#parlament

24.hu 24.hu

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról tárgyal az Országgyűlés

De Simonka György mentelmi ügyét is napirendre veszik ma. The post A veszélyhelyzet meghosszabbításáról tárgyal az Országgyűlés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jakab Péter arról beszélt a parlamentben, hogy Orbán Viktort megerőszakolhatják majd a börtönben

Újfent teljesen értelmetlen szócsatát vívott egymással a parlamentben Jakab Péter, a Jobbik elnöke és miniszterelnök-jelöltje, valamint Orbán Viktor miniszerelnök. Jakab az azonnali kérdések órájában Jakab Orbánnak szegezte a kérdést, hogyeleget lopott-e már,és azt mondta: „Az Egyesült Államok elnöke nemrég Önt nemes egyszerűséggel gengszternek nevezte, miniszterelnök úr. Mi ennek az oka?”Orbán szerint Biden elnök valószínűleg csak összekeverte...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021.09.20.

Jelentős adóügyi visszatérítést jelentett be Orbán. A Parlamentben beindult az ősz. Ismert ellenzékieket tettek ki egy étteremből. The post A nap legfontosabb hírei - 2021.09.20. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Orbánnak 2.rész: „Tudja, a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória”

A Jobbik elnöke ezt pont a homofób politika kritikája után mondta a kormányfőnek. The post Jakab Orbánnak 2.rész: „Tudja, a börtönben Orbán Viktorból is lehet Orbán Viktória” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán részleteket olvasott fel az őszödi beszédből, de a káromkodásoknál elhallgatott

Jakab Péternek pedig azt mondta, hogy ő a világ egyetlen bohóca, akinek testőrei vannak. The post Orbán részleteket olvasott fel az őszödi beszédből, de a káromkodásoknál elhallgatott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Péter Orbán Viktornak: Nekem nem fog megremegni a kezem, amikor Önt bilincsbe kell verni

A Jobbik elnöke szerint Orbán családja az elmúlt hét évben 15 milliárddal lett gazdagabb. The post Jakab Péter Orbán Viktornak: Nekem nem fog megremegni a kezem, amikor Önt bilincsbe kell verni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán a parlamentben sorolta fel, milyen osztogatást tervez a kormány a választási évre

A parlament őszi ülésszakának hétfői nyitóülésén Orbán Viktor arról beszélt, hogy ha az év hátralévő részében „nagyobb baleset nem történik”, akkor akár a célként kitűzött 5,5 százalékos növekedési szint fölé léphetünk. Majd bejelentette, hogy ebből milyen osztogatásokat terveznek a választási évre:2022. február 15-ig visszatérítik a gyereket nevelő szülőknek az általuk 2021-ban befizetett személyi jövedelemadót. A visszafizetés felső határa a tavalyi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán: Ha elegen be vagyunk oltva, akkor nem kell visszatérni a korlátozásokhoz, a maszkhasználathoz

Lesz negyedik hullám – mondta Orbán Viktor kormányfő a parlamentben a napirend előtti felszólalásában. The post Orbán: Ha elegen be vagyunk oltva, akkor nem kell visszatérni a korlátozásokhoz, a maszkhasználathoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kitiltották az angol Parlamentből Kína nagykövetét

Válaszul a brit képviselőket ért kínai szankciókra. The post Kitiltották az angol Parlamentből Kína nagykövetét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A kormány a járvány miatti veszélyhelyzet meghosszabbítását kezdeményezi a Parlamentnél

A Kormányzati Tájékoztatási Központ bejelentette, hogy a járvány elleni további hatékony védekezés és gyors reagálóképesség érdekében a kormány a járvány elleni védekezésről szóló törvény hatályának meghosszabbítását kezdeményezi az Országgyűlésnél 2022. január 1-ig. A kormányülésen született döntés értelmében az erről szóló javaslat hamarosan az Országgyűlés elé kerül, amit az elsők között vehetnek napirendre az őszi ülésszakon.Azt írják, a törvény...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Október 4-én véget érhet a veszélyhelyzet

Ha az esetleges negyedik hullám miatt nem hosszabbítják meg. The post Október 4-én véget érhet a veszélyhelyzet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Két nap alatt három tömegverekedés tört ki az örmény parlamentben

Szerda óta többször is egymásnak estek az örmény parlament képviselői, tárgyakkal dobálták egymás, lökdösődtek, ütöttek, rúgtak. Örményországban nagyon feszült a belpolitikai helyzet, mióta tavaly az azeri hadsereg kiszorította az örmény erőket több területről is kiszorította Hegyi-Karabahban, többek között Susa városát is. A parlamentben indulatok akkor szabadultak el, amikor a kormánypárt egyik képviselője árulónak nevezte az ország korábbi védelmi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kétszer is verekedtek ma az örmény parlamentben

Hazaárulózással indult az akció, és röpült a vizespalack is. The post Kétszer is verekedtek ma az örmény parlamentben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy a zászló, fel is vonták az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett, az államfő jelenlétében. The post Egy a zászló, fel is vonták az Országház előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kósa Lajos: Na, ilyenkor szokták azt kiabálni a B-középben, hogy nagyon gyenge

A honvédelmi bizottság fideszes elnöke szerint a Pegasus-ügy sorosista habverés, ami kifulladt. The post Kósa Lajos: Na, ilyenkor szokták azt kiabálni a B-középben, hogy nagyon gyenge first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A litván parlament megszavazta a kerítést a fehérorosz határra

Az illegális határátlépések megsokasodása miatt a litván parlament szerdára virradóra megszavazta a határkerítés megépítését a Fehéroroszországgal közös határszakaszon.A balti állam törvényhozásának tájékoztatása szerint az intézkedés a migráció okozta vészhelyzet orvoslását szolgálja.Az összesen 550 kilométer hosszú szögesdrótkerítés felhúzásának munkálatai már bő egy hónapja megkezdődtek.„Minél előbb erőssé és megbízhatóvá kell tenni a...
fel 0 le
444 444

Kimentett egy fuldoklót a Dunából az Országgyűlési Őrség egyik tagja

Az Országgyűlési Őrség egyik tagja mentett ki egy fuldokló férfit a Dunából - tudatta az Országgyűlés Sajtóirodája közleményben az MTI-vel szerdán.A tájékoztatás szerint a Duna kedd este sodort el egy embert a Margit-szigetről. A parlament egyik őre észrevette a fuldoklót, és értesítette a katasztrófavédelmet és a vízirendészetet. A helyszínre elsőként Czicze István főtörzsőrmester, az Országgyűlési Őrség hivatásos tűzoltója ért, aki egy "állampolgár"...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lehallgatási ügy: Nem megy el a Fidesz elmenni a nemzetbiztonsági bizottságba

Amúgy is tudnak mindent a pártok a titkosszolgálati működésről, ráadásul baloldali hangulatkeltés az ügy. The post Lehallgatási ügy: Nem megy el a Fidesz elmenni a nemzetbiztonsági bizottságba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az ellenzék kezdeményezi a nemzetbiztonsági bizottság összehívását a megfigyelési botrány miatt

A világsajtó attól hangos, hogy a magyar kormány kritikus újságírók, ellenzéki politikusok és vállalkozók okostelefonjainak feltörésére is használta az izraeli NSO Group kémszoftverét, a Pegasust.Három ellenzéki parlamenti képviselő, a jobbikos Stummer János, az MSZP-s Molnár Zsolt és az LMP-s Ungár Péter szerint ha „mindez bebizonyosodik, az még az elmúlt tíz év után is olyan szintlépésnek tekinthető, ami nem maradhat következmények nélkül”.Ezért...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Orosz Sándor volt parlamenti képviselő

65 évesen hunyt el az MSZP egykori politikusa.  The post Meghalt Orosz Sándor volt parlamenti képviselő first appeared on 24.hu.
fel 0 le