#lemondás

24.hu 24.hu

Fél évvel a hamis érettségi botránya után lemondott a sümegi járóbetegközpont vezetője

A város fideszes polgármesterének élettársa eddig zavartalanul kapta az 1,6 milliós fizetést. The post Fél évvel a hamis érettségi botránya után lemondott a sümegi járóbetegközpont vezetője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott a kormányközeli keresztény lap főszerkesztője, aki korábban a neonáci Erő és Elszántság Mozgalom aktivistája volt

Horváth Tamás a neonáci Erő és Elszántság nevű mozgalom tüntetéseinek aktív részese volt. The post Lemondott a kormányközeli keresztény lap főszerkesztője, aki korábban a neonáci Erő és Elszántság Mozgalom aktivistája volt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Donald Tusk lemond az Európai Néppárt elnökségéről

Donald Tusk, az Európai Tanács volt elnöke vasárnap bejelentette, hogy távozik az Európai Néppárt (EPP) elnöki tisztségéből, írja a Reuters.Tusk inkább a lengyel belpolitikára szeretne koncentrálni, szombaton be is jelentette, hogy ő fogja vezetni a lengyel ellenzéki Polgári Platform (PO) nevű pártot.„Az a szándékom, hogy 100 százalékban, nem pedig 90 vagy 80 százalékban vegyek részt a lengyel ügyekben, ezért már tájékoztattam partnereimet,...
fel 0 le
444 444

Lemondott a svéd miniszterelnök

Miután június 21-én elvesztette az ellene benyújtott bizalmatlansági indítványt a parlamentben, és a rendelkezésére álló egy hét alatt nem sikerült megoldania a kormányválságot, lemondott Stefan Löfven svéd miniszterelnök.Az indítványt a nacionalista Svéd Demokraták nyújtották be, miután kiderült, a Baloldali Párt sem támogatja tovább a kormányt. Löfvenék ugyanis megszüntetnék az új építésű lakásoknál a bérleti díj plafonját. A szociáldemokrata...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A svéd kormányfő bejelentette lemondását

Stefan Löfven június 21-én veszítette el az ellene benyújtott bizalmatlansági indítványt. The post A svéd kormányfő bejelentette lemondását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott a brit egészségügyi miniszter

Miután félrelépett és megszegte a COVID-protokollokat. The post Lemondott a brit egészségügyi miniszter first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott képviselői mandátumáról Ferencváros korábbi polgármestere

Bácskai János kormánytisztviselőként folytatja tovább. The post Lemondott képviselői mandátumáról Ferencváros korábbi polgármestere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott Palkovics egyik helyettes államtitkára

Horváth Tamást tavaly nevezték ki. The post Lemondott Palkovics egyik helyettes államtitkára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Golfozás miatt kellett lemondania kanadai hadsereg második emberének

A hadsereg zaklatási ügyekben megvádolt korábbi vezetőjével játszott – ezért kellett visszalépnie. The post Golfozás miatt kellett lemondania kanadai hadsereg második emberének first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ittas vezetésen érték, lemondott az RMDSZ államtitkára

A lemondását elfogadta és továbbította a miniszterelnöknek. The post Ittas vezetésen érték, lemondott az RMDSZ államtitkára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemond az Osztrák Szabadságpárt elnöke

Összetűzésbe került Herbert Kickllel, a párt parlamenti frakcióvezetőjével. The post Lemond az Osztrák Szabadságpárt elnöke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Plágiumügye miatt lemondott a német családügyi miniszter

Politikatudományi doktori értekezésében 27 helyen sajátjaként tüntetett fel más művekből átvett részleteket. The post Plágiumügye miatt lemondott a német családügyi miniszter first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott az Atomenergia Hivatal vezetője

Fichtinger Gyula 30 éve dolgozott az intézményben. The post Lemondott az Atomenergia Hivatal vezetője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Lemondott az Országos Atomenergia Hivatal főigazgatója

Fichtinger Gyula 1991 óta a hivatalban dolgozott, 2013 óta főigazgatóként.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott a képviselői posztról a pécsi polgármester-választást elbukott Vári Attila

A vízilabda-szövetség elnöki székét választó Vári Attilát Hári József váltja, aki a sajtótól keményedő székletéről ismert. The post Lemondott a képviselői posztról a pécsi polgármester-választást elbukott Vári Attila first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fideszes Szabó Zsolt váratlanul lemondott triatlonelnöki pozíciójáról

A politikust februárban választották meg a Magyar Triatlon Szövetség élére. Kinevezésén a sportágban többen felháborodtak, végül alig két hónap után távozott posztjárol. The post A fideszes Szabó Zsolt váratlanul lemondott triatlonelnöki pozíciójáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Végleg távozik a hatalomból Castro

Lemond posztjáról Raúl Castro, a Kubai Kommunista Párt elnöke, aki a szenvedéllyel és antiimperializmussal teli ifjaknak adja át a vörös stafétát. The post Végleg távozik a hatalomból Castro first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Lemondott az osztrák egészségügyi miniszter

Rudolf Anschobernek betegsége miatt kell távoznia.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie az Ubernek, mert megtagadták egy vak nőtől a fuvart

A legtöbbször azért utasították el, mert a kutyája is vele utazott volna. The post Egymillió dolláros kártérítést kell fizetnie az Ubernek, mert megtagadták egy vak nőtől a fuvart first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koalíciós válság Szlovákiában: a kormányfő belengette lemondását

Az orosz vakcina robbantotta a régóta húzódó konfliktust. The post Koalíciós válság Szlovákiában: a kormányfő belengette lemondását first appeared on 24.hu.
fel 0 le