#filmtv

24.hu 24.hu

Szakértők Alec Baldwin tragikus lövéséről: felfoghatatlan, a biztonsági előírások mellett hogyan történhetett ilyen

Hogyan történhet meg ilyesmi? Ezt firtatja az egész filmvilág, mióta Halyna Hutchins operatőrt megölte egy Alec Baldwin kellékfegyverből származó lövés egy forgatáson. The post Szakértők Alec Baldwin tragikus lövéséről: felfoghatatlan, a biztonsági előírások mellett hogyan történhetett ilyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tudták, hogy „Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk”? Nem? Pedig gyakorlatilag az összes KESMA-lap megírta

Ezt mindenkinek látnia kell! The post Tudták, hogy „Pörgős és izgalmas politikai krimi lett az Elkxrtuk"? Nem? Pedig gyakorlatilag az összes KESMA-lap megírta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zűrös kettyintés, avagy pornó a diliházban – ez nem egy bulvárcím, hanem az idei román Oscar-nevezett film címe

Beszédes cím. The post Zűrös kettyintés, avagy pornó a diliházban – ez nem egy bulvárcím, hanem az idei román Oscar-nevezett film címe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucat thriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban

Az Elk*rtuknak nem válik hátrányára a propaganda – az az egyetlen ok, ami miatt a kampányra időzített filmet nem felejtjük el azonnal. The post A Gyurcsány-show nagyvászonra költözött: tucat thriller lett az Elk*rtuk, Dobrevvel a középpontban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek

Az HBO doku-realityjének második évadához kapcsolódva a RuPaul's Drag Race két ikonikus szereplőjével, Bob the Drag Queennel és Shangelával interjúztunk. The post Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ryan Reynolds szerint Gal Gadot borzasztóan néz ki a Különösen veszélyes bűnözők új előzetesében

Dwayne Johnson és Ryan Reynolds egymást szívatják, Gal Gadot pedig őket. The post Ryan Reynolds szerint Gal Gadot borzasztóan néz ki a Különösen veszélyes bűnözők új előzetesében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kínaiak máris lekoppinthatták a Squid Game-et

A plakát, a látvány, a történet és a cím is kísértetiesen emlékeztet a Netflix sikersorozatára. The post A kínaiak máris lekoppinthatták a Squid Game-et first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kristen Stewart nem szeretné eljátszani Jokert

A színésznő hamar letörte a rajongók lelkesedését, akik már elképzelték, ahogy az egykori Alkonyat-beli partnere, Robert Pattinson ellenfele lesz. The post Kristen Stewart nem szeretné eljátszani Jokert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyre több amerikai nevezi el Lokinak vagy Thanosnak a gyerekét

2020-ban a legnépszerűbb Marvel-ihletésű nevek a Loki, a Thanos és a Valkyrie voltak. The post Egyre több amerikai nevezi el Lokinak vagy Thanosnak a gyerekét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az új Dűne megváltója a tízezres évek Greta Thunbergje

Mit jelent a Megváltó története a messzi jövőben? És mit jelent 2021-ben? Az első kérdést teszi fel Frank Herbert klasszikus regénye, a másodikat Denis Villeneuve idei filmadaptációja. Kritika a Dűnéről. The post Az új Dűne megváltója a tízezres évek Greta Thunbergje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egymilliárd forintért bárki megveheti a házat, ahol Freddy Krueger riogatott

A gazdag horrorrajongók örülhetnek: kitűzték az eladó feliratú táblát arra a házra, amelyben a Rémálom az Elm utcában egyes jeleneteit felvették. The post Egymilliárd forintért bárki megveheti a házat, ahol Freddy Krueger riogatott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Emily Blunt lehet az új Nolan-film női főszereplője

A színésznő az atombomba feltalálójának feleségét alakíthatja Cillian Murphy mellett. The post Emily Blunt lehet az új Nolan-film női főszereplője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tüntetők csaptak össze a Netflix székháza előtt egy transzfóbnak titulált műsor miatt

Dave Chappelle új show-ja, Az utolsó fejezet egyre nagyobb vihart kavar, a székháznál a humorista szimpatizánsai és a műsor ellen tüntetők szólalkoztak össze. The post Tüntetők csaptak össze a Netflix székháza előtt egy transzfóbnak titulált műsor miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fideszes képviselők reklámozzák az Elkxrtuk ingyenes vetítéseit

Készülnek a premierre, van, aki a békemenetes busszal fuvarozza a vetítésre a nézőket. The post Fideszes képviselők reklámozzák az Elkxrtuk ingyenes vetítéseit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

43 ország 216 szakértője választotta ki az évszázad legjobb sorozatait

Nagyszabású tévésorozat-toplista készült a legjobb száz címről. The post 43 ország 216 szakértője választotta ki az évszázad legjobb sorozatait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Százontúliak, dívák és digitális nomádok – itt vannak a Verzió filmjei

Az idei fesztiválon 35 ország 64 filmjét lehet megnézni. Moziban indul, aztán online folytatódik a Verzió. The post Százontúliak, dívák és digitális nomádok – itt vannak a Verzió filmjei first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meryl Streeppel és Kit Harringtonnal készül sorozat a klímaválságról

Nyolc rész készül, a szerző a Fertőzés és a Mellékhatások írója. The post Meryl Streeppel és Kit Harringtonnal készül sorozat a klímaválságról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Kill Bill 3 lehet Quentin Tarantino utolsó filmje

Vagy nem, de felötlött benne. Amúgy meg vígjátékot akar csinálni. The post A Kill Bill 3 lehet Quentin Tarantino utolsó filmje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Közel egymilliárd dollárt hozhat a Netflixnek a Squid Game

Mindezt úgy, hogy a Netflix csúcsprodukcióival összehasonlítva aprópénzbe került. The post Közel egymilliárd dollárt hozhat a Netflixnek a Squid Game first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Géniusz visszatekeri az időgépet, és tényleg az nyer benne, aki tudja a helyes választ

Az ATV kedd este induló vetélkedője a valóságshow-k előtti tévés korszakot idézi. The post A Géniusz visszatekeri az időgépet, és tényleg az nyer benne, aki tudja a helyes választ first appeared on 24.hu.
fel 0 le