#vásárlás

24.hu 24.hu

Egészségesebben vásárolunk, ha a bolti kasszáknál nem rakják elénk az édességet

Egészségesebb ételeket vásárolunk, ha a boltokban a kasszák mellett nem a szokásos feldolgozott ételek és édességek várnak minket, hanem például csak víz. The post Egészségesebben vásárolunk, ha a bolti kasszáknál nem rakják elénk az édességet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A járvány utáni átrendeződés a vidéki boltoknak tett nagyon jót

A budapesti üzletek nagyon megszenvedték az elmúlt másfél évet. The post A járvány utáni átrendeződés a vidéki boltoknak tett nagyon jót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

150 ezerért adott el egy dombóvári férfi egy bedrogozott nőt egy másik férfinak

Egy férfi 150 ezer forintért "vásárolt meg" Dombóváron egy nőt egy másik férfitól azért, hogy külföldön prostituáltként dolgoztassa. Mindkét férfit elfogták - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.A nyomozók kedden egy 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfit fogtak el.A gyanú szerint a 20 éves március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ötödébe kerülhet, ha turkálóból öltözködünk

Már ruháink negyede-ötöde turiból kerülhet a szekrényünkbe. The post Ötödébe kerülhet, ha turkálóból öltözködünk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Reuters: Jött ajánlat a magyar kormánytól, de a többségi tulajdonos megtartaná a Budapest Airportot

Nem úgy tűnik, mintha a kormánynak el akarják adni a repteret.   The post Reuters: Jött ajánlat a magyar kormánytól, de a többségi tulajdonos megtartaná a Budapest Airportot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

25 millió forint alatt nemigen kapni Balaton-parti településen nyaralót

Az érdeklődés hatalmas, a méregdrága nyaralók is hamar elkelnek az ingatlanosok szerint. The post 25 millió forint alatt nemigen kapni Balaton-parti településen nyaralót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új módon lehet vásárolni a Facebookon

A közösségi oldalon elindul az élő vásárlás nevű fejlesztés, de egyelőre nem mindenhol és nem mindenkinek. The post Új módon lehet vásárolni a Facebookon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A magyarok 12 százaléka már legalább hetente költ a neten

Egyre kevésbé befolyásoló tényező az ár. The post A magyarok 12 százaléka már legalább hetente költ a neten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tányérokat, tálakat és bögréket hív vissza az IKEA, mert égési sérüléseket okozhatnak

HEROISK és TALRIKA tulajdonosok, figyelem!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bayer, Rákay és Palkovics is óriási kedvezménnyel vehetné meg az önkormányzati lakását a Várban

Törvénymódosítást nyújtott be a Fidesz, amelynek értelmében megvehetnék a lakók a budai Vár műemléki épületeiben lévő önkormányzati lakásokat. Azok is részesülnének a kedvezményekből, akik nemrég szereztek ott lakást. The post Bayer, Rákay és Palkovics is óriási kedvezménnyel vehetné meg az önkormányzati lakását a Várban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ismét rekordösszeget költöttünk az interneten

Márciusban már 140 milliárd forintot tett ki az online forgalom. The post Ismét rekordösszeget költöttünk az interneten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vásárolni ment egy amerikai férfi, 15 ezer méh várta az autója hátsó ülésén, amikor visszatért

A férfi már hazafelé tartott, amikor észrevette a rovartömeget. The post Vásárolni ment egy amerikai férfi, 15 ezer méh várta az autója hátsó ülésén, amikor visszatért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jön a négynapos hétvége, vele együtt a nagy roham a boltokban

Több üzletláncnál már nincs húsvét előtti kiszállítási időpont. A járvány közben tombol. The post Jön a négynapos hétvége, vele együtt a nagy roham a boltokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több kisebb boltosnál szakad el a cérna a zárva tartás miatt

Repedések a boltzárban. The post Több kisebb boltosnál szakad el a cérna a zárva tartás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hasznos tippek a Tescótól: ezekre figyeljünk online rendeléskor (x)

Nézzünk utána, melyik felület mit kínál. The post Hasznos tippek a Tescótól: ezekre figyeljünk online rendeléskor (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mészáros Lőrinc érdekeltsége megvette a Tigázt

Az Opus megvásárolta a Tigázt. The post Mészáros Lőrinc érdekeltsége megvette a Tigázt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megrohantuk a boltokat WC-papírért és zsebkendőért

Dupla annyi higiéniai papírárut vett a lakosság a múlt héten bejelentett szigorítások után, mint egy éve. The post Megrohantuk a boltokat WC-papírért és zsebkendőért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felsőt akart vásárolni, ekkor rájött, megcsalja a barátja

Amikor ruhavásárlás közben jössz rá, megcsal a barátod. The post Felsőt akart vásárolni, ekkor rájött, megcsalja a barátja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Erre figyeljen, ha PlayStation 5 vagy Xbox Series X mellé keres tévét

Tavaly ősz óta kaphatók az újgenerációs konzolok, amiknek a képességeit akkor tudjuk maximálisan kihasználni, ha megfelelő tévére kötjük őket. A HDMI 2.1 nélkülözhetetlen a lehető legjobb élményhez, azt is elmondjuk, hogy miért. The post Erre figyeljen, ha PlayStation 5 vagy Xbox Series X mellé keres tévét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

38 millió forintba kerülő fertőtlenítő robotokat vett a kormány

Összesen kétmilliárdot költöttek orvosi eszközökre.
fel 0 le