#tech

24.hu 24.hu

Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki

Hiába beszélünk egy 25 éve tartó szériáról, ezúttal is akadtak olyan pillanatok, amik szó szerint a frászt hozták rám. The post Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Feliratokkal erősít az Instagram

Új funkciót vezetbe az Instagram a 24 óra után eltűnő sztorikban. The post Feliratokkal erősít az Instagram first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Donald Trump egyelőre nem térhet vissza a Facebookra

A Facebook független bírósága szerint a volt amerikai elnök posztjai egyértelműen hozzájárultak a capitoliumi ostromhoz.  The post Donald Trump egyelőre nem térhet vissza a Facebookra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Soron kívüli frissítés jött iPhone-okra, súlyos hibákat javít

Soron kívüli javítást adott ki az Apple. The post Soron kívüli frissítés jött iPhone-okra, súlyos hibákat javít first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

2023-ban jöhet az összehajtható iPhone

A híres Apple-jós Ming-Csi Kuo ejtett el pletykákat a különleges almás modellről. The post 2023-ban jöhet az összehajtható iPhone first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A hazai vállalkozásoknak adna löketet a Google új programja

A Google 50 000 magyar vállalkozást, startupot és magánszemélyt támogat online programokkal és eszközökkel. The post A hazai vállalkozásoknak adna löketet a Google új programja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Pentagon is figyeli a kontrollálatlanul visszazuhanó kínai rakétát

Csekély az esély, hogy lakott területre érkezik, de érdemes figyelni azért. The post A Pentagon is figyeli a kontrollálatlanul visszazuhanó kínai rakétát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennyi volt: eltűnik a gépekről az Adobe Flash

A Windows 10 nyári frissítése kötelező érvénnyel tünteti el a Flash nyomait. The post Ennyi volt: eltűnik a gépekről az Adobe Flash first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jövőre jöhet legkorábban a Messenger fontos újítása

Csúszik a végponttól végpontig terjedő titkosítás bevezetése. The post Jövőre jöhet legkorábban a Messenger fontos újítása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Kitört a háború a Diablo nevű rajzfilmkutya miatt

fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiszállt a Neuralinkből a vállalat társalapítója

Twitteren közzétett bejegyzésből csak annyi derült ki, hogy már hetekkel ezelőtt távozott a cégtől, az okokról nem osztott meg semmit. The post Kiszállt a Neuralinkből a vállalat társalapítója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ilyet sem lát minden nap: jetpackkel vált járművet egy brit katona

Villámgyorsan jut át egy csónakról egy mozgó hajóra. The post Ilyet sem lát minden nap: jetpackkel vált járművet egy brit katona first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció

A cél, hogy biztonságos üzemeltetés, és támogató jogszabályi keretrendszer mellett, ösztönözzék a drónok széleskörű elterjedését. The post Megalakult a Magyarországi Drón Koalíció first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi történne, ha a Föld felé tartana egy nagy aszteroida?

A NASA és partnerei egy becsapódást szimuláltak. The post Mi történne, ha a Föld felé tartana egy nagy aszteroida? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkészült napjaink legfontosabb weboldala

Elkészült az oldal, ami jelzi, ha ismét elérhető a Pfizer vakcina az EESZT regisztrációs oldalán. The post Elkészült napjaink legfontosabb weboldala first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rekordot állított fel a NASA marshelikoptere

Negyedik alkalommal repült az Ingenuity a Marson. The post Rekordot állított fel a NASA marshelikoptere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tudta, hogy a konnektoron keresztül is lehet internete?

Powerline adapterekkel a falban lévő kábeleket használjuk adatátvitelre a konnektorokon keresztül. The post Tudta, hogy a konnektoron keresztül is lehet internete? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

IT területre váltanál? Szakértőnk segít (x)

A Junior programozó képzéseket tartó Green Fox Academy már több mint 1200 karrierváltást kísért végig. Az iskola pszichológus-coach-a, Fejes Fruzsina The post IT területre váltanál? Szakértőnk segít (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

De mit tud egy porszívó, amiért százezreket kérnek?

A kérdésre úgy igyekeztünk választ adni, hogy kipróbáltunk egyet a felső kategória csúcsát képviselő modellek közül: ezúttal a Miele Triflex HX1 Pro járt a tesztlaborban. The post De mit tud egy porszívó, amiért százezreket kérnek? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Amíg Mari néni nem érzi a saját bőrén, hogy a mesterséges intelligencia jó dolog, el vagyunk veszve”

A világ egyik legkeresettebb mesterségesintelligencia-szakértőjével, Dr. Tilesch Györggyel beszélgettünk. Az interjúban szó esik bizalomvesztésről, vízióhátrányról és arról, hogy nem lehetetlen a Facebook uralmának megdöntése. The post „Amíg Mari néni nem érzi a saját bőrén, hogy a mesterséges intelligencia jó dolog, el vagyunk veszve" first appeared on 24.hu.
fel 0 le