#filmtv

24.hu 24.hu

A Larry az utóbbi évek legerősebb magyar filmes debütálása

„Tarkón lövöm az isteneket és fenevaddá fejlődöm” – rappeli a borsodi juhászlegény, aki csak akkor nem dadog, ha dühödt, zsigeri rapszövegeit csikorogja a világba. Kritika a kultgyanús Larryről. The post A Larry az utóbbi évek legerősebb magyar filmes debütálása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Wednesday megdöntötte a Stranger Things rekordját

Soha ennyien nem néztek még Netflix-sorozatot a bemutatása hetén, mint Tim Burton Addams Family-spinoffját. The post A Wednesday megdöntötte a Stranger Things rekordját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Saját rendezője szerint az Igazából szerelem elavult és nem elég sokszínű film

Richard Curtis saját filmjét kritizálta, amitől ma már ostobán és kényelmetlenül érzi magát. The post Saját rendezője szerint az Igazából szerelem elavult és nem elég sokszínű film first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra élőben közvetítik az összes Oscar-kategória átadását

Tavaly sokakat felháborított, hogy egyes díjakat – köztük a Sipos Zsuzsanna Oscarját is a Dűnéért – az élő közvetítésen kívül adták át, most visszaáll a régi menetrendre az Akadémia. The post Újra élőben közvetítik az összes Oscar-kategória átadását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Andor: 2022-ben egy Star Wars-sorozat mutatja meg, milyen diktatúrában élni

Az Andor első évada a Disney legnagyobb Star Wars-os sikere A mandalóri óta. A sorozat valóban gazdagítani tudja a Csillagok háborúja világát, mert nem a Hősről, hanem a Rendszerről szól: a diktatúra elnyomó természetéről. Kritika. The post Andor: 2022-ben egy Star Wars-sorozat mutatja meg, milyen diktatúrában élni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három magyar sorozatot is elkaszáltak, az egyiket az Oroszországra kivetett szankciók miatt

A Doktor Balaton, a Hotel Margaret és A Séf meg a többiek sem folytatódik, különböző okok miatt. The post Három magyar sorozatot is elkaszáltak, az egyiket az Oroszországra kivetett szankciók miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Krimit forgathat Csányi Sándor, a főszerepben igazi színészóriásokkal

Csányi Sándor Ma este gyilkolunk címmel készülő rendez krimi-vígjátékot, a producer Lajos Tamás, a forgatókönyvíró Köbli Norbert. The post Krimit forgathat Csányi Sándor, a főszerepben igazi színészóriásokkal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Scarlett Johansson először szerepel tévésorozatban

Méghozzá egy olyan filmből készül sorozat, melyben Johansson gyerekként szerepelt. The post Scarlett Johansson először szerepel tévésorozatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Baszódjon meg az összes többi komikus!” – Adam Sandler fergeteges beszédet tartott a Gotham díjátadón

A Minden, mindenhol, mindenkor nyerte meg hétfőn az alacsony költségvetésű filmeket jutalmazó díjat, de a pálmát Sandler beszéde vitte el. The post „Baszódjon meg az összes többi komikus!” – Adam Sandler fergeteges beszédet tartott a Gotham díjátadón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Will Smith a pofonról: Már régóta forrt bennem ez a düh

Will Smith hétfő este először tűnt fel nagy nézettségű műsorban a nevezetes Oscar-botrány óta. The post Will Smith a pofonról: Már régóta forrt bennem ez a düh first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt Clarence Gilyard Jr., a Walker, a texasi kopó és a Die Hard színésze

66 éves volt, a Top Gunban is játszott. The post Meghalt Clarence Gilyard Jr., a Walker, a texasi kopó és a Die Hard színésze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több Jason Momoára lenne szükségünk – a filmekben és az életben is

A Netflix előszeretettel szúrja el nagyköltségvetésű saját gyártásait, az Álomország (Slumberland) ugyanakkor mindent tud, amit a családi film műfajának tudnia kell, és még egy kicsit többet is. Kritika. The post Több Jason Momoára lenne szükségünk – a filmekben és az életben is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Anya csókot nyomott apára, pedig apa egy pap” – A döntés című dokut a pápának is látnia kellene

Előremozdítaná a római katolikus egyházban a papi cölibátusról szóló vitát, ha A döntés című új magyar dokut megnézné néhány magas rangú egyházi döntéshozó. De mi főként nem ezért szerettük. The post „Anya csókot nyomott apára, pedig apa egy pap” – A döntés című dokut a pápának is látnia kellene first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gonosz gyilkológépet csinálnak Bambiból, a Micimackó után újabb mese kap horrorfeldolgozást

Újabb gyomros a gyerekkorunknak. The post Gonosz gyilkológépet csinálnak Bambiból, a Micimackó után újabb mese kap horrorfeldolgozást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Babilon Berlin: Bent szól a swing, kint tömegek nyomorognak, és színre lépnek a nácik is

A Babilon Berlin új évadában ismét a régi fényében ragyog a sorozat: a látvány a megszokott, de szerencsére most a forgatókönyv is fel tudott nőni hozzá. Bármilyen kemény világ is volt 1931-ben Berlinben, egyszerűen jó elidőzni ebben a valóságban. The post Babilon Berlin: Bent szól a swing, kint tömegek nyomorognak, és színre lépnek a nácik is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egypetéjű ikrekről és gusztustalan ételekről is sokat tud az év egyik legjobb magyar filmje

A Veszélyes lehet a fagyiba rengeteg pontos megfigyelés és találó párbeszéd sűrűsödik a hétköznapjainkról. Hőseit viszont különleges kapcsolat köti össze, ahogy az ikreket általában. Kritika. The post Egypetéjű ikrekről és gusztustalan ételekről is sokat tud az év egyik legjobb magyar filmje first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

1899 – a Dark alkotói továbbra is azt élvezik, ha nem értjük, mi történik egy sorozatban

A német showrunner páros ezúttal nem szövevényes időutazásra viszi a Netflix nézőit, hanem egy traumatizált és rengeteg nyelven beszélő társasággal együtt hajóra pakolja őket, és irány az óceán közepébe rejtett pokol. The post 1899 – a Dark alkotói továbbra is azt élvezik, ha nem értjük, mi történik egy sorozatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gendersemleges Oscar-kategóriákért kampányol A korona színésze

A korona című Netflix-sorozat sztárja, Emma Corrin azért kampányol, hogy a főbb filmes díjátadókn a legjobb színész és a legjobb színésznő kategóriája helyett egyetlen közös kategória maradjon. The post Gendersemleges Oscar-kategóriákért kampányol A korona színésze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Börtönbe megy a francia filmes, akinek két embert is megöltek a lángra kapott filmtekercsei

A régi filmeket restauráló és gyűjtő, neves szaktekintély Serge Bromberg engedély nélkül tárolta egy lakóház pincéjében a gyúlékony nitrát tekercseket. The post Börtönbe megy a francia filmes, akinek két embert is megöltek a lángra kapott filmtekercsei first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szexuális zaklatás miatt emeltek vádat a Squid Game 78 éves színésze ellen

O Jongszu, a koreai színész, aki nemrég Golden Globe-ot nyert a Squid Game című sikersorozatban nyújtott alakításáért, szabadlábon védekezhet. The post Szexuális zaklatás miatt emeltek vádat a Squid Game 78 éves színésze ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le