#hitel

444 444

Visszamenőleges rendelettel enyhítené a hitelmoratórium kedvezőtlen hatásait a kormány

Az MNB által 2020 februárjára kiszámolt átlagos kamatot kell kiszámolni két hiteltípus esetén. Ezek a hitelkártya-szerződések és a folyószámlahitelek. Azok a magánszemélyek, akiknek ilyen típusú hitelük volt és a moratórium adta lehetőséggel élve nem fizették azokat a járvány alatt, mégsem kell a szerződés szerint meghatározott kamatot fizetniük érte, elég csak a piaci átlagosat. Egészen pontosan, azt már el is kezdték befizetni, ígya bankoknak most...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szeptember óta hitelből működik Budapest

A fővárosi önkormányzat minden működésre fordítható állampapírja és készpénze elfogyott. The post Szeptember óta hitelből működik Budapest first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentették, hogy kik maradhatnak a hitelmoratóriumban

A bent maradás nem automatikus. The post Bejelentették, hogy kik maradhatnak a hitelmoratóriumban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagy tempóban adósodik el a lakosság, meg a cégek is

A lakáshitelek és babaváró hitelek pörgetik a piacot. The post Nagy tempóban adósodik el a lakosság, meg a cégek is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Marad a hitelmoratórium, de csak a nehéz helyzetben levőknek

„Ezek az eredmények számunkra azt mutatják, hogy a járvány utáni időszakban is folytatnunk kell az adócsökkentések és a folyamatos, fokozatos béremelések politikáját, miközben tovább erősítjük a családtámogatási programot, és a hitelmoratóriummal támaszt adunk azoknak, akik nehezebb helyzetben vannak” - mondta Dömötör Csaba államtitkár a kormány legutóbbi nemzeti konzultációjáról. Ezen 1,4 millióan vettek részt, és ahogy mindig, most is több mint 90...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Furán szervezik ki a közétkeztetést Orosházán, a jegybank is vizsgálódik

A Momentum helyi képviselője szerint rejtett kölcsönnyújtás áll egy cég közbeszerzési győzelme mögött. The post Furán szervezik ki a közétkeztetést Orosházán, a jegybank is vizsgálódik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Év végére fizetésképtelenné válhat a fővárosi önkormányzat, ha az állam nem fizet és újra beüt a járvány

„Ha nem avatkozunk most közbe, a fővárosi önkormányzat az év végére fizetésképtelenné válik” - mondta Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes a Népszavának adott interjújában. Ezt kiküszöbölendő, 65 ponton kellett változtatni az idei költségvetésen. A helyzetet súlyosbítja, hogy az állam továbbra sem fizetett ki 12 milliárd forintot a közösségi közlekedés támogatására, ezért ezt a főváros kénytelen megelőlegezni a BKK-nak.A főpolgármester-helyettes...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiss Ambrus: Kezelhetetlenné válhat Budapest pénzügyi helyzete

Minden működésre fordítható állampapírjuk és készpénzük elfogy szeptember 4-re, így onnantól kezdve folyószámlahitel-keretből működik a város. The post Kiss Ambrus: Kezelhetetlenné válhat Budapest pénzügyi helyzete first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

50 milliárdos hitelből veszi meg Mészáros Lőrinc cége a kelet-magyarországi áramszolgáltatót

Tavasszal lezárult egy 2019 óta tervezett nagy üzlet, és a Mészáros Lőrinchez kötődő Opus csoport a német E.on-tól megvette a Titászt, azaz a Tiszántúli Áramhálózati Zrt-t.Az RTL Híradó most arról számolt be, hogy a tőzsdének elküldött beszámoló szerint 50 milliárdos hitelből veszi meg Mészáros Lőrinc cége a kelet-magyarországi áramszolgáltatót. A pénzt ráadásul két olyan bank adja, amelyik Mészáros érdekeltségébe tartozik.A törvények szerint ilyenkor...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tovább drágulhatnak a hitelek

Az MNB holnap újra emelheti az alapkamatot. The post Tovább drágulhatnak a hitelek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ötven milliárd forint hitelt vett fel Mészáros Lőrinc érdekeltsége

A hitelszerződést az MKB-val és a Takarékbankkal kötötték meg.  The post Ötven milliárd forint hitelt vett fel Mészáros Lőrinc érdekeltsége first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra nagy tempóban veszik fel az emberek a személyi kölcsönöket

Drágul az élet, többe kerül az autó, légkondi, és az otthonfelújítási program miatt is kell a pénz, ez áll a háttérben. The post Újra nagy tempóban veszik fel az emberek a személyi kölcsönöket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tízből nyolc adós már most simán tudna törleszteni, miközben a tartozásuk egyre csak kamatozik

A Magyar Bankszövetség gesztust tenne azon ügyfelek számára, akik vállalták a magasabb törlesztőrészlet megfizetését. The post Tízből nyolc adós már most simán tudna törleszteni, miközben a tartozásuk egyre csak kamatozik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

MNB-javaslat: ne kerüljön plusz díjba, ha elő- vagy magasabb havi törlesztést vállal az, aki kilép a hitelmoratóriumból

Díjmentes szerződésmódosítást vár el az MNB a bankoktól. The post MNB-javaslat: ne kerüljön plusz díjba, ha elő- vagy magasabb havi törlesztést vállal az, aki kilép a hitelmoratóriumból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aki nincs bajban, jobb, ha újra elkezdi törleszteni hitelét, tanácsolja az MNB

Akinek van elég jövedelme, jobban jár, ha kilép a moratóriumból, így nem nyúlik meg túlzottan a hitel futamideje. The post Aki nincs bajban, jobb, ha újra elkezdi törleszteni hitelét, tanácsolja az MNB first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az amerikai pénzügyminiszter attól tart, hogy kínai hiteleiket törleszthetik a segélyekből a legszegényebb országok

Kína az első számú hitelezője az afrikai országoknak, amelyeknek az adóssága a koronavírus-járvány miatt rendkívül megnőtt. The post Az amerikai pénzügyminiszter attól tart, hogy kínai hiteleiket törleszthetik a segélyekből a legszegényebb országok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több mint két évvel is megnőhet egy átlagos személyi hitel futamideje a moratórium miatt

A futamidő hosszabbítás mértéke függ az adott hitelügylet kamatszintjétől. The post Több mint két évvel is megnőhet egy átlagos személyi hitel futamideje a moratórium miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennyivel többet kell visszafizetniük a hiteleseknek, ha 2022. június végéig a moratóriumban maradnak

Lesz, akinek több mint 40 százalékkal nagyobb összeget kell visszafizetnie. The post Ennyivel többet kell visszafizetniük a hiteleseknek, ha 2022. június végéig a moratóriumban maradnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A tavalyi összeg háromszorosát, 37,3 milliárd forint fogyasztási hitelt vettek fel a magyarok áprilisban

Csúcsot döntött az újonnan felvett lakáshitelek összege. The post A tavalyi összeg háromszorosát, 37,3 milliárd forint fogyasztási hitelt vettek fel a magyarok áprilisban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amellett kardoskodik a jegybank, hogy csak a valóban rászorulóknak maradjon a törlesztési moratórium

Most a moratóriumban levők több mint fele képes lenne törleszteni a hitelét, mégsem teszi. The post Amellett kardoskodik a jegybank, hogy csak a valóban rászorulóknak maradjon a törlesztési moratórium first appeared on 24.hu.
fel 0 le