#ingatlanpiac

444 444

Pukkanás közelében a kínai ingatlanpiaci buborék, és nem lehet megmondani, hogy mekkora válság lesz majd ebből

Súlyos lesz, fájdalmas lesz, sokan fognak rosszul járni, de hogy milyen további következményei lesznek, azt még lehetetlen megmondani. Ez az, amiben nagyjából minden elemző egyetért, amikor Kína második legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalatáról, az Evergrande-ról esik szó. Ami minden jel szerint csődbe fog menni, akár már napokon belül. Hogy az Evergrande csődje mekkora lyukat üt majd a kínai gazdaságon, és hogy lehetnek-e ennek majd...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újlakás-piac: már nem az V. kerület a legdrágább Budapesten

Átléptünk egy lélektani határt. The post Újlakás-piac: már nem az V. kerület a legdrágább Budapesten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így hat az építkezésekre az építőanyagok drágulása

A jelenség sokkal inkább érinti a lakásfelújítókat, saját házat építőket, mint a nagyberuházókat. The post Így hat az építkezésekre az építőanyagok drágulása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nőtt a lakáseladások száma, megugrottak az illetékbevételek

Július végéig 126,6 milliárd forintnyi illetékbefizetés érkezett be a kincstárba. The post Nőtt a lakáseladások száma, megugrottak az illetékbevételek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába túl drágák már a lakások, a magyarok többsége mégis abba fektetné 10 millió forintját

Csak minden tizedik ember szerint jó befektetés most az állampapír, 100-ból 3 ember semmit nem csinálna. The post Hiába túl drágák már a lakások, a magyarok többsége mégis abba fektetné 10 millió forintját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sok lakáspiaci befektető most akarja zsebre tenni a nyereséget

A községekben azonban még mindig erős a kereslet, a falusi csok fűti a piacot. The post Sok lakáspiaci befektető most akarja zsebre tenni a nyereséget first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szlovákok lendítették fel a borsodi ingatlanpiacot

Egyre jelentősebb számban vannak jelen a térségben a szlovák vásárlók. The post Szlovákok lendítették fel a borsodi ingatlanpiacot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ennyi volt egy budapesti lakás átlagára az első negyedévben

A lakáspiaci forgalom idén az első negyedévben 15 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. The post Ennyi volt egy budapesti lakás átlagára az első negyedévben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Külföldi ingatlanvásárlókat keres a paradicsomi szigetország

Mauritius felpörgetné a járvány elcsendesedésével az ingatlanpiacát. The post Külföldi ingatlanvásárlókat keres a paradicsomi szigetország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Valósággal szárnyal a budapesti újlakás-piac

A 2020-as mélypont után ismét magára talált az újépítésű ingatlanok piaca. The post Valósággal szárnyal a budapesti újlakás-piac first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A használt lakások alig drágulnak, de az újak árai még mindig repesztenek

A lakáspiac motorja vidéken pörög. The post A használt lakások alig drágulnak, de az újak árai még mindig repesztenek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lakásépítés: eltolódtak az arányok a különböző típusok között

Nagy számban készültek el néhány éve megkezdett lakásberuházások az elmúlt hónapokban. The post Lakásépítés: eltolódtak az arányok a különböző típusok között first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kilőttek a budapesti bérleti díjak júliusban

Egy hónap alatt 4,3 százalékkal nőtt a kínálati bérleti díj, így a fővárosban a bérbeadók már átlagosan 150 ezer forintot kérnek kiadó lakásukért, ami idei rekord - írja közleményében a Rentingo.com. Utoljára tavaly májusban lehetett ekkora emelkedést látni az albérletek piacán. A cég elemzése szerint a járványhelyzet javulásával már lassan emelkedni kezdtek az albérletárak, az elmúlt hetekben viszont kifejezetten felgyorsult a folyamat. Ez leginkább...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így fordul rá a főszezonra az országos albérletpiac

Több változás is történt az országos albérletpiacon a járvány magyarországi megjelenése óta eltelt időszakban. The post Így fordul rá a főszezonra az országos albérletpiac first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezek a buktatói a házilag készült ingatlanbérleti szerződéseknek

Egyre tudatosabbak a bérbeadók, már nemcsak azok fordulnak közjegyzőhöz, akik egyszer megégették magukat. The post Ezek a buktatói a házilag készült ingatlanbérleti szerződéseknek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

2 millió dollárért kelt el egy lepukkant új-zélandi ház, amiben még WC sincs

Annyira elszabadultak az ingatlanpiaci árak Új-Zélandon, hogy nemrég 2,075 millió új-zélandi dollárért (több mint 440 millió forint) adtak el aukción egy lerobbant állapotú, WC és fürdőszoba nélküli házat, amiből még falak is hiányoztak - írja a Guardian. Egy elhanyagolt kert és sufni is tartozik hozzá, a kerítést nagyjából a szentlélek tartja. A városi tanács ingatlanbecslői szerint 1,65 millió dollárt ér és legalább 200 ezer dollárt rá kell költeni a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Albérletpiac: van egy szerencséje az egyetemistáknak

Ez enyhítheti a bérlők közti versengést a nagyvárosok albérletpiacain. The post Albérletpiac: van egy szerencséje az egyetemistáknak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újlakás-piac: ez a legdrágább és a legolcsóbb kerület

A négyzetméterár középértéke 1 millió 113 ezer forint a fővárosban. The post Újlakás-piac: ez a legdrágább és a legolcsóbb kerület first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A megfizethetetlen budapesti ingatlanárak elől sokan a város körüli zártkertekbe húzódnak

Van, aki eleve itt szeretett volna élni, de a többség a fővárosból kényszerül ide, mikor már nincs elég pénze, hogy a városban lakjon. Senki sem számított rá, hogy ide emberek lakni jönnek: a mezőgazdasági területként nyilvántartott zártkerti ingatlanok közműellátása rossz, az önkormányzatoknak nincs pénzük fejlesztésre, és a bonyolult települési és birtokviszonyok miatt szabályozási szempontból sem igen tudnak mit kezdeni a helyzettel. A sóskúti...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már kétmillió forintos négyzetméterár van a budapesti belvárosban az új lakásoknál

Kevesebb, de drágább új lakás épül Budapesten. Már a külső kerületekben is több projekt indult. The post Már kétmillió forintos négyzetméterár van a budapesti belvárosban az új lakásoknál first appeared on 24.hu.
fel 0 le