#podcast

Index Index

Megcsalt a párom. Ez kinek a hibája?

Miattam történt? Az a másik tehet róla? Párkapcsolati pszichopodcast Sákovics Diana pszichológussal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Életünk során két-háromszor sem ártana szakmát váltanunk

Fekete Antonióval beszélgettünk, aki több mint húsz évet töltött el a konyhán, de a séfkabátot a szakácskönyvekre cserélte. Aki igazán el akar mélyülni a gasztróban, annak ismernie kell a boltját.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Akarunk Szeged-Veszprémet a BL-ben? Akarunk!

Amerikában gúnyt űztek a kézilabdából, miközben a tengeren innen, a Bajnokok Ligájában nagy dolgok dőlhetnek el a hétvégén. Vajon jó lenne a magyar kézilabdának egy Szeged-Veszprém a BL-ben? Ezekről is szó esett a Kézivezérlés legújabb adásában.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem pörgette a fülén a labdát, ma mégis a PSG edzője – mi a titok Lőw Zsolt karrierje mögött?

Példa lehet itthon Lőw Zsolt karrierje, aki Újpestről indulva lett Bundesliga-játékos, ma pedig az egyik BL-esélyes, a PSG másodedzője. Kele János és Kálnoki Kis Attila próbálta megfejteni Lőw titkát az édesapjával, Lőw Jánossal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Exkluzív interjú Feldmár Andrással

Feldmár András az egyik legismertebb és legnagyobb hatású, magyar származású pszichoterapeuta. Bár lassan betölti a nyolcvanat, a mai napig aktívan dolgozik. Több tucat könyve jelent meg, sok ezer páciense, milliós rajongótábora van. Hallgasd meg a vele készült beszélgetést!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Túlszeretjük a Balatont, ezért jogokat kellene adnunk neki

A Határsértők vendége Sulyok Katalin természetjogász, akivel arról beszélgettünk, beperelhetjük-e az autósokat, amiért rossz a levegő, és kell-e emberi jogokkal felruházni természeti jelenségeket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gera Marina: Egy nemzetközi díj után is jöhet depresszió

Az Oscar-gála előtt az Emmy-díjas Gera Marinával beszélgettünk az idei felhozatalról, a női filmesekről, és a nemzetközi figyelem hozta lehetőségekről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A magyar labdarúgó szinte sosem válogathat az ajánlatok között

Miért jönnek haza sorban a fiatal tehetségeink? Tényleg igaz, hogy külföldön egy vezető könnyebben bólint rá szerb és horvát játékosok átigazolására, mint egy magyar tehetségére?
fel 0 le
Index Index

Nem akarom, hogy a lányom család nélkül nőjön fel, de így sem akarok élni

Anita megosztotta velünk nehéz helyzetét. Podcastunkban három pszichológus válaszol.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Borbás Marcsi: Nagyanyáinknak nem volt szemete, és hetente csak egyszer ettek húst

Bár a Gasztroangyal egyelőre véget ért, Borbás Marcsi nem tett le arról, hogy bemutassa a vidék csodáit. Az új Filéző podcastben szóba került, hogy miért tart szünetet, mit csináltak sokkal jobban a nagyszüleink, és hogyan vigyázzunk a magyar ételekre.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bánhidi más célokért ment az Eb-re, mint a többség

A Kézivezérlés pár gondolat erejéig visszatér a férfi Európa-bajnoksághoz, de szó esik a Fradi kiütéses győzelméről a Bukarest ellen, a Győr hullámvölgyéről, és Didier Dinart váratlan és meglepő menesztése is.
fel 0 le
Index Index

Ami a leginkább megnehezíti a válást

Miért kerülünk padlóra egy válás alatt és után? Pszichológus szakértőnkkel erről beszélgetünk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Miért a futballisták fizetése sérti leginkább az igazságérzetünket?

Ezen a héten Balassa Levente pszichológus, életegyensúly tanácsadó került Ziccerbe, hogy elmagyarázza, milyen mentális hatásai lehetnek a magyar élsportba áramló hatalmas pénzösszegeknek. Vajon egészséges a szélsőséges olimpia-központúság? És miért épp a futballisták fizetése csípi az emberek szemét?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mécs Mónika: Kértem Enyedi Ildikót, nehogy kivágja a kedvenc snittemet

Mécs Mónika olyan filmek mögött állt producerként, mint a Testről és lélekről, legutóbb pedig Tóth Barnabás Oscar-esélyes filmjéért izgulhatott. A díjszezon közepén a női rendezők hiányáról és a produceri munkáról is beszélgettünk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Eb-9. hely nem tükrözi az eufóriát, amit átéltünk a kéziválogatott révén

Konkrét kérdések feszegetésével vontuk meg a mérleget az Eb-ről. A legfőbb kérdés, hogy tudunk előrelépni a mostani helyzetből.
fel 0 le
Index Index

Egy dolog, amit mindenképp meg kell tenned a kapcsolatodért

Könnyű nem lesz, de kihagyhatatlan. Te hol tartasz benne?
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiéheztetős cseretaktika a kéziválogatott titka

A mostani kézi-Eb két dologra bizonyíték: vannak tehetségeink a férfiaknál is, és nagyon nem mindegy, ki ül a válogatott kispadján, és hogyan meccsel.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagypál Orsi: A legtöbbször fel se tűnik, hogy nő vagy férfi a rendező

Mi kéne ahhoz, hogy ne legyen olyan év, hogy kimaradjanak a nők a legjobb rendező kategóriájából? Erről beszélgettünk a Nyitva című film rendezőjével, Nagypál Orsival.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar futball és a topligák: őskor az újkorhoz képest

Heves vitába torkollott az MLSZ-nek dolgozó InStat-elemző Kovách István, és Kele János illetve Kálnoki Kis Attila vitája.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Exkluzív interjú Szandival és férjével, Bogdán Csabával

Tizenhárom évesen kezdett énekelni, akkor jelent meg az első lemeze, ami több százezer példányban fogyott. Így egy csapásra Magyarország első tinisztárja lett.
fel 0 le