#mészáros lőrinc

444 444

Mészáros cége építheti a BMW-gyár vasútját

Néhány nap alatt 48 milliárd forintnyi közbeszerzést nyert el a felcsúti csoda.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hvg: Mészáros Lőrinc bankja óriáshitelt adott Tiborcz István egyik cégének

A Tusculanum Hegyvidék Kft. 1,4 milliárd forint hitelt vett fel az MKB Banktól. The post Hvg: Mészáros Lőrinc bankja óriáshitelt adott Tiborcz István egyik cégének first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Palkovics László a miniszteri pályafutása alatt megtanulta, hogyan kell a legkínosabb ügyekbe is fapofával beleállni

Úgy tűnik, távozik az ember a kormányból, akivel Orbán Viktor végrehajtatta a legkeményebb lépéseket. Palkovics-botrányok a CEU-tól az SZFE-n, a Fudanon, a Budapest–Belgrád vasúton és a Mátrai Erőművön át a KRÉTA-ig és még tovább.
fel 0 le
444 444

Mészáros Lőrinc belevág az energiakereskedelembe

Hogy biztosítsa termelővállalatai kiszámítható és stabil energiaellátását.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felcsút a csúcs az átlagos egyéni gazdagodásnál

Egy lakosra vetítve, ott mutatták ki a legmagasabb tőkejövedelmet. Ehhez persze elég lehet egyetlen nagytőkés is. The post Felcsút a csúcs az átlagos egyéni gazdagodásnál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb 42 milliárd kormánytámogatás az iváncsai akkumulátorgyárnak, Mészárosék is jól járnak

A fejlesztésekre összesen 90 milliárd forint közpénzt ad a kormány – ám valószínűleg nem fognak itt megállni a költségek. The post Újabb 42 milliárd kormánytámogatás az iváncsai akkumulátorgyárnak, Mészárosék is jól járnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Mészáros család tulajdonába kerülhet Tihany egyik legjobb ingatlana, ami a tulajdoni lap szerint valójában egy rét

Mészáros fia nyáron 300 milliót fizetett a telek egy részéért, most 104 millió forint értékben bővítenek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Százmillióból terjeszkedik Tihanyban a Mészáros-család

Övék lehet így az egyik legjobb adottságú ingatlan. The post Százmillióból terjeszkedik Tihanyban a Mészáros-család first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mészáros Lőrinc megtekintette az épülő eszéki stadiont, amiért neki hálákodnak a horvátok

A horvát állam nem költött rá, magyar pénz viszont bőven van az eszéki klubban. A stadionja jövőre lesz kész.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kihátráltak a támogatók Mészáros Lőrinc alapítványai mögül

Több száz milliós mínuszban zártak a szervezetek tavaly. The post Kihátráltak a támogatók Mészáros Lőrinc alapítványai mögül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mészárosék családi cége újíthatta fel közpénzből Mészáros Lőrinc szállodáját

Ami egyébként teljesen törvényes. The post Mészárosék családi cége újíthatta fel közpénzből Mészáros Lőrinc szállodáját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mészáros Lőrinc balatoni szállodáját Mészáros Lőrinc gyermekei újíthatták fel vissza nem térítendő támogatásból

A laza törvényi szabályozás miatt közbeszerzést nem kellett kiírni a balatonalmádi hotel felújítására, pedig az összköltség 35 százalékát az adófizetők állták.
fel 0 le
24.hu 24.hu

192 milliót hozott a menesztett agrárállamtitkárnak Giró-Szász egykori tanácsadó cége

Bitay Márton Örs nem kopott ki az állami szférából sem teljesen. The post 192 milliót hozott a menesztett agrárállamtitkárnak Giró-Szász egykori tanácsadó cége first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy teljesen új, elit falurészt húznak fel Mészáros Lőrinc gyerekei Alcsútdobozon

57 házból álló lakóparkot épít Fejér-B.Á.L. Zrt. a családi golfklub közelében. The post Egy teljesen új, elit falurészt húznak fel Mészáros Lőrinc gyerekei Alcsútdobozon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mészáros Lőrinc gyerekei villaparkot építenek az alcsútdobozi szőlőhegyen

Rézhegy Öko Villapark néven egy 57 házas lakóparkot épít a Mészáros Lőrinc gyerekeinek (Ágnes, Beatrix és Lőrinc) tulajdonában lévő Fejér-B.Á.L. Zrt. Alcsútdoboz szőlőhegyi területén, derül ki nyilvános adatbázisokból. Ez gyakorlatilag egy komplett új falurészt jelent a Fejér vármegyei községben.A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt. tavaly áprilisban vette meg az alcsútdobozi önkormányzat által 2001-ben alapított Réz-hegy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pintér Sándor volt üzlettársaihoz kerül a postai pénzszállító cég

A GVH szerint az ügylettel nem sérül a verseny az érintett piacokon. The post Pintér Sándor volt üzlettársaihoz kerül a postai pénzszállító cég first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erre lesz pénz: Mészárosék újabb sportcsarnokot építenek

Az új zalaegerszegi létesítmény maximális befogadóképessége 4000 fő lesz. The post Erre lesz pénz: Mészárosék újabb sportcsarnokot építenek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mészáros Lőrinc bevette Várkonyi Andreát a tevés cégébe

Eddig a felcsúti dollármilliárdos csak a gyerekeivel osztozott ezen a cégén. The post Mészáros Lőrinc bevette Várkonyi Andreát a tevés cégébe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Várkonyi Andrea is betársult a felcsúti tevebizniszbe

Újabb közös cégben lett tulajdonos Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea. A felcsúti milliárdos mindig pártolta a családi bizniszt, korábbi feleségével is számos közös gazdasági érdekeltsége volt és gyerekeivel is szívesen osztja meg a tulajdonosi felelősséget.Azt az mfor.hu írta meg, hogy tavaly augusztusban új céggel gyarapodott a birodalom: ekkor alakult meg a Mészáros Agro Kft. 3 millió forintos jegyzett tőkével. A társaság székhelye az a...
fel 0 le
444 444

Orbán Lázárra bízta az autópálya-koncessziók kezelését

A HVG vette észre azt a kormányrendeletet, amely alapján a miniszterelnök Lázár Jánost bízta meg az autópálya-koncessziós szerződések felügyeletével. A vonatkozó rendelet a szövet szerint egész pontosan úgy szól, hogy a jövőben az építésügyi miniszter gyakorolja „az országos közutak és műtárgyaik létrehozására és működtetésére vonatkozó koncessziós szerződésekkel összefüggésben az államot megillető valamennyi jogot és kötelezettséget.”Ez alá tartozik...
fel 0 le