#bírság

24.hu 24.hu

A Nitrogénművek nem ért egyet a GVH műtrágyakartelles döntésével, bíróság előtt fogja megtámadni

A határozat értékelése még folyamatban van a cégnél. The post A Nitrogénművek nem ért egyet a GVH műtrágyakartelles döntésével, bíróság előtt fogja megtámadni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A térfigyelő kamera összetévesztette a rendszámát egy nő felsőjének feliratával, megbírságolták az autóst

90 fontos bírságról kapott értesítést az autó tulajdonosa. Pedig úgy 200 kilométerre volt a büntetés helyszínétől. The post A térfigyelő kamera összetévesztette a rendszámát egy nő felsőjének feliratával, megbírságolták az autóst first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Adatszigor: bírságot kockázatnak a késlekedők

Sok vállalkozást érinthet a felülvizsgálati kötelezettség. The post Adatszigor: bírságot kockázatnak a késlekedők first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A lengyel kormány a napi félmillió eurós bírság ellenére sem állítja le a Turów szénbányát

A lengyel kormány nem zárja be a Turów bányát - reagált hétfőn Piotr Müller kormányszóvivő az Európai Unió Bíróságának aznapi ítéletére, miszerint Varsónak napi 500 ezer euró pénzbüntetést kell fizetnie az Európai Bizottságnak a cseh-lengyel határ menti bányában zajló szénkitermelés folytatása miatt.Az ítélet aránytalan, a valós helyzettel nem indokolható - húzta alá Müller a luxembourgi ítélet közzététele után kiadott közleményben.Lengyelország...
fel 0 le
444 444

Kedvezményes lakásvásárlással buktak el a Pannónia Nyugdíjpénztár vezetői

Az MNB kezdeményezte a Pannónia Nyugdíjpénztár ügyvezetőjének és az igazgatótanács elnökének felmentését, rájuk és további 13 jelenlegi és volt pénztári vezetőre pedig összesen 59 millió forintos személyi bírságot szabott ki a pénztártagok számára vagyoni hátrányt okozó ingatlanügyletek miatt, olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) sajtóközleményében.A Pannónia vezető testületeinek döntései következtében több személy – köztük pénztári vezető, továbbá...
fel 0 le
444 444

Pénzbírságot kapott a Pénzügyminisztérium, mert nem adják ki a paksi hitelszerződés módosításáról szóló dokumentumokat

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a Pénzügyminisztérium (PM) ellen indult végrehajtási eljárásban 200 000 forint bírságot szabott ki a tárcára, és ismét arra figyelmeztette Varga Mihály minisztériumát, hogy tegyenek eleget a Fővárosi Törvényszék és a Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntésének - írja az Alfahír.A döntés értelmében Demeter Márta országgyűlési képviselő rendelkezésére kell bocsátaniuk a paksi szerződés módosításával kapcsolatos összes...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Tények Plusz egyik epizódja miatt büntették közel kétmillióra a TV2 szolgáltatóját

Szexualitással kapcsolatos témákat tárgyalt az adás, helytelen korhatár-besorolással. The post A Tények Plusz egyik epizódja miatt büntették közel kétmillióra a TV2 szolgáltatóját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jogi lépéseket fontolgat a mesekönyv miatt megbírságolt cég

A Líra Csoport szerint a könyvesboltok nincsenek felkészülve az előzetes tartalmi cenzúrára. The post Jogi lépéseket fontolgat a mesekönyv miatt megbírságolt cég first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Végül mégsem kellett 10 ezret fizetnie a biciklisnek, akit megbírságoltak, mert elesett

Májusban számoltunk be arról, hogy egy olvasónk, Kristóf egy barátjával hazafelé ment biciklivel, amikor a Bajcsy-Zsilinszky út kerékpársávján elesett, és beütötte az állát. Mentőt hívtak, és el is látták, de aztán megjelentek a rendőrök, és felvették az adataikat. Később kapott egy levelet, hogy 10 ezer forintra büntették, mert elesett a kerékpárral.A rendőrség a bírság kiszabásakor egy 1975-ös KRESZ-szabályt idézett, ami szerint nem az útviszonyoknak...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Félmillió forintot is fizethet Jakab Péter azért, hogy a Parlamentre vetítette Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arcképét

Kihallgatták a Jobbik elnökét. The post Félmillió forintot is fizethet Jakab Péter azért, hogy a Parlamentre vetítette Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc arcképét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc alaposan kiosztotta az őt is megbüntető Kövér Lászlót

„Otromba politikai komisszárnak” nevezte Kövér Lászlót. The post Gyurcsány Ferenc alaposan kiosztotta az őt is megbüntető Kövér Lászlót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jól megbüntették az ausztrál rendőrök a két tökmeztelen, nudista férfit, akiket egy leselkedő szarvas kergetett a bokorba

„Idióták ellen neház törvényt hozni” - foglalta össze az eset tanulságait Mick Fuller, Új-Dél-Wales rendőrkapitánya. Ausztráliában nagy ütemben terjed a koronavírus delta variánsa, az országban ezért szombaton kéthetes zárlatról döntöttek, a lakosok csak indokolt esetben mozdulhantak ki otthonról. Ebbe nem tartozik bele a nudizmus. Pedig egy 30 és egy 49 éves férfi egy Sydney-hez közeli parkban épp ennek a hobbinak hódolt. Az idillt azonban egy szarvas...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézfertőtlenítőszerként árulták a vizet

Egy éve, a járvány első hullámában verte át az embereket a cég, most büntették meg 100 millió forintra. The post Kézfertőtlenítőszerként árulták a vizet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

50 millió forintos bírságot kapott az Union Biztosító az MNB-től

Hiányosan tájékoztatta kgfb-s és életbiztosítási ügyfeleit. The post 50 millió forintos bírságot kapott az Union Biztosító az MNB-től first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Apatigris miatt büntették 12 millióra az RTL Klubot

16-os karikát kellett volna tenniük az Apatigris mellé, de csak 12-es volt. The post Az Apatigris miatt büntették 12 millióra az RTL Klubot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sokba kerülhet a pánikszerű adatmegsemmisítés

A GVH tavaly a koronavírus-járvány ellenére 26 helyszínen tartott rajtaütést The post Sokba kerülhet a pánikszerű adatmegsemmisítés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jakab Péter 9,6 milliós büntetést kapott, amiért ficsúrnak nevezte Kövér Lászlót

A Jobbik elnöke 9,6 millió forint büntetést kapott Kövér Lászlótól, amiért hétfőn ficsúrnak nevezte a házelnököt és a fideszes képviselőket a parlamentben. Kövér előbb figyelmeztette, hogy a házszabály értelmében tilos sértegetni a képviselőket, majd mivel Jakab Péter azt mondta, hogy róla is lehet ez a véleménye, Kövér megvonta tőle a szót. Ezzel Jakab Péter és Kövér László is rekordot döntött, mert a Jobbik elnöke tavaly az üléstermi...
fel 0 le
444 444

Jakab Péter 9,6 milliós büntetést kapott, amiért ficsúrnak nevezte Kövér Lászlót

A Jobbik elnöke 9,6 millió forint büntetést kapott Kövér Lászlótól, amiért hétfőn ficsúrnak nevezte a házelnököt és a fideszes képviselőket a parlametben. Kövér előbb figyelmeztette, hogy a házszabály értelmében tilos sértegetni a képviselőket, majd mivel Jakab Péter azt mondta, hogy róla is lehet ez a véleménye, Kövér megvonta tőle a szót. Ezzel Jakab Péter és Kövér László is rekordot döntött, mert a Jobbik elnöke tavaly az üléstermi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László 9,6 millió forintra büntette Jakab Pétert a ficsúrért

Ez újabb rekord, a fideszes házelnök még soha senkit nem büntetett meg ennyire. The post Kövér László 9,6 millió forintra büntette Jakab Pétert a ficsúrért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, miért kellett megbírságolni a biciklist, aki elesett

Az indoklás: nem az elvárható óvatossággal haladt. The post Kiderült, miért kellett megbírságolni a biciklist, aki elesett first appeared on 24.hu.
fel 0 le