#ukrajna

24.hu 24.hu

Kézigránáttal akarta felrobbantani az ukrán kormány székházát egy veterán

Azt mondta, nem hagyja el élve az élületet, aztán mégis bocsánatot kért The post Kézigránáttal akarta felrobbantani az ukrán kormány székházát egy veterán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrajnában újabb pár betegnél azonosították a delta variást

Aki eddig elkapta ezt a mutánst, az vagy Oroszországban vagy Nagy-Britanniában járt. The post Ukrajnában újabb pár betegnél azonosították a delta variást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felmentették a csempészcigivel lebukó volt MSZP-s képviselőt

Legény Zsolt állítja, fogalma sincs, hogy került a csempészáru a csomagtartójába. The post Felmentették a csempészcigivel lebukó volt MSZP-s képviselőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott Ukrajna örökös belügyminiszte

Arszen Avakov a 2014-es ukrajnai forradalom óta töltötte be a tisztséget. The post Lemondott Ukrajna örökös belügyminiszte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétvégén 32-en fulladtak vízbe Ukrajnában

Ennyi áldozatot még soha nem követelt a víz.     The post Hétvégén 32-en fulladtak vízbe Ukrajnában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az EU meghosszabbította az Oroszország elleni szankciókat

Az Európai Unió újabb fél évvel meghosszabbította az Oroszország ellen bevezetett gazdasági szankciókat, mivel nem történt előrelépés a minszki megállapodások végrehajtásában - közölte az uniós Külügyi Tanács hétfőn. A szankciókat az EU az ukrajnai helyzetet destabilizáló orosz intézkedésekre válaszul vezette be 2014 júliusában, eredetileg egyéves időtartamra, majd 2014 szeptemberében megerősítette őket. A tagállami vezetők 2015. márciusi ülésükön a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Putyin magát tartja az európai értékek őrének, ezért lett „politikai végrendelete” Nyugat-ellenes

Sz. Bíró Zoltánt meglepte, hogy Orbán Viktor nem állt be a francia-német javaslat mögé. The post Putyin magát tartja az európai értékek őrének, ezért lett „politikai végrendelete” Nyugat-ellenes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cipőbotrány: az ukrán hadügy meghátrált 

Mégsem forradalmasítják a katonai parádékat. The post Cipőbotrány: az ukrán hadügy meghátrált  first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az esélyesebb angolok kivégezték az ukrán válogatottat

Mit vártunk?Itt talán ki lehet jelenteni egészen konkrétan: angol győzelmet. A csoportjából harmadikként, Észak-Macedónia legyőzésével továbbjutó Ukrajna volt a legrosszabb a továbbjutó harmadikok között, majd a svéd válogatott legyőzésével, nagy meglepetésre jutottak be a legjobb 8 közé, ahol az Eb-n eddig gólt sem kapó, remek formában focizó angolokkal játsszon. Azt meg nem is érdemes részletezni, hogy mekkora szakadék van a két válogatott között a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magassarkúban kell menetelniük az ukrán katonanőknek, kitört a botrány

A védelmi miniszernek azt javasolták, menjen ő is magassarkúban a katonai felvonulásra. The post Magassarkúban kell menetelniük az ukrán katonanőknek, kitört a botrány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lukasenka elrendelte az ukrán határ lezárását

Biztonsági okokra hivatkozva. The post Lukasenka elrendelte az ukrán határ lezárását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Összeállt a legjobb nyolc

Iratkozz fel itt a 444 Eb-hírlevelére, és minden nap megkapod a postaládádba, amit tudni kell.Nyilvánvaló volt, hogy nem lehet még egy olyan csodálatos, 14 gólos napunk, mint hétfőn, de azért a kedden rendezett utolsó két nyolcaddöntő sem okozott csalódást. A svéd-ukránon volt dráma és szenvedés, egy angol-német pedig akkor sem lehet rossz, ha nagyon rossz – egyszerűen túl nagy a tét. És ez nem is volt rossz. A szakma csúcsa Sok nagy múltú helyszín és...
fel 0 le
444 444

Ukrajna lesz az angolok ellenfele

Mire számíthattunk a meccs előtt?Az Eb eddigi parádés nyolcaddöntői alapján egy 9-7-es meccsre Mi volt a legnagyobb kavarás a meccs előtt? A dupla sárga mez a meccs előtti felvezetésben, de aztán kiderült, hogy a két IKEA-színű zászlós ország megoldotta: a svédek sárgában, az ukránok kékben nyomták Glasgow-ban, ahol csodás napsütéses időjárás volt este 9 után is. Mi lett a meccsen?A mérkőzés esélyese nyilván a svéd csapat volt, a csoportmeccseken a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak főpróba volt a brit hadihajó krími csörtéje

A nyugatiak a Krímnél az oroszokat is tesztelték, de a nyár végén Kínával is fognak egy hasonlót izmozni. The post Csak főpróba volt a brit hadihajó krími csörtéje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakított az ukrán pár, akik 123 napra összebilincselték magukat

Amint levették róluk az őket összekötő bilincset, azonnal el is váltak egymástól. The post Szakított az ukrán pár, akik 123 napra összebilincselték magukat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Macedónia kétgólos hátrányban se adta fel

Ukrajna-Észak-Macedónia 2:1Bukarest (Ukrajna és Észak-Macedónia között félúton)Játékvezető: Fernando Andres Rapallini (Argentin)Ukrajna: Buscsan - Karavajev, Zabarnij, Matvijenko, Mikolenko - Saparenko (Szidorcsuk, 78. p.), Sztyepanenko, Zincsenko, Malinovszkij - Jarmolenko (Cigankov, 70. p.), Jaremcsuk (Beszedin, 70. p.), MalinovszkijÉszak-Macedónia: Dimitrijevszki - Sz. Risztovszki, D. Velkovszki, Musliu - Nikolov (Trajkovszki, 46. p.), Ademi,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrajna nem fogadja el határátlépéskor az orosz vakcinával beoltották oltási igazolását

Az érintettek csak negatív teszttel léphetnek be az országba. The post Ukrajna nem fogadja el határátlépéskor az orosz vakcinával beoltották oltási igazolását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Varázslatos meccsen győzött Hollandia Ukrajna ellen

A C-csoport második meccsén Hollandia fogadta Ukrajnát az Amszterdam Arénában, több mint húszezer néző előtt. Valószínű volt, hogy a hollandok uralják majd a meccset, de egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy a hazai csapat győzni is tud. Sok problémája van a holland keretnek: a sokat kritizált vezetőedző, Frank de Boer nem válogatta be első számú kapusát, Cilessent, mert koronavírus miatt edzéseket mulasztott, így a veterán Stekelenburg kezdett a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Covid-biztosítást kell kötnie, aki Ukrajnába megy

És nem elég a védettségi igazolványt bemutatni, az angol nyelvű oltási igazolás is kell. The post Covid-biztosítást kell kötnie, aki Ukrajnába megy first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az UEFA felszólította az ukránokat, hogy változtassanak a „politizáló” mezükön

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtökön azt követelte az ukránoktól, hogy távolítsák el a válogatott csapat focistáinak mezéről a „politikai” tartalmat.A szövetség úgy véli, hogy a mezen olvasható szlogen „nyilvánvalóan politikai természetű”. A kép mellé ugyanis a „Dicsőség Ukrajnának" jelszót hímezték, ami a 2014-ben elkergetett oroszbarát ukrán elnököt, Viktor Janukovicsot elkergető utcai mozgalom egyik jelszava volt. A póló belsején...
fel 0 le