánypárti képviselők sem jelentek meg a népjóléti bizottság ülésén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Pintér Sándor nem jelent meg a parlament népjóléti bizottsága előtt

Pedig még februárban egyeztették le az időpontot, és Pintér javasolta ezt a napot. A fideszes tagok se mentek el, határozatképtelenség miatt elmaradt az ülés.
fel 0 le
444 444

Titkolja a kormány, hogy mennyit költött az értelmetlen védettségi igazolványokra

Úgynevezett átláthatóság.
fel 0 le