#tiktok

24.hu 24.hu

Guinness-rekorder lett a hatalmas szájú nő

A connecticuti Samantha Ramsdell a TikTokon használja ki nem mindennapi testi adottságát. The post Guinness-rekorder lett a hatalmas szájú nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Titokzatos, elhagyatott villa bukkant fel El Salvador partjainál

Senki sem tudja, hogyan kerülhetett oda a romos épület. The post Titokzatos, elhagyatott villa bukkant fel El Salvador partjainál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Együtt indultak életük kalandjára, miután rájöttek, hogy ugyanazzal a férfival járnak

Így kell az élet citromjaiból limonádét csinálni. The post Együtt indultak életük kalandjára, miután rájöttek, hogy ugyanazzal a férfival járnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Annyira hasonlítanak, hogy azt hiszik a testvére. Pedig az anyja

A keverésnek mondjuk meg van az alapja. The post Annyira hasonlítanak, hogy azt hiszik a testvére. Pedig az anyja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennél kellemetlenebbül nem bukhatott volna le a futár, hogy lenyúlta a rendelt ételt

Csak saját magának köszönheti a lebukást. The post Ennél kellemetlenebbül nem bukhatott volna le a futár, hogy lenyúlta a rendelt ételt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyon mellélőtt a Tiktok a rasszizmus elleni harcban

Nem ez az első eset, hogy félrecsúszik a Tiktok algoritmusa. The post Nagyon mellélőtt a Tiktok a rasszizmus elleni harcban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A TikTok nem csak játék és mese: van csúf bűnügyi helyszíneket bemutató oldal is

Egy bűnügyi helyszínek és veszélyes anyagok feltakarításával foglalkozó cégnek is van TikTokja, elég sikeres. The post A TikTok nem csak játék és mese: van csúf bűnügyi helyszíneket bemutató oldal is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videókkal üzen a gyalázkodóknak a gyerekkorában összeégett férfi

A TikTokon több mint 1 millióan követik a kaliforniai Kenny Matthewst. The post Videókkal üzen a gyalázkodóknak a gyerekkorában összeégett férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bőrápolási tippeket oszt TikTokon egy amerikai apáca, aki letagadhatna 20 évet

A kulcsszó a böjtölés, bár nem úgy, ahogy azt elsőre gondolná az ember. The post Bőrápolási tippeket oszt TikTokon egy amerikai apáca, aki letagadhatna 20 évet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az UEFA keleti nyitása – ázsiai térhódítás a foci-Eb-n

Kis szponzorkörkép az Eb-ről, keleti fókusszal. The post Az UEFA keleti nyitása – ázsiai térhódítás a foci-Eb-n first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Trükkös spórolási tipp nőknek, akik repülni készülnek – egyenesen a TikTokról

Ha az ember nem akar extra díjakat fizetni a reptéren azért, mert túl sok nála a cucc, akkor a közösségi oldalon terjedő videó szerint megéri terhesnek tettetnie magát. The post Trükkös spórolási tipp nőknek, akik repülni készülnek – egyenesen a TikTokról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szenzációsan reagált a srác, amikor egy koszos lábfej jelent meg az ülése mellett, a repülőn

Onnan tudta, hogy koszos, hogy a lábfej meztelen volt. The post Szenzációsan reagált a srác, amikor egy koszos lábfej jelent meg az ülése mellett, a repülőn first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tévedésből kezdték el felújítani kertjét, de nem szól, csak majd ha befejezik

Ki ne szeretne egy ingyenes felújítást? The post Tévedésből kezdték el felújítani kertjét, de nem szól, csak majd ha befejezik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

400 ezer ember követeli, hogy egy fiatal nő tűnjön el a TikTok-ról

Rasszista megjegyzések és fogyatékkal élőket bántó videók miatt. The post 400 ezer ember követeli, hogy egy fiatal nő tűnjön el a TikTok-ról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem hajlandóak kirúgni a postást, aki azzal hencegett TikTokon, hogy milyen keveset vár az ügyfelekre

A fiatal nő a brit királyi posta egyik reklámarca is, ráadásul a kézbesítéső kalandjait megörökítő közösségi oldalán több, mint 700 ezer követője van, szóval érthető, hogy nem szívesen válnának meg tőle. The post Nem hajlandóak kirúgni a postást, aki azzal hencegett TikTokon, hogy milyen keveset vár az ügyfelekre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Titokban filmezte le csodálatos hangú bébiszitterét egy amerikai anya

Szeretné, ha a 18 éves lány sztárrá válhatna. The post Titokban filmezte le csodálatos hangú bébiszitterét egy amerikai anya first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Túl rövid volt a haspólója, ezért elküldték az edzőteremből

Igen, ez a piros felső nem felelt meg az amerikai konditerem személyzetének, szóval a fiatal nő felháborodása teljesen érthető. The post Túl rövid volt a haspólója, ezért elküldték az edzőteremből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ajakkezelés erekciókrémmel, felragasztott vámpírfogak és koponyatörés – ezek a legveszélyesebb TikTok-trendek

Az alig ötéves TikTokot az időszakosan végigsöprő trendek tartják életben, arról viszont kevés szó esik, hogy ezek közül jó pár óriási veszélyt rejt. The post Ajakkezelés erekciókrémmel, felragasztott vámpírfogak és koponyatörés – ezek a legveszélyesebb TikTok-trendek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy Jennifer Aniston-hasonmás totálisan felrobbantotta a TikTokot

Nem véletlen a milliós nézettség. The post Egy Jennifer Aniston-hasonmás totálisan felrobbantotta a TikTokot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Háromperces videók jönnek a TikTokra

Már nem csak egyperces videót lehet feltölteni. The post Háromperces videók jönnek a TikTokra first appeared on 24.hu.
fel 0 le