#matolcsy györgy

444 444

Matolcsy György menye luxuslakást vett a jegybankon milliárdokat kereső cégtől

A Népszabadság már 2016-ban arról írt, hogy Matolcsy Ádám, a jegybank elnökének fia egy XIII. kerületi Duna-parti luxuslakásban él. Akkor joggal tagadta le, hogy az ő tulajdona lenne a fényűző ingatlan, hiszen a Matolcsy György unokatestvéreként, illetve az állami milliárdokat használó, majd bedőlő Növekedési Hitelbank tulajdonosaként is ismert Szemerey Tamás volt a papírok szerint a tulajdonos. A lapnak azonban a portaszolgálat megerősítette, a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A jegybankot 54 milliárdért felújító cég tulajdonosától vett Duna-parti luxuslakást Matolcsy menye

Matolcsy Ádám után felesége, Matolcsy Tímea is üzleti babérokra tör. The post A jegybankot 54 milliárdért felújító cég tulajdonosától vett Duna-parti luxuslakást Matolcsy menye first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Matolcsy szerint az EU-nak befellegzett, részt kell vennünk Kína felemelkedésében

Matolcsy György jegybankelnök időről időre megosztja gondolatait a világ alakulásáról a növekedés.hu oldalon. Nemrég azt fejtegette hosszasan, hogy a gazdaságát kizsákmányolt vendégmunkásokra építő, a saját lányát a világ elől elzáró sejk által vezetett Dubajról vehetne példát Magyarország. Most pedig a 2020-as évtized kihívásait foglalta össze bő 7000 karakterben. Ezt dióhéjban úgy foglalhatnánk össze, hogy Az EU elveszti a versenyt, elgyengül és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy György szerint hat komoly kihívás vár ránk ebben az évtizedben

A kihívások úgy véli, egyben lehetőségeket is jelentenek. The post Matolcsy György szerint hat komoly kihívás vár ránk ebben az évtizedben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több száz millió forintos ingatlannal gyarapodott Matolcsy György kisebb fiának cége

Egy másik cégéhez pedig ömlik az uniós támogatás. A másik Matolcsy-fiú cégében 99 millió forintos tiszta haszonból 82,5 millió forintot kivesz a tulajdonos. The post Több száz millió forintos ingatlannal gyarapodott Matolcsy György kisebb fiának cége first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szénné kereste magát a jegybank a gyenge forinton

Ha csak tartotta volna értékét a forint, máris veszteséges lett volna a Matolcsy György vezette MNB. The post Szénné kereste magát a jegybank a gyenge forinton first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ugyanaz a cég újítja fel a jegybank székházát, amelyik nyaralót épített Matolcsy György fiának

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) megkezdte Szabadság téri székházának teljes rekonstrukcióját, az 1905-ben átadott műemléki épület felújításának költsége 54 milliárd forint - közölte a jegybank a honlapján kedden. A kívül-belül megújuló, eredeti fényét visszanyerő műemléképület ünnepélyes átadását a jegybank vezetése az intézmény 1924-es alapításának századik évfordulójára tervezi.Az erről kiadott közlemény szerint a felújításra a jegybank a Raw Development...
fel 0 le
444 444

Kivonul a Corvinus Egyetemről az MNB

Az egyetem elnöke állítólag úgy összeveszett Palotai Dániellel, az MNB volt ügyvezető igazgatójával és a Corvinus kuratóriumának jelenlegi tagjával, hogy Matolcsy úgy döntött, nem támogatják többet az MNB Intézetet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jelen: Személyi konfliktusok miatt az MNB kivonulhat a Corvinuson indított képzések mögül

Anthony Radevvel kapcsolatban többször is előkerült, hogy „nehéz vele kijönni”. The post Jelen: Személyi konfliktusok miatt az MNB kivonulhat a Corvinuson indított képzések mögül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bútor a palotába: nem volt jogsértő a Matolcsy-biznisz

A rendőrség szerint legfeljebb etikai kérdést vethet fel, hogy Matolcsy Ádám cége szállított bútort az MNB ingatlancége által felújított ingatlanba. The post Bútor a palotába: nem volt jogsértő a Matolcsy-biznisz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A rendőrség szerint legfeljebb etikai kérdés, hogy Matolcsy Ádám bútorgyárából kerülnek-e bútorok a Postapalotába

A jegybankelnök fia azt ígérte, nem indul MNB-s közbeszerzéseken. Betartotta, hiszen nem is volt közbeszerzés.
fel 0 le
444 444

Varga Mihály szerint Matolcsyék nem értik, hogy kell kanyarban előzni

A Költségvetési Tanács szerint a kormány túl nagy hiánnyal tervez a jövő évi költségvetésben, de a Pénzügyminiszter szerint az eddig a kormánnyal mindenben egyetértő szervezet túlaggódja a dolgot, a laza fiskális politikára viszont szükség lesz még 2022-ben.
fel 0 le
444 444

Még a Matolcsy vezette jegybank szerint is aggályos a kormány jövő évi költségvetése

2022 + választás = indokolatlanul nagy hiánycél
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy: A cél a KIDSzingChi.hu felnevelése

A jegybankelnök szerint Magyarországnak a Kelethez kell felzárkóznia. The post Matolcsy: A cél a KIDSzingChi.hu felnevelése first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Matolcsy fiának bútorgyárából kerülhetnek bútorok az MNB új épületébe

Kicsi ország.
fel 0 le
444 444

Matolcsy György szerint Magyarországnak az Emírségektől kellene tanulnia

Vajon a kormány kritikusainak szisztematikus elnyomása, a vendégmunkások kizsákmányolása nyerte el a jegybankelnök elismerését, vagy az, hogy a sejk, aki szerinte az egyik legokosabb vezető, évek óta bezárva tartja a lányát?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy szerint az Egyesült Arab Emírségek a követendő példa Magyarországnak

A jegybankelnök szerint az Emírségek és Dubaj példája bizonyítja, hogy a lehetetlen nem létezik. The post Matolcsy szerint az Egyesült Arab Emírségek a követendő példa Magyarországnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tiborcz Istvánnak és ismerőseinek is jutott a rászorulóknak meghirdetett olcsó állami Covid-hitelből

Matolcsy György hirdette meg a járvány elején a kis- és középvállalkozásoknak szóló hitelprogramot. Kevesen kaptak belőle olyan nagy összeget, mint Tiborcz és két ismerőse.
fel 0 le
444 444

Matolcsy György: Tehetség Minisztériumra lenne szükség

Az indiai Jóga Minisztérium és az Emirátusok Boldogság Minisztériuma mintájára.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matolcsy György: A 4T-n múlik, hogy fel tudunk-e zárkózni

Javaslataival jól feladta a leckét a kormánynak. The post Matolcsy György: A 4T-n múlik, hogy fel tudunk-e zárkózni first appeared on 24.hu.
fel 0 le