#nagy-britannia

24.hu 24.hu

Másfél hónapja nem volt ilyen kevés új fertőzött a briteknél

A kórházban kezeltek száma is jelentősen csökken. The post Másfél hónapja nem volt ilyen kevés új fertőzött a briteknél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több ezren indultak hógolyócsatába Angliában, dacára a korlátozó intézkedéseknek

A rendőrség felhívta az emberek figyelmét a távolságtartási szabályokra, de ennél tovább nem mentek. The post Több ezren indultak hógolyócsatába Angliában, dacára a korlátozó intézkedéseknek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy közvéleménykutatás szerint az északírek és a skótok többsége függetlenségi népszavazást akar

Abban Nagy-Britannia mind a négy részében egyetértenek az emberek, hogy a skótok az elkövetkező 10 évben valószínűleg függetlenedni fognak.
fel 0 le
444 444

Négyszemközt a brit kormányhivatal is csak annyit tud tanácsolni a brit vállalatoknak, hogy alapítsanak új cégeket EU-s országokban

Hogy így ússzák meg a brexittel járó bürokratikus rémálmot. Ez viszont a brit munkaerő leépítéséhez, és EU-s beruházásokhoz vezethet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakértők szerint óvatosan kell fogalmazni a brit Covid-variánssal kapcsolatban

Többen is megkérdőjelezték Boris Johnson előző napi állításait. The post Szakértők szerint óvatosan kell fogalmazni a brit Covid-variánssal kapcsolatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Halálosabb lehet a koronavírus brit variánsa

Egyelőre viszont még nincs elég adat ahhoz, hogy biztosan meg tudják mondani, mennyivel rosszabb a helyzet, ha valakit a brit mutáció fertőz meg.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nemcsak fertőzőbb, halálosabb is a brit koronavírus-mutáció

A brit kormány kutatócsoportjának jelentése szerint többen halhatnak bele a betegségbe. The post Nemcsak fertőzőbb, halálosabb is a brit koronavírus-mutáció first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jelentősen lassul a járvány terjedése Nagy-Britanniában

December eleje óta először került a kritikus 1-es szint alá az R reprodukciós mutató.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Úgy tűnik, Nagy-Britanniában komolyan lelassul a járvány terjedése

Ezt mutatja a reprodukciós ráta. The post Úgy tűnik, Nagy-Britanniában komolyan lelassul a járvány terjedése first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyon szeretik egymást, de nem lehet igazán boldog a 81 éves nő a 36 éves férjével

Nem tudnak együtt lenni. The post Nagyon szeretik egymást, de nem lehet igazán boldog a 81 éves nő a 36 éves férjével first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kisebb vagyont költött sántikáló kutyája kezelésére, elolvadt, amikor megtudta, mi baja van

A brit férfi a Facebookon osztotta meg történetét, majdnem harmincezer like-ot kapott rá. The post Kisebb vagyont költött sántikáló kutyája kezelésére, elolvadt, amikor megtudta, mi baja van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Londonban buszokat alakítanak át covidos betegek szállítására

A döntéssel a kórházak és a mentőszolgálat válláról szeretnének levenni valamennyi terhet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagyot nézett a brit nő, amikor megtudta, eltűnt tárcája egy másik kontinensen bukkant fel

Meglepő helyről kapott egy váratlan üzenetet, több mint egy évvel azután, hogy elvesztette. The post Nagyot nézett a brit nő, amikor megtudta, eltűnt tárcája egy másik kontinensen bukkant fel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jó poén? Ingyen kézfertőtlenítőt kínáltak egy boltnál brit fiatalok, de az üvegben valami egészen más volt

Óriásit szórakoztak rajta. The post Jó poén? Ingyen kézfertőtlenítőt kínáltak egy boltnál brit fiatalok, de az üvegben valami egészen más volt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Covid-19: rekordsok a haláleset Nagy-Britanniában

Nagy-Britannia rekordszámú halálesetet jelentett a Covid-19 miatt: 1820 ember halt meg a pozitív koronavírus-teszt utáni 28 napon belül, meghaladva az egy nappal korábban beállított korábbi csúcsot. Kedden 1610 halálesetet jelentettek. Ma 38 905 új esetet regisztráltak, szemben az egy nappal korábban bejelentett 33 355-tel – derült ki a brit kormány adataiból. (Yahoo)
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírus: több mint 1800 halálos áldozatot jelentettek Nagy-Britanniában

A koronavírus elleni oltásból már több mint ötmilliót beadtak. The post Koronavírus: több mint 1800 halálos áldozatot jelentettek Nagy-Britanniában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírusban meghalt a legidősebb brit ikrek egyike, két nappal azelőtt, hogy behívták oltásra

Testvére ugyanazon a napon kórházba került. The post Koronavírusban meghalt a legidősebb brit ikrek egyike, két nappal azelőtt, hogy behívták oltásra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csaknem tragédiát okozott az ablakon becsapódó méretes hattyú

A házban élő idős asszony pillanatokkal azelőtt lépett el az ablaktól, hogy a madár becsapódott. The post Csaknem tragédiát okozott az ablakon becsapódó méretes hattyú first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Brit kutatás: a hazaengedett betegek 30 százaléka visszakerül a kórházba

A kórházból hazaengedettek csaknem egyharmada öt hónapon belül ismét kórházi kezelésre szorult. The post Brit kutatás: a hazaengedett betegek 30 százaléka visszakerül a kórházba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy brit felmérés szerint a kórházban ápoltak harminc százaléka pár hónapon belül visszakerült

Több mint tíz százalékuk meghalt.
fel 0 le