#tech

24.hu 24.hu

Új platformokra terjeszkedik a Microsoft vírusirtója

Androidra és Macre is elérhető lesz a Microsoft biztonsági szoftvere. The post Új platformokra terjeszkedik a Microsoft vírusirtója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Komoly hibát találtak a Safari böngészőben

Egy nemrég azonosított bug lehetőséget adott arra a Safari 15 böngészőben, hogy rosszakarók hozzáférjenek a felhasználók böngészési tevékenységéhez. The post Komoly hibát találtak a Safari böngészőben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Borsos áron jöhet az Apple kevert valóságos kütyüje

Újabb pletykák érkeztek a régóta várt eszközről. The post Borsos áron jöhet az Apple kevert valóságos kütyüje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az oroszok lekapcsolták a REvil hackercsoportot

De nem adják ki őket az amerikaiaknak. The post Az oroszok lekapcsolták a REvil hackercsoportot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szerződésmódosítás nélkül emelhet díjat a Telenor

A Telenor Magyarország fenntartaná magának a jogot, hogy egyszeri éves díjkorrekció formájában érvényesíthesse a fogyasztói árindex aktuális változásait. The post Szerződésmódosítás nélkül emelhet díjat a Telenor first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagy téli szoftvervásár – Office mellé ingyen Windows jár (x)

Mindenki tudja, hogy a Microsoft operációs rendszerek és irodai szoftverek nagyon drágák, azonban ezeket a programokat jóval olcsóbban is The post Nagy téli szoftvervásár – Office mellé ingyen Windows jár (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milliós díjat ért a magyar amatőr fotós családi képe

Tompa Attila nem először nyert díjat a fotójával. The post Milliós díjat ért a magyar amatőr fotós családi képe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nekimennek a tudósok az egyik legnagyobb álhírgyáros podcastnek

Aggasztóan sok az álhír Joe Rogan podcastjében. The post Nekimennek a tudósok az egyik legnagyobb álhírgyáros podcastnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

PC-n is hatalmas durranás a God of War

Közel tökéletes átirat mutatja be nekünk, hogy a God of War miért érdemelte ki több helyen az „Év játéka” címet 2018-ban. The post PC-n is hatalmas durranás a God of War first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hackerek támadták meg az ukrán kormány több weboldalát

Ismeretlenek péntekre virradóra meghackelték az ukrán kormány és több minisztérium weboldalát. The post Hackerek támadták meg az ukrán kormány több weboldalát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkelt a Starschema, felvásárolják a legnagyobb magyar big data céget

A tranzakció az Innovációs és Technológiai Minisztérium hatósági engedélyéhez kötött, és várhatóan 2022 márciusában zárul le. The post Elkelt a Starschema, felvásárolják a legnagyobb magyar big data céget first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Indulhat a per a Facebook feldarabolásáról

Az immár Meta néven ismert vállalat elveszítheti az Instagramot és a WhatsApp alkalmazást. The post Indulhat a per a Facebook feldarabolásáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az idegen élet nyomait keresték egy meteoritban

Az 1984-ben felfedezett kőzet a Marsról származik. The post Az idegen élet nyomait keresték egy meteoritban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Óriási holdat találhattak a Naprendszeren kívül

Amennyiben az égitest létezik, a Földnél is nagyobb lehet. The post Óriási holdat találhattak a Naprendszeren kívül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Magyar nagymama és unokája látható a legnagyobb mobilfotós verseny győztes képén

fel 0 le
24.hu 24.hu

A németek szerint nincs rá bizonyíték, hogy cenzúráznak a Xiaomi mobiljai

A németek nem találtak bizonyítékot a litvánok vádjaira. The post A németek szerint nincs rá bizonyíték, hogy cenzúráznak a Xiaomi mobiljai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem gyárt több Xbox One-t a Microsoft

A redmondiak már jó ideje kivonták a gyártósorról ezeket a konzolokat. The post Nem gyárt több Xbox One-t a Microsoft first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A hazai mobilpiac is változott a járvány alakulásával

Friss jelentést tett közzé az NMHH. The post A hazai mobilpiac is változott a járvány alakulásával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kibékült a Microsoft a népszerű tisztítóprogrammal

Beengedték a Microsoft Store-ba a CCleanert. The post Kibékült a Microsoft a népszerű tisztítóprogrammal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aggasztó, mi derült ki a szárítógépekről

Egyetlen gép 120 millió műanyag mikroszálat bocsáthat a levegőbe évente. The post Aggasztó, mi derült ki a szárítógépekről first appeared on 24.hu.
fel 0 le