#fidesz

444 444

A bíróság elkobozta a sümegi fideszes polgármester élettársának hamis érettségi bizonyítványát

Miután a rendőrség megállapította a csalást, a sümegi kistérség vezetőjeként a duplájára emelte a Sümegi Járóbeteg Szakellátó Központ vezetőjeként dolgozó élettársa fizetését.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Fidesz nem hajlandó ellenzékiekkel közösen kampányolni az oltás mellett, mert az ellenzék „oltásellenes”

Szentendre vezetése megpróbált a Fidesszel közösen buzdítani a oltásra való regisztrációra, még videó is készült az egyik kormánypárti képviselővel, mégsem lett semmi a dologból. The post A Fidesz nem hajlandó ellenzékiekkel közösen kampányolni az oltás mellett, mert az ellenzék „oltásellenes” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A fideszes Becsó Zsolt koronavírusosan, tünetekkel ment be szavazni a Parlamentbe

Cáfolja, hogy megszegte volna a hatósági karantént, de minden jel szerint betegen ült be 100 ember közé a Parlamentbe.
fel 0 le
444 444

Úgy szavazott a parlamentben egy fideszes képviselő, hogy karanténban kellett volna lennie

A fertőzőséről Becsó Zsolt maga osztott meg egy Facebook-posztot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkapta, de enyhe tünetekkel megúszta a vírust a márciusban beoltott fideszes politikus

Infúziós kezelést kapott. The post Elkapta, de enyhe tünetekkel megúszta a vírust a márciusban beoltott fideszes politikus first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az EU ismét megpróbálna közösen kiállni Hongkong mellett, amit legutóbb Magyarország akadályozott meg

Szerdán kerülhet az uniós nagykövetek asztalára az új határozat terve, és Brüsszel célja, hogy egyhangúlag támogassák a tagállamok kormányai.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Stummer: Szabotázsakciót követett el a Fidesz egy bizottsági ülés ellen

Az ellenzéki pártok nemzetbiztonsági bizottsági tagjai felháborodtak, hogy a Fidesz a Dunaferről, Fudan Egyetemről és kibertámadásokról sem akar beszélgetni. The post Stummer: Szabotázsakciót követett el a Fidesz egy bizottsági ülés ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Június végén áll bíróság elé Boldog István

A fideszes képviselőt többek között elfogadásával vádolják.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fideszes országgyűlési képviselő: Állunk a nyomozás elé

Kovács Sándor kormánypárti parlamenti képviselő barátja egymilliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a politikus körzetében, ezért eljárás indult. The post Fideszes országgyűlési képviselő: Állunk a nyomozás elé first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Seres Máriáék kamupártjában ipari mennyiségben hamisítottak, és zacskóból osztották a pénzt

Gulyás Mártonék friss dokumentumfilmjében Zuschlag János és Rogán Antal ügyvédje is előkerül. Rablópártok újratöltve. The post Seres Máriáék kamupártjában ipari mennyiségben hamisítottak, és zacskóból osztották a pénzt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy saroktelek miatt recseg-ropog az ellenzéki együttműködés Újbudán

Eközben a XI. kerületi Fidesz az ártatlan szerepét öltötte magára, holott az Ulászló utcai telek beépítési projektjét még az ő ciklusuk idején indították el. The post Egy saroktelek miatt recseg-ropog az ellenzéki együttműködés Újbudán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyomozás indult, miután egymilliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a fideszes képviselő barátja

Kovács Sándor kormánypárti parlamenti politikus barátja egyben felesége üzlettársa volt egészen a közelmúltig. The post Nyomozás indult, miután egymilliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a fideszes képviselő barátja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fideszes belharc: Simonka György szerint törvénytelen, amit Lázár János tett

A vád alá helyezett politikus számára érthetetlen, hogy párttársának honnan lennének már megint információi mindenki előtt. Szerinte nélküle Lázár sem lenne ott, ahol. The post Fideszes belharc: Simonka György szerint törvénytelen, amit Lázár János tett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kötéltáncosként lavíroznak a balatoni fideszesek

Egy évre visszamenőleg végignéztük a Balatonhoz kapcsolódó öt kormánypárti parlamenti képviselő Facebook-oldalát, de csak egyet találtunk közöttük, aki folyamatosan kiáll a térség bebetonozása ellen. The post Kötéltáncosként lavíroznak a balatoni fideszesek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lázár párttársáról: Simonka politikai karrierja a bíróságon törik meg

Nem létezik olyan ember, akitől én megijednék vagy félnék - mondta az egykori miniszter. The post Lázár párttársáról: Simonka politikai karrierja a bíróságon törik meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kisebb elszámolás a Fidesz oltásreklámjában

A kormánypárt nem hagyta ki a négymillió oltás bejelentését, reklámfilmmel készültek. The post Kisebb elszámolás a Fidesz oltásreklámjában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hollik István lerántotta a leplet “az előválasztásnak csúfolt színjátékról”

Miután a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy hivatalosan is Dobrev Klára lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, Hollik István elmondta, Gyurcsány kezében futnak össze a szálak. The post Hollik István lerántotta a leplet "az előválasztásnak csúfolt színjátékról" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Fidesznek pont ma délben sikerült kiposztolnia, hogy bárki kaphat időpontot és be is oltják

Tökéletes időzítés.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Számvevőszék: szabályosan gazdálkodott a Fidesz és a KDNP

Jó gazdája volt a Fidesz 2,5 milliárd forintnak az Állami Számvevőszék szerint. The post Számvevőszék: szabályosan gazdálkodott a Fidesz és a KDNP first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A magyarok jobb politikusokat érdemelnének – TGM sötét jövőt, káoszt jósol

Szerinte valójában nincsenek magyar pártok. A Fideszt már régen kiszervezte Orbán. The post A magyarok jobb politikusokat érdemelnének – TGM sötét jövőt, káoszt jósol first appeared on 24.hu.
fel 0 le