#szigorítás

24.hu 24.hu

Dél-Afrika gyorsan terjed a járvány, újra szigorítanak

Az utóbbi két hétben 59 százalékkal nőtt a kórházakba felvett koronavírusos betegek száma. The post Dél-Afrika gyorsan terjed a járvány, újra szigorítanak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem csak a pedofilokkal van baj

Igazi gyöngyszemnek tartja Sándor Zsuzsa az úgynevezett pedofil törvény tervezetét. De komolyan beszél vagy ironizál? The post Nem csak a pedofilokkal van baj first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Fehéroroszország tovább szigorít, még nehezebb elhagyni az országot

Fehéroroszország határőrsége hétfőn bejelentette az amúgy is szigorú szabályok további szigorítását, ennek értelmében pedig szinte lehetetlen lesz elhagyni az országot, még akkor is, ha a kiutazóknak hosszú távú tartózkodási engedélyük van külföldön.Az intézkedések – amik a határőrizeti ügynökség szerint ideiglenesek és a koronavírus terjedésének megállítására hivatottak – lényegében minden szárazföldi határátlépést blokkolnak.Egyre több állampolgár...
fel 0 le
444 444

Kocsis Máté: Egy kisgyermekkel szembeni erőszakos pedofil bűncselekmény az áldozat megölését jelenti

„Még ha a test életben is marad, a gyermek egészséges lelke biztosan meghal” – közölte a Fidesz frakcióvezetője, aki újabb részleteket árult el a pedofilok elleni törvénycsomagról.
fel 0 le
444 444

Keményebben lépne fel a kormány az elmaradt tartásdíjakkal szemben egy új törvényjavaslat szerint

Jelenleg mintegy 90 ezer, egyszülős családban nevelkedő gyermek nem kapja meg a tartásdíjat az arra kötelezett szülőtől.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A német kormány meglepő módon brutálisan megemelte a klímacéljait

2030-ra nem 55, hanem 65 százalékkal kell csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását 1990-hez képest. The post A német kormány meglepő módon brutálisan megemelte a klímacéljait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Miért nem csatlakozhatnak be online az otthon tanuló diákok a jelenléti oktatásba?

Azzal kapcsolatban, hogy egyes iskolákban megengedett, hogy az otthon tanuló gyerekek online követhessék a tantermi órákat, míg máshol megtiltották The post Miért nem csatlakozhatnak be online az otthon tanuló diákok a jelenléti oktatásba? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Belépés a foci-Eb meccseire

Gulyás szerint nem kettős mérce, hogy a külföldi szurkolóknak negatív PCR-teszt kell, míg a magyaroknak védettségi igazolvány kell. A miniszter The post Belépés a foci-Eb meccseire first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mikor lehet meg az 5 millió beoltott?

Ha az emberek regisztrálnak és beoltatják magukat, 10 napon belül is elérhető az 5 millió beoltott. Ha lassabb a regisztráció, és sokan nem fogadnak The post Mikor lehet meg az 5 millió beoltott? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fog maradni bőven vakcina

Ma úgy látszik, hogy egészen biztos, hogy az év második felében, akár a jövő évben, ha a védettség megszűnik, vakcina rendelkezésre fog állni. Lesz The post Fog maradni bőven vakcina first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A terasznyitás tanulságai

Gulyás úgy gondolja, korai még a terasznyitás tapasztalatairól beszélni, a 4 milliónál bekövetkező változások közül pedig szinte mindegyik védettségi The post A terasznyitás tanulságai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megállapodás a Fudanról

Magyarul is közzéteszik a megállapodás szövegét a Fudan egyetemről, közölte Gulyás. Mint mondta: a kínai és magyar állam közösen hoz létre alapítványt The post Megállapodás a Fudanról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kritikák a vakcinatáblázatra

Karikó Katalin vakcinatáblázatra érkező kritikája Gulyás szerint a kormányt nem zavarja. A miniszter szerint örülnek, ha mások kritikát fogalmaznak The post Kritikák a vakcinatáblázatra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi lesz a nyári táborokkal?

A nyári táborokra a kormány is készül, azt szeretnék, ha az idei nyár felhőtlen lehetne, és annak a jegyében telhetne, hogy a járványt magunk mögött The post Mi lesz a nyári táborokkal? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogy áll a védettségi igazolványok kézbesítése?

Eddig összesen 4 176 133 védettségi igazolványt gyártottak, ebből fertőzöttségen átesettek: 651 060 darab, oltottság miatti védettség 3 525 073 darab The post Hogy áll a védettségi igazolványok kézbesítése? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Védettségi igazolvány külföldön

A külügyminiszter kétoldalú tárgyalásokat folytat a témában, még ma sajtótájékoztatón tesz bejelentést. Gulyás hangsúlyozta: a kormány kétoldalú The post Védettségi igazolvány külföldön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sok panasz érkezik az oltási igazolványokkal kapcsolatban

A kormányhivatalok számtalan panaszt kaptak a védettségi igazolványokkal kapcsolatban, pedig Gulyás újfent jelezte, hogy ezeknek hamarosan komoly The post Sok panasz érkezik az oltási igazolványokkal kapcsolatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vakcinatáblázat egy dolgot igazol

A miniszter nem mondott túl sok konkrétumot a vitatott vakcinatáblázatról. Gulyás annyit mondott: egy dolgot a táblázat igazol, azt, hogy mindegyik The post A vakcinatáblázat egy dolgot igazol first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nemsokára lehet lagzikat tartani

Gulyás bejelentette: az 5 millió oltás elérésekor a lakodalmak tartására vonatkozó tilalmat feloldhatják. A miniszter szerint várhatóan május harmadik The post Nemsokára lehet lagzikat tartani first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szigorú szabályozás jön

Akkor tudjuk megakadályozni egy negyedik hullám kialakulását, ha mindenki betartja a szabályokat, hangsúlyozta Gulyás. Ennek érdekében szigorú The post Szigorú szabályozás jön first appeared on 24.hu.
fel 0 le