#videó

444 444

Le lehet győzni egy nem demokratikus rendszert választáson?

Ha az ellenzék szerint a rendszer nem demokratikus, hogyan akarják választáson legyőzni? Elsőre ellentmondásosnak tűnik, de mit mondanak a történelmi példák és a politikatudomány?Utazás Chilétől Szlovákián át a világ autokratikus rendszerei között.Ajánlott cikkek: Amikor a szlovákok eldöntötték, hogy a Nyugathoz akarnak tartozni, Egy újságíró meggyilkolása tette láthatóvá a maffiaállam működését, Orbánnak nemsokára döntenie kell: bekeményít vagy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Soha ennyien nem fektettek gyémántba Magyaroszágon, mint most

Milliós tételű licitek, ritkaságnak számító órák és a BÁV aukciósház történetének eddigi legnagyobb briliánsa, 8,27 karátos gyémánt kerül kalapács alá hamarosan. Videónkból kiderül, milyen kalandos útja van egy-egy értékes műtárgynak, ékszernek, mielőtt az aukciósházakba kerül, ill. azt is megtudjuk, ki az a vásárlói réteg, aki gyakran szokott licitálni. The post Soha ennyien nem fektettek gyémántba Magyaroszágon, mint most first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megmutatta, hogy eszi a croissant, a franciák kiakadtak

Kioktatták a franciák. The post Megmutatta, hogy eszi a croissant, a franciák kiakadtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Endre László szerint ha ő bűnös a zsidók kiirtásában, akkor az egész ország bűnös

Sarkadi Zsolt kétrészes alapos tldr-cikket írt Endre Lászlóról és a magyar holokausztról. 1. Aki az egész országot maga mellé ültette a vádlottak padjára2. „Megindult a vértetűtől megtisztított fa erős, egészséges vérkeringése”A cikk szerzőjével beszélgettünk felelősségről, a magyar bürokrácia csúcsteljesítményéről, Adolf Eichmann legjobb barátjáról és egy elhagyatott alföldi kúriáról, ahol megtervezték 437 402 magyar állampolgár Auschwitzba...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tévéje buktatta le a kolléganőnket

A beállított felvételek és a műsorajánló láttán számos kérdés felvetődött a magánéletével kapcsolatban. The post Tévéje buktatta le a kolléganőnket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón, ahogy teherautó rohan bele egy lakóházba

A New Jersey államban található épület részben összedőlt. The post Videón, ahogy teherautó rohan bele egy lakóházba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kirúgtak egy nőt egy oklahomai templomból, mert marihuánának nézték a korianderét

Hiába magyarázta, hogy a fűszernövénynek semmi köze a droghoz. The post Kirúgtak egy nőt egy oklahomai templomból, mert marihuánának nézték a korianderét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jogosítványt szerzett krosszmotorra egy vak férfi Ausztráliában

A 32 éves Chass Moller-Nielson születésétől fogva teljesen vak. The post Jogosítványt szerzett krosszmotorra egy vak férfi Ausztráliában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van Magyarországon, ahol attól félnek, hogy az oltás öl

A Borsod megyei Fügödön jártunk, ahol sokan csak ősszel adatták be maguknak a koronavírus elleni oltásokat. Az ok egyszerű: féltek. The post Van Magyarországon, ahol attól félnek, hogy az oltás öl first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koltai Róbert egy osztrák karácsonyi reklám főszereplőjeként ríkatja meg az embereket

Már a magyar verzió is látható a tévében. The post Koltai Róbert egy osztrák karácsonyi reklám főszereplőjeként ríkatja meg az embereket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A németeknél annyi helyre kellene szélerőműnek épülnie, hogy már tüntetnek ellenük

Annyira ambiciózusak a tervek, hogy madárrezervátum mellé is épülne turbinafarm. The post A németeknél annyi helyre kellene szélerőműnek épülnie, hogy már tüntetnek ellenük first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón, ahogy az egyéves kislány először próbál meg jelelni siket apjának

Éppen vásárolni voltak, mikor a gyerek váratlanul eldobott mindent a kezéből, hogy elmagyarázzon valamit apjának. The post Videón, ahogy az egyéves kislány először próbál meg jelelni siket apjának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy újratervezett Facebook nemcsak biztonságosabb, de sokkal élvezetesebb is lenne

Mark Zuckerberg vagy meg kell változtatnia az oldalát, vagy hagynia, hogy valaki más tegye meg helyette – mondja Frances Haugen, a Facebook kitálaló egykori alkalmazottja, aki szerint tízmilliók erőszakos haláláért lehet felelős a platform. Videós interjú. The post Egy újratervezett Facebook nemcsak biztonságosabb, de sokkal élvezetesebb is lenne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Háborús bűnös falfestménye osztja meg Belgrádot

A Hágában raboskodó Ratko Mladić több méteres képét rendőrök és szélsőjobbosok is védik, miközben aktivisták hol megdobálják, hol egyszerűen lefestik azt. The post Háborús bűnös falfestménye osztja meg Belgrádot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több mint kétmillió forint értékű rendelést adott le valaki egy georgiai McDonald’sban

A rendelés 6400 tételből állt. The post Több mint kétmillió forint értékű rendelést adott le valaki egy georgiai McDonald’sban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elnézést kért a zenekar, amiért az énekesnő egy rajongó arcába pisilt

Megígérték, hogy többé nem fog előfordulni. The post Elnézést kért a zenekar, amiért az énekesnő egy rajongó arcába pisilt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nem nyer Orbán Viktor? Úúú, ne is tessék ilyet mondani!”

A Fidesz 29. tisztújító kongresszusán jártunk. Selfie-falakból sok, meglepetésből kevés volt: Orbán Viktor újra pártelnök, miután megengedte neki a felesége, hogy újra vállalja a feladatot. The post „Nem nyer Orbán Viktor? Úúú, ne is tessék ilyet mondani!” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Azért jöttünk ide, hogy itt hibázzunk, ne a Marson”

Nemzetközi űrhajósok négy hétig szimuláltak egy Mars-expedíciót az izraeli sivatagban, teljes elszigeteltségben. Videó. The post „Azért jöttünk ide, hogy itt hibázzunk, ne a Marson” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pénztárca Ausztráliában és új abroncsok: ezek is lehetnek a használt járműgumiból

Két magyar innováció a körforgásos gazdaságból: az egyik kiegészítőket gyárt használt bringagumikból, a másik újabb abroncsokhoz hasznosítja a teherautó-kerekeket. The post Pénztárca Ausztráliában és új abroncsok: ezek is lehetnek a használt járműgumiból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fellökött egy gyereket a bringás, majd beperelte az apát

Meg sem állt, hogy megnézze, jól van-e a gyerek. The post Fellökött egy gyereket a bringás, majd beperelte az apát first appeared on 24.hu.
fel 0 le