#tech

24.hu 24.hu

Megújul a mobilos Google kereső

A frissített dizájn a napokban jelenik meg mindenkinek. The post Megújul a mobilos Google kereső first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kütyüzünk, hogy elűzzük a magányt

A Kaspersky friss felmérése szerint a magyarok 82 százaléka használja ki a technológia adta lehetőségeket a magány érzetének elűzéséhez.  The post Kütyüzünk, hogy elűzzük a magányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Jelzi a főnökének ez a karszalag, ha boldogtalan az alkalmazott

fel 0 le
Index Index

Jelzi a főnökének ez a karszalag, ha boldogtalan az alkalmazott

fel 0 le
24.hu 24.hu

Halottakat utánzó chatrobot ötletét védette le a Microsoft

Bizarr ötlet fordult meg a redmondiak fejében, bár nem ők az elsők. The post Halottakat utánzó chatrobot ötletét védette le a Microsoft first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akadozik a K&H e-bank és mobilbank szolgáltatása

Átmenetileg kimaradások tapasztalhatók. The post Akadozik a K&H e-bank és mobilbank szolgáltatása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hetekkel korábban fel lehetett volna fedezni a koronavírus-járványt

A tüdőgyulladás kulcsszót egyre többen használták még a hivatalos bejelentések előtt. The post Hetekkel korábban fel lehetett volna fedezni a koronavírus-járványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bill Gates is megkapta a koronavírus elleni oltást, remekül érzi magát

Szerinte azért is jó 65 évesnek lenni, mert így korán sorra került. The post Bill Gates is megkapta a koronavírus elleni oltást, remekül érzi magát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Idősek gondozásában nyújthat segítséget Sophia robot

Idén kezdődik a humanoid robot tömeggyártása. The post Idősek gondozásában nyújthat segítséget Sophia robot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Veszélyes lehet az iPhone 12 a pacemakerrel élőkre

Legalább 15 centiméter távolságban ajánlott használni a mobilt a szívritmus-szabályzóval élőknek. The post Veszélyes lehet az iPhone 12 a pacemakerrel élőkre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Könnyebbé vált a videók felfedezése a YouTube-on

Dedikált oldalakat kapnak a hashtagek, amik eddig nem voltak túl hasznosak. The post Könnyebbé vált a videók felfedezése a YouTube-on first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fontos teendőre figyelmezteti a bankkártyásokat az OTP

Még vannak kártyabirtokosok, akiknek lépniük kell, hogy ne érje őket meglepetés internetes vásárláskor. The post Fontos teendőre figyelmezteti a bankkártyásokat az OTP first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mától elérhető az ingyenes digitális jólét szoftver alapcsomag

Az alapcsomagba elsősorban magyar kis- és középvállalkozások által fejlesztett szoftverek kerültek be. The post Mától elérhető az ingyenes digitális jólét szoftver alapcsomag first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tengeri űrkikötőket épít Elon Musk

Fúrótornyokat fog átalakítani a SpaceX. The post Tengeri űrkikötőket épít Elon Musk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különleges fényjelenséget észleltek a Nemzetközi Űrállomásról

Úgy néz ki, mint egy fordított villám. The post Különleges fényjelenséget észleltek a Nemzetközi Űrállomásról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erre figyeljen, ha PlayStation 5 vagy Xbox Series X mellé keres tévét

Tavaly ősz óta kaphatók az újgenerációs konzolok, amiknek a képességeit akkor tudjuk maximálisan kihasználni, ha megfelelő tévére kötjük őket. A HDMI 2.1 nélkülözhetetlen a lehető legjobb élményhez, azt is elmondjuk, hogy miért. The post Erre figyeljen, ha PlayStation 5 vagy Xbox Series X mellé keres tévét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt az első Honor telefon, amihez már nincs köze a Huawei-nek

Ez a telefon elméletileg már megkaphatja a Google szolgáltatásait. The post Itt az első Honor telefon, amihez már nincs köze a Huawei-nek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Cyberpunk 2077 első nagyobb javításával is akadnak problémák

Az 1.1-es frissítés olyan hibát generál, ami lehetetlenné teszi a játék történetének folytatását. The post A Cyberpunk 2077 első nagyobb javításával is akadnak problémák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy nap alatt meghátrált a Microsoft

A felhasználók felháborodását látva egy nap alatt visszavonták a tervezett áremeléseket. The post Egy nap alatt meghátrált a Microsoft first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már 40 évvel a Facebook előtt próbálgatták az adattudósok, hogyan manipulálhatók a választók

Az idő közben elfeledett Simulmatics Corporationnek is szerepe lehetett JFK 1960-as győzelmében. A cég története mutatja, hogy a tudósokat már akkoriban foglalkoztatta, mit lehet kezdeni az emberekről gyűjtött adatokkal. The post Már 40 évvel a Facebook előtt próbálgatták az adattudósok, hogyan manipulálhatók a választók first appeared on 24.hu.
fel 0 le