#kormányhivatal

24.hu 24.hu

Halottá nyilvánították, és nyugdíjat sem kapott egy győri férfi

A rokkantnyugdíjas férfi nem halt meg, ügyével már foglalkozik a kormányhivatal. The post Halottá nyilvánították, és nyugdíjat sem kapott egy győri férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

BKV járműveket vizsgált a kormányhivatal, 40 százalékukat alkalmatlannak találta a közlekedésre

13 busz és 5 trolibusz közúti közlekedését meg is tiltották. The post BKV járműveket vizsgált a kormányhivatal, 40 százalékukat alkalmatlannak találta a közlekedésre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elindult az aláírásminta alapú hitelesítés a kormányablakokban

Egyszerűbb lesz az ügyintézés, ígérik. The post Elindult az aláírásminta alapú hitelesítés a kormányablakokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hetven ember ellen emeltek vádat kormányhivatali korrupció miatt

Előre tájékoztatta a vizsgaállomások képviselőt a tervezett ellenőrzésekről az osztályvezető. 43 vádlottra kértek letöltendő börtönt. The post Hetven ember ellen emeltek vádat kormányhivatali korrupció miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Homályban a milliárdos ingatlanügyek: hat éve nem tartja be saját döntését a Belváros

Még a fideszes kormányhivatali vezető is jelezte a kormánypárti önkormányzatnak: a törvények arra valók, hogy betartsák azokat. The post Homályban a milliárdos ingatlanügyek: hat éve nem tartja be saját döntését a Belváros first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sok minden nem volt rendben a Pest megyei strandokon

Huszonkét vízi berendezés üzemeltetését függesztette fel a kormányhivatal. The post Sok minden nem volt rendben a Pest megyei strandokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Négy védettségi igazolványt kapott, mind hibás volt

Az ATV Híradója megtalálta azt a magyar állampolgárt, aki négy védettségi igazolványt is kapott, mégsem elégedett. A zuglói hölgy elmondása szerint hiába jelezte, mind a négyet ugyanazzal a lejárt személyi azonosítóval állította ki Budapest Főváros Kormányhivatala. Előbb emailben jelezte a problémát, majd a helyi önkormányzathoz irányították, ahol már háromszor töltötte ki ugyanazt a formanyomtatványt, mindhiába. Miután múlt héten megkapta a negyedik...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új vezetője van Erzsébetváros kormányhivatalának – méghozzá a választáson elbukott korábbi fideszes polgármester

Eddig hivatalosan még nem jelentették be, de Vattamány Zsoltot már több mint egy hete kinevezték. The post Új vezetője van Erzsébetváros kormányhivatalának – méghozzá a választáson elbukott korábbi fideszes polgármester first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Teljesen le kell bontani a Csipak-villát

Röpke 10 év kellett hozzá, hogy megszülessen a döntés: a minden szabályt megszegve, részben a védett állami erdő helyére épített luxusvillának nyoma sem maradhat.
fel 0 le
444 444

Nem árulja el a kormányhivatal, milyen szabálytalanságokat talált a szentendrei temetőben

45 nap haladékot kértek a közérdekű adatkérés teljesítésére. Egyetlen határozatot kellene beszkennelni, már ha nincs meg digitálisan.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem fog megépülni a kormánykörökhöz kapcsolható balatonvilágosi társasház

Kiderültek az okok, ami miatt a jogerős építési engedélyt végül visszavonták. The post Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem fog megépülni a kormánykörökhöz kapcsolható balatonvilágosi társasház first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kormányhivatal: több olyan háziorvos volt, aki nem vette át a kiszállított Pfizer vakcinákat

Több olvasónk viszont azt jelezte, hogy bocsánatkérően, magyarázkodva hívta fel a háziorvosa azzal, hogy meglévő időpontja ellenére mégsem tudja beoltani, mert a kormányhivataltól nem kaptak Pfizer-vakcinát. The post Kormányhivatal: több olyan háziorvos volt, aki nem vette át a kiszállított Pfizer vakcinákat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elsózott egy szállítmány kínai gyorstesztet a kormányhivatal?

Sára Botond kormánymegbízott védőeszköz-csomagot ígért be a háziorvosoknak, de inkább nagy adag kínai gyorstesztet kaptak. The post Elsózott egy szállítmány kínai gyorstesztet a kormányhivatal? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Házi készítésű bombát robbantott egy férfi egy kínai falu kormányhivatalában

Négy ember meghalt.
fel 0 le
444 444

Kormányhivatal szerint nem, az ellenzéki kerületek szerint igenis segítenek oltásszervezésben

Közleményharc.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ellenzéki polgármesterek: Nincs ellenzéki és kormánypárti oltás, a kormányhivatal feladata pedig nem a hazug propaganda

Közös nyilatkozatban tiltakoznak Budapest ellenzéki polgármesterei. The post Ellenzéki polgármesterek: Nincs ellenzéki és kormánypárti oltás, a kormányhivatal feladata pedig nem a hazug propaganda first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kormányhivatali vizsgálat indult a koronavírus elleni oltásra előjegyzést felvevő cég ügyében

Ötezer forintért lehetett regisztrálni. The post Kormányhivatali vizsgálat indult a koronavírus elleni oltásra előjegyzést felvevő cég ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyetlen sikermorzsát sem akar átengedni az ellenzéknek a kormány oltásügyben

Egyelőre nem tudni, lesznek-e új, önkormányzati kialakítású oltópontok Szombathelyen. Kis magyar abszurd pandémia idején: már az oltópontokból is lehetnek kormánypártiak és ellenzékiek. The post Egyetlen sikermorzsát sem akar átengedni az ellenzéknek a kormány oltásügyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Össze-vissza rángatja a kormányhivatal a háziorvosokat az oltással

Délután negyed 4-kor jön az e-mail, hogy toborozzon az orvos másnapig 60 főt Szputnyikra, aztán fél hatkor a következő e-mail, hogy kiket értesítsen ki Pfizerre. The post Össze-vissza rángatja a kormányhivatal a háziorvosokat az oltással first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felújítási kommandók ellenőrizhetik a felvett milliók jogosságát

Már ha lesz elég szakember a kormányhivataloknál. The post Felújítási kommandók ellenőrizhetik a felvett milliók jogosságát first appeared on 24.hu.
fel 0 le