#youtube

24.hu 24.hu

Momentumosok bemószerolták a gyerekműsorok alatti Fidesz-reklámot

Etikátlannak tartják, hogy gyerekmesék előtt is előjön a leállíthatatlan hirdetés. The post Momentumosok bemószerolták a gyerekműsorok alatti Fidesz-reklámot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új gombot kapott az androidos YouTube

Apró, de hasznos kényelmi funkció érkezett. The post Új gombot kapott az androidos YouTube first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lufikra kötve reptette a kutyáját: letartóztatták az indiai youtubert

A férfi bocsánatot kért és törölte a videót. The post Lufikra kötve reptette a kutyáját: letartóztatták az indiai youtubert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Indiában letartóztattak egy youtubert, miután héliumos lufikkal próbálta röptetni a kutyáját

Letartóztatta az indiai rendőrség Gaurav Sharmat, azt a 32 éves youtubert, aki az egyik videójában héliumos lufikat kötött kistestű kutyájára, majd elengedte, hogy „kipróbálja, repül-e”.A videón Sharma egy autón áll egy épület mellett, innen engedte el a kutyát. A lufik a magasba emelték a pár kilós állatot, amit végül a második emelet egyik erkélyéről kapott el valaki.Sharma négymillió feliratkozóval rendelkező Youtube-csatornájára töltötte fel a...
fel 0 le
444 444

Floridában mostantól pénzbírsággal büntetnék a Facebookot és a Twittert azok cenzúragyakorlata miatt

Az erről szóló törvényt Ron DeSantis Florida republikánus kormányzója hétfőn írta alá. DeSantis szerint ezzel a floridai lakosokat „garantáltan megvédik a Szilícium-völgy elitjével szemben”.„Ha a nagy techcégek cenzorai megkülönböztető szabályokat alkalmazva részesítik előnyben a Szilícium-völgy uralkodó ideológiáját, akkor most majd elszámoltathatók lesznek” – mondta közleményében Florida kormányzója az új törvényről, ami megakadályozná a nagy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mágnessel próbálják elhitetni a konteósok, hogy mikrochip van a vakcinában

Új őrület van a YouTube-on, csak éppen nincs sok alapja. The post Mágnessel próbálják elhitetni a konteósok, hogy mikrochip van a vakcinában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyikük 6, a másik 7 éves, és hivatalosan is ők Nagy-Britannia legfiatalabb YouTube-milliomosai

Gaby és Alex videói már közel nyolcmilliárdos összmegtekintésnél járnak a videómegosztón. The post Egyikük 6, a másik 7 éves, és hivatalosan is ők Nagy-Britannia legfiatalabb YouTube-milliomosai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új módon mutatna kommenteket a YouTube

A megoldás leginkább a SoundCloudra emlékeztet. The post Új módon mutatna kommenteket a YouTube first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amikor azt hitted, mindent láttál a YouTube-on, jönnek az önellátó, 4K-ban filmező azeri nyugdíjasok

Gyakorlatilag mindentől elszigetelten élnek. The post Amikor azt hitted, mindent láttál a YouTube-on, jönnek az önellátó, 4K-ban filmező azeri nyugdíjasok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

16 éves fiúkkal flörtölt a 21 éves beauty influenszer, emiatt nem kap több pénzt a YouTube-tól

Több fiatalkorú is azt állítja, a több mint 25 millió feliratkozóval rendelkező, sminkes videókat gyártó James Charles szexuális tartalmú beszélgetéseket kezdeményezett velük.
fel 0 le
444 444

Friderikusz Sándor bemutatja: Internet

A tévés Youtube-on indít saját műsort, amihez készült egy előzetes.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Korábbi MMA-világbajnokot ütött ki egy YouTuber a bokszmeccsén

Jake Paul újra győztesen hagyta el a ringet. The post Korábbi MMA-világbajnokot ütött ki egy YouTuber a bokszmeccsén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Youtube-on indít heti műsort Friderikusz Sándor

Friderikusz szerint a tévék elvesztették régi jelentőségüket, ezért önálló studiót alapított. The post A Youtube-on indít heti műsort Friderikusz Sándor first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az ember Az Orosz Vakcina mögött

Portré Strongiról, a nyergesújfalui DJ-ről, aki beoltotta az országot Az Orosz Vakcinával. The post Az ember Az Orosz Vakcina mögött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elítéltek két prankelgető youtubert, mert eljátszottak egy bankrablást a nyílt utcán

A kiérkező rendőrök közben akár le is lőhették volna őket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

50 órán át volt élve eltemetve egy az egyik legnépszerűbb youtuber

Hogy üss el több mint két napot, ha unatkozol a haverjaiddal? The post 50 órán át volt élve eltemetve egy az egyik legnépszerűbb youtuber first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A YouTube kísérletképp nem fogja mutatni egyes videók alatt a negatív visszajelzések számát

A tervek szerint dislike-ot lehet majd nyomni továbbra is a videókra, de ezt csak a feltöltője fogja látni a szerkesztői felületen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkönnyíti a videósok életét a YouTube új funkciója

Már a feltöltés közben jelezni fogja a rendszer, ha a videó szerzői joggal védett részleteket tartalmaz. The post Megkönnyíti a videósok életét a YouTube új funkciója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

YouTuberek oldották meg egy 12 éve eltűnt ember rejtélyét

Egy férfi 2008 novemberében tűnt el Oregonban. A hatóságok hiába keresték. The post YouTuberek oldották meg egy 12 éve eltűnt ember rejtélyét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt a játék, amiben Müller Cecíliát kell megmenteni

Már a harmadik résznél tart a Koronavíruss-járvány - a videojáték sorozat. The post Itt a játék, amiben Müller Cecíliát kell megmenteni first appeared on 24.hu.
fel 0 le