#nagy-britannia

24.hu 24.hu

Késéseket okoz egy szökött terrorista Nagy-Britanniában

Egy ételszállító furgon aljára kapaszkodva lépett le a börtönből a volt katona. The post Késéseket okoz egy szökött terrorista Nagy-Britanniában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Abszurd hiba miatt omlott össze a brit légiforgalom múlt héten

Dominóhatást eredményezett a malőr. The post Abszurd hiba miatt omlott össze a brit légiforgalom múlt héten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hajtóvadászat Londonban: megszökött egy terrorizmussal vádolt ex katona

A repterek is leálltak, minden utast átvizsgálnak. The post Hajtóvadászat Londonban: megszökött egy terrorizmussal vádolt ex katona first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A britek terrororszervezetnek minősítik a Wagnert

A lépést a Kreml is kommentálta.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megdöbbennek a britek ha megtudják, mennyit keresnek a királyi őrség tagjai

A vörös zubbonyt és magas szőrkucsmát viselő katonákat a világon mindenütt ismerik. The post Megdöbbennek a britek ha megtudják, mennyit keresnek a királyi őrség tagjai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hamis dokumentumokkal csalná csapdába a hackereket a brit áramszolgáltató

Mézesbödönöket helyeznének el az interneten.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fodrászatokban és templomokban is mérni kell a britek vérnyomását

A szívinfarktus egyre több embert érint, a férfiak még inkább veszélyeztetettek, ezért soha nem látott módon terjesztik ki a mérések körét az Egyesült Királyságban. The post Fodrászatokban és templomokban is mérni kell a britek vérnyomását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koraszülött csecsemőket gyilkolt a kedves Lucy nővér

Örök életére börtönben marad Lucy Letby, az a 33 éves brit ápoló, aki 2015 és 2016 nyara között hét rábízott újszülöttel végzett, és még többet meg akart ölni a chesteri kórház újszülött osztályán. Bár az ügy nem újdonság a nyilvánosság számára, az ítélethozatal ismét felkorbácsolta az indulatokat az egész országban, köszönhetően annak is, hogy borzalmas részletek derültek ki a bűncselekményekről. The post Koraszülött csecsemőket gyilkolt a kedves Lucy nővér first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megpróbált kimenteni valakit a sínek közül a brit rendőr, a vonat elütötte

Kritikus állapotban van, a kimenteni kívánt férfi áramütést szenvedett. The post Megpróbált kimenteni valakit a sínek közül a brit rendőr, a vonat elütötte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élete végéig börtönben marad a hét csecsemőt meggyilkoló brit ápolónő

Ő lett Nagy-Britannia modernkori történetének leghatékonyabb sorozatgyilkosa. The post Élete végéig börtönben marad a hét csecsemőt meggyilkoló brit ápolónő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hét csecsemőt gyilkolt meg a nővér az újszülöttosztályon

Nagy-Britannia modernkori történetének legeredményesebb sorozatgyilkosa kerül rácsok mögé. The post Hét csecsemőt gyilkolt meg a nővér az újszülöttosztályon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több száz éve halott herceg arcát rekonstruálták

Stuart Károly Eduárd a 18. század közepén vezetett egy sikertelen felkelést. The post Több száz éve halott herceg arcát rekonstruálták first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúcsidőben, a forgalmas út közepén szállt le egy repülőgép

A kétsávos út mindkét irányába több kilométeres dugó alakult ki. The post Csúcsidőben, a forgalmas út közepén szállt le egy repülőgép first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A németek Lengyelországban hagynák a Patriot rakétáikat

Németország felajánlotta Patriot légvédelmi rakétarendszerei lengyelországi állomásoztatásának meghosszabbítását - jelentette be kedden a berlini védelmi minisztérium. The post A németek Lengyelországban hagynák a Patriot rakétáikat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zelenszkij: A tengeren is felvesszük a harcot Oroszországgal

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kedden egy videóban azt mondta, hogy Ukrajna a Fekete-tengeren is felvenné a harcot Oroszországgal, hogy biztosítsa, nem lesznek elzárva előle a tengeri területek, és exportálni tudja gabonáját. The post Zelenszkij: A tengeren is felvesszük a harcot Oroszországgal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrajna orosz hekkertámadást akadályozott meg.

Az ukrán szolgálatok megakadályozták, hogy orosz hekkerek feltörjék az ukrán fegyveres erők harci információs rendszerét, közölte az SZBU kedden. The post Ukrajna orosz hekkertámadást akadályozott meg. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ukrajna egész területén légiriadót rendeltek el

Suspilne jelentése szerint MiG-31 típusú repülők felszállása miatt rendelték el a légiriadót, amelyek az oroszországi Nyizsnyij Novgorod régióban található Savasleika repülőtérről indultak. The post Ukrajna egész területén légiriadót rendeltek el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zaporizzsja és Herszon megyét is orosz támadások érték, áldozatok

Az elmúlt egy napban az Ukrajna déli-délkeleti részén fekvő Herszon és Zaporizzsja megyéket is heves orosz támadások érték, amelyeknek több helyi lakos is áldozatául esett — közölték kedden a régiók kormányzói, akiket az MTI szemlézett. The post Zaporizzsja és Herszon megyét is orosz támadások érték, áldozatok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kora ősszel érkeznek Ukrajnába az első Abrams tankok

Egy ukrán parlamenti képviselő posztolt arról a Twitteren, hogy jóváhagyták az első adag Abrams tank szállítását Ukrajnába, és kora őszre érhetnek oda. The post Kora ősszel érkeznek Ukrajnába az első Abrams tankok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Putyin felmondta a kettős adóztatás elkerüléséről szóló megállapodásokat, úgy néz ki, Magyarországgal is

Vlagyimir Putyin orosz elnök felmondta egy rendelettel a kettős adóztatás elkerüléséről szóló megállapodásokat azokkal az országokkal, amelyek „barátságtalanok", vagyis amelyek szankciókat fogadtak el Oroszországgal szemben a háború kezdete óta, közölte a RIA állami hírügynökség. The post Putyin felmondta a kettős adóztatás elkerüléséről szóló megállapodásokat, úgy néz ki, Magyarországgal is first appeared on 24.hu.
fel 0 le