#fotó

444 444

Post Mortem: Megint nem lett rendes magyar horrorfilmünk

A Bergendy Péter által rendezett Post Mortemhez már 2020 őszén kijött az első, nagyon látványos trailer, az internet el is kezdte verni a habot, hogy lesz végre tisztességes magyar horrorfilm. Bár nem vagyok különösebb rajongója a műfajnak, az előzetes tényleg annyira ígéretes volt, hogy érdekelni kezdett. Egyrészt nagyon tetszett, hogy a horrort egy századelős magyar faluba helyezi, másrészt, hogy egy olyan témával keveri, mint a halottak...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orgazmust kérek, nem rózsát – a női szexualitásról szóló fotósorozatáért jár a Capa-nagydíj

Szombat Éva tabudöntögető és játékos anyaga kapta az elismerést. The post Orgazmust kérek, nem rózsát – a női szexualitásról szóló fotósorozatáért jár a Capa-nagydíj first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A tökéletes fotó Németh Szilárdról és a tájról

„A mai országgyűlés előtt rövid feltöltődés a csepeli Kis-Duna-parton” – ezzel a szerény, visszafogott szöveggel tette ki Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a honvédelmi miniszter helyettese élete fotóját:Már csak az a kérdés, hogy Ivan Siskin és Konsztantyin Szavickij 1886-os festménye, a Reggel a fenyvesbenvagy Caspar David Friedrich 1818 körüli, Vándor a ködtenger felett című képeihlette-e.Esetleg Mr Darcy volt a példakép a Büszkeség és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lenyűgöző kép készült a Föld széléről

Thomas Pesquet francia űrhajós gyönyörű fotót lőtt a Nemzetközi Űrállomás fedélzetéről, amelyen bolygónk széle látható. The post Lenyűgöző kép készült a Föld széléről first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt az utolsó fotó, ami Jean-Paul Belmondóról készült

Unokája készítette. The post Itt az utolsó fotó, ami Jean-Paul Belmondóról készült first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kocsi Máté virslivel vágott vissza a parizerért Jakab Péternek

De munkagépet és költészetet is csempészett a vizuális üzenetébe. The post Kocsi Máté virslivel vágott vissza a parizerért Jakab Péternek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyon sajnálja már, hogy zöld ruhában szállt fel az óriáskerékre

Nem minden mutat jól a fotókon. Már ha mutat bárhogy. The post Nagyon sajnálja már, hogy zöld ruhában szállt fel az óriáskerékre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Loch Nesst nézegette a Google-ben, de nem azt a szörnyet találta meg, amelyikre számított

Bizarr meglepetést tartogatott az applikáció. The post A Loch Nesst nézegette a Google-ben, de nem azt a szörnyet találta meg, amelyikre számított first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Babos Tímea bikiniben üzent Görögországból

Sérülése miatt nem tud edzeni, így marad a pihenés. The post Babos Tímea bikiniben üzent Görögországból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztattak egy amerikai nőt, mert túl közel ment a medvékhez egy nemzeti parkban

Bár több kiránduló is figyelmeztette, nem hallgatott rájuk. The post Letartóztattak egy amerikai nőt, mert túl közel ment a medvékhez egy nemzeti parkban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fordítva repülő ludat fotóztak

Furcsának tűnhet, de valójában bevett szokásról van szó. The post Fordítva repülő ludat fotóztak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megérkezett Bécsbe a megtorlás elől menekülő fehérorosz futónő

A lengyel hatóságok tanácsára biztonsági okokból repült először Bécsbe, nem pedig közvetlenül Lengyelországba. The post Megérkezett Bécsbe a megtorlás elől menekülő fehérorosz futónő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Bukfencező röplabdázó, fejenálló cselgáncsozó, balhézó teniszező

A nap képei Tokióból.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennél kellemetlenebbül nem bukhatott volna le a futár, hogy lenyúlta a rendelt ételt

Csak saját magának köszönheti a lebukást. The post Ennél kellemetlenebbül nem bukhatott volna le a futár, hogy lenyúlta a rendelt ételt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azt sejti a brit férfi, hogy egy ufót sikerült lefotóznia

Elmondása szerint az objektum nem úgy mozgott mint egy repülő, fel-le ereszkedett, aztán csak lebegett. The post Azt sejti a brit férfi, hogy egy ufót sikerült lefotóznia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Négykerekű családtagok: az autóval fényképezkedés művészete

Autó és gazdája: a privát felvételek megszokott, bevett párosa. A képeken igéző tekintetű barátnők, őszinte örömmel mosolygó feleségek, tréfálkozó barátok is feltűnnek, a kocsik hangsúlyos jelenléte azonban mindig megkérdőjelezhetetlen. De vajon mire gondolhattak az elmúlt száz évben mindazok, akiket az autójuk társaságában örökített meg a kamera? The post Négykerekű családtagok: az autóval fényképezkedés művészete first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmasat esett a nő, a futárt nem érdekelte, ő végezte a dolgát

A futár egy olyan képpel dokumentálta, hogy átadta a csomagot, amin a nő még próbálta összeszedni magát a földről. The post Hatalmasat esett a nő, a futárt nem érdekelte, ő végezte a dolgát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy modellnek az lett a küldetése, hogy lebuktassa az influenszereket

Szerinte ártalmas, ahogy manipulálják a képeket. The post Egy modellnek az lett a küldetése, hogy lebuktassa az influenszereket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szülei segítenek az influenszernek a bevállalós képei elkészítésében

Helyszíneket, pózokat is javasolnak neki. The post Szülei segítenek az influenszernek a bevállalós képei elkészítésében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meglepő választ adott a nagymamája, miután véletlen egy meztelen képet küldött neki

A mama válasza tök „normálisan” kezdődik, aztán jön a fordulat. The post Meglepő választ adott a nagymamája, miután véletlen egy meztelen képet küldött neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le