#filmtv

24.hu 24.hu

Bear Grylls legyőzhetetlen, de a piócákkal meggyűlik a baja

Megnéztük, ki tudjuk-e zökkenteni stabilitásából Bear Gryllst az új, netflixes filmjében, melyben a nézők interaktív módon dönthetnek a fontos kérdésekben. The post Bear Grylls legyőzhetetlen, de a piócákkal meggyűlik a baja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lefestette a férfit, aki meglopta, meseszerű kapcsolatuk pedig csak itt kezdődött

A festőművész és a tolvaj történetének minden eleme filmbe illő. Szinte el sem hisszük, hogy ez a valóság. Kritika. The post Lefestette a férfit, aki meglopta, meseszerű kapcsolatuk pedig csak itt kezdődött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amatőr pornós filmet imádtunk a Berlinalén

Két magyar film is Ezüst Medvét hozott el a rendhagyó 71. berlini filmfesztiválról. Tudósítónk az online fesztivál furcsaságairól és a legjobb filmekről. The post Amatőr pornós filmet imádtunk a Berlinalén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezüst Medvét nyert a sötét magyar háborús film a Berlinálén

A legjobb rendezésért járó Ezüst Medvével tüntették ki Nagy Dénest Természetes fény című filmjéért, valamint különdíjat nyert Fliegauf Bence Rengeteg - Mindenhol látlak című alkotása. The post Ezüst Medvét nyert a sötét magyar háborús film a Berlinálén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Áprilisban kezdődik a Jóbarátok különleges epizódjának forgatása

David Schwimmer egy interjúban jelentette be a jó hírt. The post Áprilisban kezdődik a Jóbarátok különleges epizódjának forgatása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ismét csúszik a Halálos iramban 9. bemutatója

De a Minyonok folytatására is várnunk kell. The post Ismét csúszik a Halálos iramban 9. bemutatója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

South Park-különkiadás készül az oltási balhéról

Cartman minél előbb beoltatná magát, Butters viszont oltásellenes. The post South Park-különkiadás készül az oltási balhéról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jean-Luc Godard még két filmet forgat, és abbahagyja a filmezést

A modern film utolsó mohikánja már látja a pályája végét. The post Jean-Luc Godard még két filmet forgat, és abbahagyja a filmezést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A címével ellentétben korántsem akkora durranás a Nagy szám

Az RTL Klub új műsora láthatóan kényszermegoldás a hosszúra nyúlt járványidőszakra. The post A címével ellentétben korántsem akkora durranás a Nagy szám first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most is rejtély, ki szivárogtathatta ki a Barátok közt befejezését

Valóságos boszorkányüldözéssel keresték a szivárogtatót. The post Most is rejtély, ki szivárogtathatta ki a Barátok közt befejezését first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Csúcshatás rendezőjének új sci-fijében káoszba fullad egy űrmisszió

Colin Farrell és harminc fiatal új helyet keres a világűrben, de rosszul mérik fel, mitől kell félniük. The post A Csúcshatás rendezőjének új sci-fijében káoszba fullad egy űrmisszió first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Enyedi Ildikó balatoni kémsorozatának terve díjat nyert a Berlinalén

A Balaton Brigád projektbe az RTL Klub is beszállt. The post Enyedi Ildikó balatoni kémsorozatának terve díjat nyert a Berlinalén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azt hiszem, mindig is féltek, hogy elönt majd a téboly

Szinkronizált előzetes érkezett a Szörnyella című Disney-filmhez, melyben Emma Stone alakítja Szörnyella de Frászt. The post Azt hiszem, mindig is féltek, hogy elönt majd a téboly first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az egyik legkeresettebb új színésznő játszhatja majd Napóleon feleségét

Ridley Scott filmjéről már tavaly megírtuk, hogy Joaquin Phoenix játssza a főszerepet benne, de a rendező megtalálta azóta Josephine-t is. The post Az egyik legkeresettebb új színésznő játszhatja majd Napóleon feleségét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Oscar-díjas bosnyák rendezővel dolgozik új sorozatán az Aranyélet vezető írója

Krigler Gábor magyar-szerb koprodukciós sorozatát Danis Tanovic rendezi majd. The post Oscar-díjas bosnyák rendezővel dolgozik új sorozatán az Aranyélet vezető írója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Jóbarátok tavasztól is velünk lesznek

Április 15-től a Jóbarátok mind a tíz évada elérhető lesz az HBO GO-n. The post A Jóbarátok tavasztól is velünk lesznek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Spike Lee dokumentumfilmsorozattal emlékezik 9/11-re

A NY Epicenters 9/11 - 2021 1/2 című sorozatot várhatóan még idén bemutatják. The post Spike Lee dokumentumfilmsorozattal emlékezik 9/11-re first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rekordáron kelt el Angelina Jolie Brad Pittől kapott festménye

A Winston Churchill által festett képet Pitt 2011-ben vásárolta és adta Jolie-nak. The post Rekordáron kelt el Angelina Jolie Brad Pittől kapott festménye first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pajkaszeg polgármesterének nagy tervei vannak

Jön A mi kis falunk 5. évada. The post Pajkaszeg polgármesterének nagy tervei vannak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem a gyerekek miatt ugrott meg a Disney Plus nézettsége

Meglepő módon a nem gyerekes háztartások adják a streamingszolgáltató előfizetőinek felét. The post Nem a gyerekek miatt ugrott meg a Disney Plus nézettsége first appeared on 24.hu.
fel 0 le