#facebook

24.hu 24.hu

Talált egy szőke hajszálat a barátja ágyában, detektívbe kapcsolt, és gyorsan meg is lett, akit keresett

A 21. századi Sherlock Holmes, hölgyeim és uraim. The post Talált egy szőke hajszálat a barátja ágyában, detektívbe kapcsolt, és gyorsan meg is lett, akit keresett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúszik a Messenger és az Instagram fontos újítása

Jövőre sem lesz még titkosítás a Messengerben. The post Csúszik a Messenger és az Instagram fontos újítása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Lush letörli magát a közösségi oldalakról

A világhírű kozmetikai márka, a fiatalok körében kifejezetten népszerű Lush bejelentette, hogy szinte teljesen megszüntetik jelenlétüket a közösségi oldalakon, és csak akkor térnek oda vissza, ha azok biztonságosabb felületek lesznek a felhasználóik számára, írja a BBC. A Magyarországon lévő vállalat péntektől levonul az Instagramról, a Facebookról, a TikTok-ról és a Snapchatról, le is fogják kapcsolni az oldalaikat. Ez mind a 48 országban így lesz,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Változtatna a hírfolyamon a Facebook

Megint belenyúlnak. The post Változtatna a hírfolyamon a Facebook first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb kellemetlen dolog derült ki a Facebookról

Egy új jelentés szerint a Facebook és az Instagram platformok is gyűjtik a 18 évnél fiatalabb felhasználók böngészésif adatait. The post Újabb kellemetlen dolog derült ki a Facebookról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csatába indulnak a Facebook ellen a jobboldali megmondóemberek, és a küzdelemben nem fáradnak el, mert erőt ad nekik a hazaszeretet

Azt írja a Magyar Nemzet, hogy Rákay Philip új, hivatalos Facebook-oldalt indított, mert csatornáját, a Patriótát augusztus óta durván korlátozzák, így nem ér el elég emberhez. Egy videóban arról beszél, őt nem lehet csak úgy betiltani, ezért új felületen indul csatába a globalista baloldal ellen. Ugyanebben a videóban ő maga mutatja meg, hogy az augusztusi törés a Facebookon azt jelenti, hogy gyűlöletbeszéd miatt eltávolították egy bejegyzését.A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy újratervezett Facebook nemcsak biztonságosabb, de sokkal élvezetesebb is lenne

Mark Zuckerberg vagy meg kell változtatnia az oldalát, vagy hagynia, hogy valaki más tegye meg helyette – mondja Frances Haugen, a Facebook kitálaló egykori alkalmazottja, aki szerint tízmilliók erőszakos haláláért lehet felelős a platform. Videós interjú. The post Egy újratervezett Facebook nemcsak biztonságosabb, de sokkal élvezetesebb is lenne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Facebook egykori alkalmazottja szerint a Facebook csak az USA-ban ügyel gondosan a platformján megjelenő tartalmakra

„Tudtam, hogy nem élhetek azzal a tudattal, hogy végignézem, ahogy 10-20 millió ember meghal a következő 20 évben a közösségi média által elősegített erőszak miatt.”Ezzel indokolta a Facebook káros gyakorlatait leleplező dokumentumok nyilvánosságra hozását a cég egykori alkalmazottja a Deutsche Wellének adott interjújában. Frances Haugent az etiópiai vérontás hírei késztették arra, hogy beszéljen. Az afrikai országban a fegyveres csoportok a közösségi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hét év börtönt kapott egy vietnámi, mert államellenes posztokat tett közzé a Facebookon

A férfi is bűnösnek vallotta magát. The post Hét év börtönt kapott egy vietnámi, mert államellenes posztokat tett közzé a Facebookon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így kapcsolhatja be az időrendi megjelenítést a Facebookon

A Facebook nem engedi alapértelmezetten a posztok kronologikus megjelenítését, de mi beállíthatjuk, ha akarjuk. The post Így kapcsolhatja be az időrendi megjelenítést a Facebookon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Így élték meg a Fidesz-kongresszust a helyszínen Orbán legfanatikusabb hívei

Megtartották a Fidesz 29. kongresszusát, ahol a most is kihívók nélküli Orbán Viktort újra a Fidesz elnökévé választották. A kormányfő beszédét itt, a legharciasabb fideszes vezetők beszédeit pedig itt foglaltuk össze. Ebben a cikkben pedig egy válogatást mutatunk be arról, hogyan élték meg a kongresszust a helyszínen Orbán legfanatikusabb hívei. A bejegyzés megtekintése az Instagramon Csöbör Katalin (@csoborkatalin) által megosztott...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Álhírek nehezítik a klímaváltozás elleni harcot

Nyílt levélben kérik a szakértők: a COP26 végső tárgyalási eredményeibe is írják bele, mi legyen az álhírekkel. The post Álhírek nehezítik a klímaváltozás elleni harcot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyre gyorsabban ég a híd az amerikai big tech cégek és Kína közt

Az elmúlt hetekben a LinkedIn és a Yahoo is kivonult a kínai piacról. Ennek egyik oka az ország új adatvédelmi törvénye. The post Egyre gyorsabban ég a híd az amerikai big tech cégek és Kína közt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyolcból egy felhasználó a Facebook függője

Mutatja a cég saját kutatása. The post Nyolcból egy felhasználó a Facebook függője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Facebook kényszeres függőségi tüneteket okoz nyolcból egy felhasználójánál

A Wall Street Journal a lap birtokába jutott dokumentumok alapján arról ír, hogy a Facebook egyik, 2019-ben feloszlatott belső vizsgálati egysége ijesztő dolgokat állapított meg a közösségi oldal felhasználóira gyakorolt hatásáról. A belső kutatás legfontosabb megállapítása az volt, hogy nyolcból egy felhasználó - ez esetben ez 360 millió embert jelent - kényszeres megrögzöttséggel használja az oldalt, miközben problémákat tapasztal az alvásban, a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fizetős csoportokat tesztel a Facebook

A csoportokon belüli alcsoportok lennének. The post Fizetős csoportokat tesztel a Facebook first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Koronavírus tájékoztató oldal egyetlen profilt követ a Facebookon, nem fogja kitalálni, kicsodát

Nem, nem Orbán Viktort. The post A Koronavírus tájékoztató oldal egyetlen profilt követ a Facebookon, nem fogja kitalálni, kicsodát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mark Zuckerberg lázálomszerű LSD trippel és bólogató fiatalokkal frissít brandet

„A Meta első márkakampánya: ez jó móka lesz”– ezzel vezette be Mark Zuckerberg FacebookMeta-vezér Facebook-oldalán azt a kampányt, amivel a jelek szerint azt szeretnék megmutatni, mennyire FIATALOS és MENŐ, pontosabban MÓKÁS dolog a Facebook, az Instagram meg a többi, a Meta alá tartozó oldal.A videóban egy beszélő tigris, ugráló tukánok és twerkelő flamingók mutatják meg a a nagyon fiatalos zenére bólogató nagyon fiataloknak, hogy a Meta tényleg...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erőszakra buzdított Etiópia Nobel-békedíjas miniszterelnöke

A Facebook törölte Abij Ahmed posztját. The post Erőszakra buzdított Etiópia Nobel-békedíjas miniszterelnöke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszűnik az arcfelismerés a Facebookon

És a több mint egymilliárd felhasználó arcáról gyűjtött adatokat is törli. The post Megszűnik az arcfelismerés a Facebookon first appeared on 24.hu.
fel 0 le