#tech

24.hu 24.hu

Ezt az SSD-t még James Bond is megirigyelné

Katonai szintű biztonság, átlag alatti teljesítménnyel és a horribilis árcédulával. The post Ezt az SSD-t még James Bond is megirigyelné first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horrorhalra bukkantak az óceán mélyén

Meglepő felfedezéseket hozott a 35 napos kókusz-szigeteki expedíció. The post Horrorhalra bukkantak az óceán mélyén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lehallgat a karácsonyi ajándékom?

Az okoseszközök és okosjátékok bár hasznos ajándékok, veszélyt is jelenthetnek. The post Lehallgat a karácsonyi ajándékom? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így nyerhet százezreket videojátékkal egy egyetemista

Bármire használható a felkínált összeg. The post Így nyerhet százezreket videojátékkal egy egyetemista first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azonnal törölje ezt a veszélyes alkalmazást!

Kamu SMS-alkalmazásra bukkantak kiberbiztonsági kutatók. The post Azonnal törölje ezt a veszélyes alkalmazást! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elon Musk hadat üzent az Apple-nek

A milliárdos hamarosan a Spotify és az Epic Games frontjához csatlakozhat. The post Elon Musk hadat üzent az Apple-nek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egymás után jelentenek csődöt a kriptopiac kulcsszereplői

Az FTX kriptotőzsde összeomlása magával rántotta a BlockFit is. The post Egymás után jelentenek csődöt a kriptopiac kulcsszereplői first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vigyázzon, átverés terjed a Spar nevével

A cég közölte, nem hirdetett facebookos nyereményjátékot, ezért ne adjuk meg adatainkat a csalóknak. The post Vigyázzon, átverés terjed a Spar nevével first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez a gamer csúcsbillentyűzet elfér egy dohányzóasztalon

A Hyperx Alloy Origins 65 sok gamer álma lehet, de a funkcionalitást illetően azért akadnak bökkenők. The post Ez a gamer csúcsbillentyűzet elfér egy dohányzóasztalon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kódoló gyerekekben látja a fenntartható jövőt a Vodafone Alapítvány

Több mint 80 csapat jelentkezett a Vodafone Alapítvány fenntarthatósági ötletpályázatára, amit az idei Code Week alkalmából hirdettek meg 3-8. The post Kódoló gyerekekben látja a fenntartható jövőt a Vodafone Alapítvány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az űrből is megörökítették a világ legnagyobb vulkánjának tombolását

A hawaii Mauna Loa november 27-én tört ki. The post Az űrből is megörökítették a világ legnagyobb vulkánjának tombolását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

3D nyomtatóval készítettek orrot egy nőnek

A nyomtatott formát először a páciens alkarjába ültették be. The post 3D nyomtatóval készítettek orrot egy nőnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rekordot döntött a NASA űrhajója

Elképesztő távolságba jutott el az Orion kapszula. The post Rekordot döntött a NASA űrhajója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsonyi ajándék tipp

A ROWENTA a gyors autókból merített ihletet a népszerű Forever Sharp hibrid szakállvágjához. A Formula 1®-t a motorsport királyi sportágakához The post Karácsonyi ajándék tipp first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csődöt jelentett a BlockFi kriptohitelező, 10 milliárd dolláros kötelezettséget nem tudnak visszafizetni

A november elején csődbe ment FTX bedöntött egy újabb nagy szereplőt: a BlockFi százezer ügyfélnek tartozik pénzzel.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fűthető sálat dobott piacra a Xiaomi

A gyártó szerint a sál teljesen biztonságos, nem tud túlhevülni, és rövidzárlatos sem lesz. The post Fűthető sálat dobott piacra a Xiaomi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erős fegyver segíti a diákokat a csalásban

A technológiai fejlődés következtében a diákoknak olyan erős eszköz kerülhet a kezébe, amelyet nagyon nehéz, sőt akár lehetetlen lebuktatni. The post Erős fegyver segíti a diákokat a csalásban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hold körüli pályára állt a NASA űrhajója

A kapszula nagyjából egy hét múlva tér vissza. The post Hold körüli pályára állt a NASA űrhajója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hamarosan repülés közben is mobilozhatunk

Jöhet az 5G az Európai Unió repülőjáratain. The post Hamarosan repülés közben is mobilozhatunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Saját telefonmárkát hozhat létre Elon Musk

Ha az Apple és a Google kitiltja a Twittert saját alkalmazásboltjából, nehéz helyzetben lesz a vállalat. The post Saját telefonmárkát hozhat létre Elon Musk first appeared on 24.hu.
fel 0 le