#lakás

444 444

Bőven lenne pénz házaink felújítására, de a kormány nem valami lelkes

Nagyon rossz állapotú házakban, lakásokban élünk, pazaroljuk az energiát. Rengeteg uniós pénz lenne felújítani őket, a kormány mégis vonakodik. Az a kevés, amit ráköltenek, kevés embert ér el, és nem is feltétlenül azokat, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá. Pedig egy átfogó felújítási program jót tenne a pénztárcánknak és a klímának is. „Egy ország szenved tőle, hogy szökik a meleg a házainkból” - írtuk csaknem két évvel ezelőtt, és azóta sem...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába túl drágák már a lakások, a magyarok többsége mégis abba fektetné 10 millió forintját

Csak minden tizedik ember szerint jó befektetés most az állampapír, 100-ból 3 ember semmit nem csinálna. The post Hiába túl drágák már a lakások, a magyarok többsége mégis abba fektetné 10 millió forintját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Idén már közel 10 százalékkal drágultak az albérletek

A városba költöző munkások és a diákok hajtják fel az árakat. The post Idén már közel 10 százalékkal drágultak az albérletek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sok lakáspiaci befektető most akarja zsebre tenni a nyereséget

A községekben azonban még mindig erős a kereslet, a falusi csok fűti a piacot. The post Sok lakáspiaci befektető most akarja zsebre tenni a nyereséget first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A használt lakások alig drágulnak, de az újak árai még mindig repesztenek

A lakáspiac motorja vidéken pörög. The post A használt lakások alig drágulnak, de az újak árai még mindig repesztenek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már kétmillió forintos négyzetméterár van a budapesti belvárosban az új lakásoknál

Kevesebb, de drágább új lakás épül Budapesten. Már a külső kerületekben is több projekt indult. The post Már kétmillió forintos négyzetméterár van a budapesti belvárosban az új lakásoknál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyitva hagyták az ajtót, a tolvaj több millió forintot vitt el egy fémdobozban

Végül elkapták a besurranót, és a pénz egy része is meglett. The post Nyitva hagyták az ajtót, a tolvaj több millió forintot vitt el egy fémdobozban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ingyen megválik az állam a kimentett devizahitelesek lakásaitól

Az állam több tízezer bajba került devizahiteles lakását vásárolta meg 2010 után. A Nemzeti Eszközkezelőt lakhatási szervezetek is sokat dicsérték. Szerintük alkalmas lett volna a bérlakásrendszer fejlesztésére, az állam mégis visszaadta a lakásokat az eredeti tulajdonosoknak. Amiket nem sikerült, most ingyen átadják a Máltai Szeretetszolgálatnak és a reformátusoknak. Sok a kérdőjel, de akár létrejöhet végre egy lakásügynökség, segítve azoknak, akik...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drágának érezzük a budapesti lakásokat? Prágában dupla ekkora az ár

De a szlovák és a lengyel fővárosban is magasabbak a négyzetméterárak, és többet is kell dolgozni, mire valaki megvesz egy ingatlant ott, mint itt. The post Drágának érezzük a budapesti lakásokat? Prágában dupla ekkora az ár first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Segítséget kapnak, akik nem tudták visszavásárolni az eszközkezelőtől a lakásukat

Csaknem 5 ezer bajba jutott adós maradt bérlőként a saját lakásában. The post Segítséget kapnak, akik nem tudták visszavásárolni az eszközkezelőtől a lakásukat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyarország – Portugália kicsit másképp: Hol, mennyit kell dolgozni egy lakásért és nyaralóért?

A fővárosi lakásoknál mi állunk nyerésre, a nyaralóknál viszont a portugálok. The post Magyarország – Portugália kicsit másképp: Hol, mennyit kell dolgozni egy lakásért és nyaralóért? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Debrecenben a legdrágábbak, Salgótarjánban a legolcsóbbak az ingatlanok vidéken

Minden eddiginél drágábbak az ingatlanok vidéken: a legújabb felmérés szerint Debrecenben és Győrben már 400 ezer forint fölé emelkedtek a négyzetméterárak. Az ATV Híradója szerint az idén bevezetett Otthonteremtési Program támogatásai nemcsak pezsgést, hanem drágulást is hoztak az ingatlanpiacon.A megyeszékhelyek között már második éve Debrecen a legdrágább város, 429 ezer forintos négyzetméterárral. A Híradó által megkérdezett ingatlanszakértő...
fel 0 le
24.hu 24.hu

3-5 éves elidegenítési tilalmat építhetnek be az önkormányzati bérlakások privatizációjáról szóló törvénybe

A törvény a hét második felében kerül a parlamenti törvényalkotási bizottság elé. The post 3-5 éves elidegenítési tilalmat építhetnek be az önkormányzati bérlakások privatizációjáról szóló törvénybe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Visszatértek a befektetők az ingatlanpiacra

A hiteleknél és otthonteremtési támogatásoknál is nagy az igénylés. The post Visszatértek a befektetők az ingatlanpiacra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mutatjuk, hol mennyiért mennek el most a lakások a fővárosban

Lassult az áremelkedés üteme a budapesti ingatlanpiacon. The post Mutatjuk, hol mennyiért mennek el most a lakások a fővárosban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

15 milliárdos eredmény az Ersténél

A lakásvásárlás és -felújítás nagyon beindult, de a babaváróból és a személyi hitelből jóval kevesebb a folyósítás, mint egy éve. The post 15 milliárdos eredmény az Ersténél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Legalább 16 ezer lakáshiteles nagy gondban van

A számok csak a felszínen szépek, ha vége az állami mentőövnek, nagyon sokan szembesülnek azzal, hogy alig tudják törleszteni a hiteleiket. The post Legalább 16 ezer lakáshiteles nagy gondban van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vettek egy házat, a felújítás közben derült ki, van egy fal mögé rejtett fürdőszobája

Olyan, mint egy Kinder-tojás, mikor kinyitod, derül csak ki, mit is vettél. The post Vettek egy házat, a felújítás közben derült ki, van egy fal mögé rejtett fürdőszobája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kibérelt egy ingatlant a 19 éves anélkül, hogy megnézte volna. Csak ott tudta meg, egy nyugdíjasotthonba költözött

Ezért (is) érdemes előbb megnézni egy ingatlant, mielőtt meg- vagy kivesszük. The post Kibérelt egy ingatlant a 19 éves anélkül, hogy megnézte volna. Csak ott tudta meg, egy nyugdíjasotthonba költözött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A piaci ár 15-20 százalékáért vehetnék meg a budai Várban bérelt lakásaikat a lakók

Az új törvényjavaslattal az első kerületi polgármester, V. Naszályi Márta új lakásrendelete miatt háborgó lakóknak kedveznének.
fel 0 le