#matolcsy ádám

444 444

Kirakták Matolcsy Ádámot egy állami beszerzésből

Annyira bekeményített a hatóság, hogy még hiánypótlásra sem adott lehetőséget a cégnek, amitől még a jegybank is vásárolt bútorokat.
fel 0 le
444 444

NERceg: Somlai Bálint 179 millió forintért árulja a kétéves, használt, elefántcsontszínű Ferrariját

Négy motor van benne, a felnijei darabonként kerülnek annyiba, mint egy vadonatúj Suzuki Swift. De már elmúlt kétéves, így mennie kell. De miből vette?
fel 0 le
444 444

Bloomberg: Az MNB alapítványi pénzeit kezelő cég luxusingatlanokat vásárol Európa-szerte

Idén az MNB vesztesége elérheti a paksi beruházást felét, de a jegybankelnök fia legalább milliárdokat kaszálhat.
fel 0 le
444 444

Megint Száraz István cége nyerte a jegybank kommunikációs tenderét

Sikeres évkezdés 3,3 milliárdért.
fel 0 le
24.hu 24.hu

444: Matolcsy Ádám baráti köréhez került New York egyik legelőkelőbb luxuslakása

A baráti kör ingatlanvagyona már 150 milliárd forintos lehet. The post 444: Matolcsy Ádám baráti köréhez került New York egyik legelőkelőbb luxuslakása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Matolcsy Ádám Baráti Köre sejlik fel egy New York-i luxusapartman megvásárlása mögött

14 milliárd forintért kelt el egy fényűző ingatlan New Yorkban nyáron. A vevő magyar, és az amerikai szerződés részletei alapján elég jól körülhatárolható, hogy melyik érdekcsoport állhat mögötte.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bolond likból bolond szél – Matolcsy értékelését értékelte az MNB volt alelnöke

Király Júlia szerint ezt a befektetők is tudják. Megnyugtatott mindenkit, nem kell félteni a megtakarításokat, az is csak egy szakmai baki volt. The post Bolond likból bolond szél – Matolcsy értékelését értékelte az MNB volt alelnöke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy-recept: Vedd meg kétszer ugyanazt az ingatlant, aztán fizess érte még bérleti díjat is

Hatalmas összegeket költ a saját épületeire a jegybank. Volt olyan nap, amikor kétszer is pénzt tolt ingatlanos cégébe. The post Matolcsy-recept: Vedd meg kétszer ugyanazt az ingatlant, aztán fizess érte még bérleti díjat is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Borízű #98: Izakaya a török autómosó ellen, bolsonarista gólöröm, Szily László aláírógéppel dedikál

Hajnali tévutak: Caligulából a Calgaryba. Matolcsy Ádám közvetetten is megkeseríti a szánkban a chevicét. Ne aggódjanak: nem lesz ez jó senkinek!
fel 0 le
444 444

Válasz Online: Matolcsy Ádám úgy mozgat egy 150 milliárdos ingatlanbirodalmat, mintha a sajátja lenne

A valódi tulajdonost most is magántőkealapok rejtik. De az biztos, hogy a százmilliárdos ligában játszó cég a jegybankelnök fiának érdekei szerint mozdult meg.
fel 0 le
444 444

A megvalósult magyar álom: A Matolcsy-crew felemelkedése

Számos gazdasági csodának lehettünk tanúi az elmúlt 12 évben, de talán egy sem volt olyan extrém, olyan merész, olyan hivalkodó, mint a jegybankelnök fiának és barátainak mesés meggazdagodása.
fel 0 le
444 444

A jegybank után a médiahatóság is Matolcsy Ádám jó ismerősétől rendelt új bútorokat

Jól halad a milliárdos költségvetésből gazdálkodó Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) székházbővítése a Visegrádi utcában. A médiahatóság szerződéseiből kiderül, hogy „irodabútorok beszerzése a 2023. év elején átadásra kerülő új épületbe és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése” címmel 418,8 millió forintos megállapodást kötöttek július 20-án a Gyulai Fafém Bútor Zrt.-vel.A kiválasztott társaság a magyar bútorgyártó cégek egyik oszlopos tagja:...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy Ádám diplomata-útlevéllel rendelkezik

Azzal utazgat. The post Matolcsy Ádám diplomata-útlevéllel rendelkezik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Diplomata-útlevéllel utazgat Matolcsy Ádám

A jegybank elnök fia diplomata-útlevéllel rendelkezik, írja az Átlátszó. A lap még májusban kereste meg a Külügyminisztériumot közadatigényléssel, amiben arra kérdeztek rá, hogy rendelkezik-e diplomata okmánnyal Matolcsy Ádám, Somlai Bálint Fülöp vagy Nicole Menoche.A minisztérium a veszélyhelyzetre hivatkozva végül csak július negyedikén válaszolt: a három személy közül csak Matolcsy Ádámnak van diplomata-útlevele. Indoklásnak azt a jogszabályt...
fel 0 le
444 444

Matolcsy Ádám baráti köre és következő gazdasági miniszter is felbukkant a NER kedvenc éttermében

Nagy Márton mellett a jegybank alelnöke is beugrott a Felixbe.
fel 0 le
444 444

Frissítik a villát, ahol Matolcsy Ádám lakott

Hadházy Ákos csütörtökön írt Facebook-oldalán arról, hogy a villában, amit 2015-ben vásárolt a Nemzeti Bank alapítványa azért, hogy ott kutatóközpontot létesítsen, Matlcsy György jegybankelnök fia, Matolcsy Ádám lakik. Azt írta, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványa a házat néhány év múlva eladta, „most papíron Matolcsy Ádám barátjának Felis nevű magántőkealapjának érdekeltségébe tartozik”. Matolcsy Ádám az RTL Klub híradójának elismerte, hogy valóban lakott a villában, hozzátette, de most...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy Ádám elismerte, hogy lakott abban a palotában, amit a jegybank korábban 1,3 milliárd forintért vásárolt meg

Most épp nem tartózkodik ott, de lehet, hogy még fog. The post Matolcsy Ádám elismerte, hogy lakott abban a palotában, amit a jegybank korábban 1,3 milliárd forintért vásárolt meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Matolcsy Ádám tényleg lakott a jegybank által korábban 1,3 milliárdért vett villában, és úgy tűnik, jól is érezte magát

Elismerte az RTL kérdésére Matolcsy Ádám, a jegybankelnök Matolcsy György fia, hogy lakott abban az 1,3 milliárd értékű svábhegyi palotában, amit a jegybank alapítványa, a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítványa vásárolt meg még 2015-ben, javarészt a devizatartalék forintosításával szerzett jövedelemből. Az épületet négy évvel később, miután az állítólagos tervekkel ellentétben nem lett belőle geopolitikai központ, az alapítvány eladta a Felis nevű magántőkealapnak. A magántőkealapoknak a...
fel 0 le
444 444

Hadházy szerint Matolcsy Ádámot új feleségének fotói buktatták le, hogy egy kutatóközpontnak vásárolt palotában lakik

„Matolcsy Gyrögy fia, Ádám lakik abban az 1,3 milliárd(!) forintot érő palotában, amit a Nemzeti Bank alapítványa vásárolt „kutatóközpontnak”. Matolcsy Ádámot új feleségének közösségi média fotói buktatták le: „újra otthon” képaláírású fotója egy olyan szobában készült, amely jellegzetes, egyedi ablakai alapján kívülről is beazonosítható” – írja Facebookon Hadházy Ákos független képviselő, aki fotókat is mellékelt.Bejegyzését azzal folytatta, hogy „a luxusvillát 2015-ben az Önök pénzéből...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Luxusétterem után luxusbisztrót is üzemeltethet Matolcsy Ádám barátja

Pintér Máté a Várkertben terjeszkedik. The post Luxusétterem után luxusbisztrót is üzemeltethet Matolcsy Ádám barátja first appeared on 24.hu.
fel 0 le