#kritika

24.hu 24.hu

János megint nekiállt vagdalkozni- Tarlós visszaszúrt Lázárnak

Ismét csipkedi egymást a két kormánypárti.   The post János megint nekiállt vagdalkozni- Tarlós visszaszúrt Lázárnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes

Vannak erős mozzanatok, a karakterfejlődés még elviheti a vállán az egészet is, és Elisabeth Moss is fenséges, de A szolgálólány meséje negyedik évadja kapcsán leküzdhetetlen a „legyen már vége”-érzés. The post A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heroint szúrnak és prostituálódnak, de annyira cool – A végállomás gyermekei csúnyán félrement

A ’70-es évek Nyugat-Berlinjében a keménydrogokba és prostitúcióba csúszó kiskamaszainak története több évtizedes klasszikus – de a belőle készült új Amazon-sorozat, mely nálunk az HBO-n fut, nem lesz az. The post Heroint szúrnak és prostituálódnak, de annyira cool – A végállomás gyermekei csúnyán félrement first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember

Győr kormánypárti polgármestere, a helyi kórház kardiológiai osztályának vezetője igazi fenegyerek, elmondása szerint eddig mégsem kapott soha feddést pártja vezetőitől. Az interjúban szó esik papagájokról, 3:20-as bluesról, Törőcsikről és Nyilasiról, a lex Dézsiről, sőt még egy ellenzéki politikusról is. The post Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Netflix esélyesen legrosszabb filmje bizonyítja: nem biztos, hogy életed szerelmével kell együtt dolgoznod

Melissa McCarthy és Ben Falcone másfél évtizede alkot egy párt, és szerelmük kétségkívül gazdagította az életüket – de ha közös filmet nem csinálnának többé, az mindenkinek jobb lenne. Nekik is, de legfőképpen McCarthynak. The post A Netflix esélyesen legrosszabb filmje bizonyítja: nem biztos, hogy életed szerelmével kell együtt dolgoznod first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A gazdagokat védték, pedig mi, személyzet is veszélyben voltunk” – így lett járványgóc az álomutazásból

A járvány kezdetén sokat emlegetett, néhány nap alatt járványgócponttá vált Diamond Princess óceánjáróról az HBO készített tanulságos dokumentumfilmet. The post „A gazdagokat védték, pedig mi, személyzet is veszélyben voltunk” – így lett járványgóc az álomutazásból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minek kínlódni a randizással, ha egy teszt tutira megmondja, ki lesz életünk szerelme?

Juj, de izgi ötlet! – lenne, csakhogy láttuk már, nem is egyszer. Ráadásul magukat az alkotókat se érdekelte eléggé ahhoz, hogy kifejtsék. Helyette sótlan bűnügy és csini díszletek a Netflix új sci-fi sorozatában, a The One-ban. Kritika. The post Minek kínlódni a randizással, ha egy teszt tutira megmondja, ki lesz életünk szerelme? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába ostobaság, a Wonder Woman 1984 legbelül mégis szép

Lejárt szavatosságú ócskaságként is nézhetjük a hányatott sorsú szuperhősfilmet, de magába sűríti a műfaj lényegét. Kritika. The post Hiába ostobaság, a Wonder Woman 1984 legbelül mégis szép first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez az a generáció, amelyik az interneten keres rá arra is, hogyan kell szülni

Mintha a Csajok és az Eufória fura ötvözete lenne az HBO Go-n nemrég debütált X Generáció. The post Ez az a generáció, amelyik az interneten keres rá arra is, hogyan kell szülni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Thomas Ligotti: Songs of a Dead Dreamer & Grimscribe - A kozmikus retteneten innen és túl

Ligotti a 90-es évekbeli írásaival minden korábbi próbálkozónál sikeresebben modernizálta és vitte tovább Lovecraft antihumanista horrorját. Vigyázat, mélyvíz!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ben Affleck már a zuhany alatt sört bont, mégis jár neki a megváltás

Ritkán csúszik össze annyira sztár és szerep, mint A visszaútban, amelyben Ben Affleck alkoholista kosáredzőt játszik, egyúttal saját függőségéről vall. Kritika. The post Ben Affleck már a zuhany alatt sört bont, mégis jár neki a megváltás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több sebből vérzik a propagandistafenyítés, már Fekete-Győr is óvatosabb

A Momentum elnöke eltiltaná a foglalkozásuktól a propagandistákat. De hogyan akarja ezt megvalósítani Fekete-Győr András, és mit szólnak az ötlethez a médiaszakmai szervezetek képviselői? The post Több sebből vérzik a propagandistafenyítés, már Fekete-Győr is óvatosabb first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak a Szikla lehet olyan imádnivalóan ripacs, hogy saját maga ad ki sorozatot a fiatalkoráról

A Szikla ifjú éveit megéneklő Young Rock egyszerre ripacs és imádni való. The post Csak a Szikla lehet olyan imádnivalóan ripacs, hogy saját maga ad ki sorozatot a fiatalkoráról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rettenetesen hosszú és röhejes, mégis megható az új Igazság Ligája

A hírhedt szuperhősfilm rendezői változata elsőre olyan, mint Martin Scorsese rémálma, a végére viszont rokonszenvessé válik. Kritika. The post Rettenetesen hosszú és röhejes, mégis megható az új Igazság Ligája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A közmédia riportere folyton közbevágott, amikor egy betelefonáló a Fideszt kritizálta

Pártállami időket idézett a műsor, amit a Telex szúrt ki. The post A közmédia riportere folyton közbevágott, amikor egy betelefonáló a Fideszt kritizálta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Miért akarok gyereket? Az jó, ha az írom, hogy azért, mert szerintem ez az élet értelme?

Az Anyáim története című dokumentumfilm több kedvet csinál a családalapításhoz, mint bármilyen állami családtámogatási rendszer. The post Miért akarok gyereket? Az jó, ha az írom, hogy azért, mert szerintem ez az élet értelme? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meztelen felnőttek a főszereplői a gyerekeknek készülő új holland műsornak

Mondani sem kell, rengeteg támadás éri az edukatív célokkal létrehozott formátumot. The post Meztelen felnőttek a főszereplői a gyerekeknek készülő új holland műsornak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy György megint leszögezte, hogy megtorpant a magyar gazdasági csoda

Most a romló „egyensúlyi mutatókat” említi az MNB-elnök. The post Matolcsy György megint leszögezte, hogy megtorpant a magyar gazdasági csoda first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Szép új világ a meztelen mellek számával ráemel a Trónok harca legmerészebb epizódjaira is

Ám sajnos másban nem nagyon: a sorozat, azon kívül, hogy klasszul néz ki, nem sok mindent tud felmutatni. The post A Szép új világ a meztelen mellek számával ráemel a Trónok harca legmerészebb epizódjaira is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lefestette a férfit, aki meglopta, meseszerű kapcsolatuk pedig csak itt kezdődött

A festőművész és a tolvaj történetének minden eleme filmbe illő. Szinte el sem hisszük, hogy ez a valóság. Kritika. The post Lefestette a férfit, aki meglopta, meseszerű kapcsolatuk pedig csak itt kezdődött first appeared on 24.hu.
fel 0 le