#facebook

444 444

Ilyenek voltunk: hülyeség vagy gyógyír a facebookos nosztalgiázás?

A járvány miatt több időt töltünk a közösségi oldalakon, mint valaha. Új élmények híján azonban be kell érnünk azzal, hogy azt nézegetjük, mit csináltak ismerőseink akkor, amikor a világ még kvázi normális volt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltűnt a kormány Facebook-posztja, amiben rendkívüli iskolai szünetről írtak

A korlátozásokról szóló rendelet alapján digitális oktatás lesz. The post Eltűnt a kormány Facebook-posztja, amiben rendkívüli iskolai szünetről írtak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tordai Bencét letiltotta a Facebook

A képviselő a közösségi oldal szerint megsértette az alapelveket. The post Tordai Bencét letiltotta a Facebook first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Letiltotta a Facebook Tordai Bencét

Szerinte fideszes trollok állnak emögött.
fel 0 le
444 444

Magyarországon is munkába állnak a Facebook tényellenőrei

Az AFP alkalmazásában álló európai fektcsekkerek dolga, hogy azonosítsák és jelöljék az álhíreket, hogy a Facebook ezután csökkenthesse ezek elérését.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ellenőrizni kezdi a Facebook, hogy milyen valótlanságokat terjesztenek a magyarok

Hzánkban is elindul a Facebook külső tényellenőrző programja, hamarosan új jelöléseket látunk a hamis, vagy részben hamis tartalmú posztoknál. The post Ellenőrizni kezdi a Facebook, hogy milyen valótlanságokat terjesztenek a magyarok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Valaki bejelentkezett a Facebook-fiókomba, most mit csináljak?!

Ezt érdemes tenni a kezdeti pánik után, ha a közösségi oldal gyanús belépésről értesít. The post Valaki bejelentkezett a Facebook-fiókomba, most mit csináljak?! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amatőr rappereknek készül a Facebook új alkalmazása

Persze ezzel is a TikTok-nak akarnak konkurenciát állítani. The post Amatőr rappereknek készül a Facebook új alkalmazása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milliárdokat fizet a Facebook az arcfelismerés miatt pert indító felhasználóknak

Még 2015-ben indult a perpatvar, most sikerült megállapodni. The post Milliárdokat fizet a Facebook az arcfelismerés miatt pert indító felhasználóknak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A magyarok többsége nem bízná a kormányra a techcégek szabályozását

Közös EU-s intézkedésben látják inkább a megoldást a magyarok. The post A magyarok többsége nem bízná a kormányra a techcégek szabályozását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Facebookon árulják az amazóniai esőerdő részeit

A védettnek számító amazonas-menti esőerdő leválasztott földterületeit árulják a nagy kék közösségi oldalon. The post Facebookon árulják az amazóniai esőerdő részeit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Facebook nem blokkolja tovább az ausztrál oldalakat

Több kisebb ausztrál médiacéggel pedig már előzetes megállapodást is kötöttek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akadozik az üzenetküldés a Facebook Messengerben

Egyeseknél eltűnnek a korábbi üzenetek is. The post Akadozik az üzenetküldés a Facebook Messengerben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mianmari puccs: a Facebook letiltotta a hadsereg oldalait

A közösségi óriás erőszakhullámmal és jogsértésekkel indokolta a döntést. The post Mianmari puccs: a Facebook letiltotta a hadsereg oldalait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Facebook fizetni fog a hírekért Ausztráliában

Megszavazta az ausztrál parlament csütörtökön az új médiatörvényt. The post A Facebook fizetni fog a hírekért Ausztráliában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Megegyeztek a Facebookkal, az ausztrál parlament megszavazta az új médiatörvényt

A Facebook előrelátó módon még idén tervez megállapodást kötni a kanadai hírszolgáltatókkal is, miután ott is belengettek egy médiatörvényt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy zsiráf kivágott szívével pózolt Valentin-napon vadásznő

Bevallotta: a Facebookra feltöltött fotókkal az állatvédő aktivistákat akarta hergelni. The post Egy zsiráf kivágott szívével pózolt Valentin-napon vadásznő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megegyezett a Facebook és az ausztrál kormány, visszaállnak a hírek

Az ausztrál kormány hajlandó több ponton módosítani a Facebook által vitatott médiatörvényt. The post Megegyezett a Facebook és az ausztrál kormány, visszaállnak a hírek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Napokon belül visszatérnek az ausztrál hírek a Facebookra

Módosítják a törvényjavaslatot, a Facebook eldönheti majd, kinek a hírei jelennek meg az oldalon, azaz kinek fizetnek kompenzációt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem hirdet többet a Facebookon az ausztrál egészségügyi minisztérium

Az ausztrál kormány sok pénzt költ a koronavírus elleni oltás népszerűsítésére, de a Facebook hirdetéseket hanyagolni fogják. The post Nem hirdet többet a Facebookon az ausztrál egészségügyi minisztérium first appeared on 24.hu.
fel 0 le