#ikea

24.hu 24.hu

Hazánkban is kaphatók lesznek az IKEA és az ASUS közös bútorai

Gamerasztalok, székek, fiókos elemek és egyéb kiegészítők alkotják a kínálatot. The post Hazánkban is kaphatók lesznek az IKEA és az ASUS közös bútorai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hangszórónak remek, dekorációnak kicsit kevés a Symfonisk képkeret

A Sonos hangzásban hozza a szintet, de az IKEA csak egy kompromisszumos megoldást tett a remek technika mellé. The post Hangszórónak remek, dekorációnak kicsit kevés a Symfonisk képkeret first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Marvel-szuperhősök is IKEA-bútort használnak

Ezt a most érkezett friss, ropogós, és nagyon látványos Örökkévalók trailerből tudtuk meg. The post A Marvel-szuperhősök is IKEA-bútort használnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Túl sokan vásárolnak az Ikeában, ezért szűkíteni kell a kínálatukat

A svéd székhelyű globális bútoróriás kénytelen egyes termékeit kivezetni a piacról, mert annyira nagy a kereslet a termékeik iránt, hogy ez már a hatékony logisztikai ellátást veszélyezteti, írja a német sajtó beszámolói alapján a G7. Az Ikea idén 10 százalékkal több nemzetközi szállítási kapacitást kötött le, de ez sem bizonyult elengedőnek: annyira sok a rendelés náluk, hogy több országban sem tudják az ígért határidőre leszállítani a termékeket,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olyan sokan vásárolnak az Ikeában, hogy szűkíteni kell a választékot

600 termék forgalmazása szűnhet meg. The post Olyan sokan vásárolnak az Ikeában, hogy szűkíteni kell a választékot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különleges ebédmenüje miatt került össztűz alá az IKEA Amerikában

Rasszista sztereotípiákhoz kapcsolódó ételekkel emlékeztek a rabszolgaság eltörlésére. The post Különleges ebédmenüje miatt került össztűz alá az IKEA Amerikában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az Ikea

Munkavállalói képességfejlesztő programokat indított a cég. The post Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az Ikea first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Menekülteknek biztosít munkalehetőséget az IKEA

Az IKEA a Migránsokat Segítő Egyesülettel együttműködve olyan munkavállalói képességfejlesztő programokat indít, amelyek segítik a menekülteket a munkavégzéshez szükséges képességek fejlesztésében, munkatapasztalat-szerzésben és az új környezetbe való beilleszkedésben, írja közleményében az IKEA. A program részeként munkalehetőséget is kínálnak a jelentkezők számára.Hozzáteszik, hogy a programot azért indították el, mert „mindenki tehetséges...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kémkedés miatt kapott súlyos bírságot az Ikea Franciaországban

Egy volt vezérigazgatót felfüggesztett börtönre ítéltek. The post Kémkedés miatt kapott súlyos bírságot az Ikea Franciaországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Képkeretbe épített hangszórót villantott az IKEA és a Sonos

A hangszóróval egybeépített lámpa és polc után megérkezett a Symfonisk képkeret. The post Képkeretbe épített hangszórót villantott az IKEA és a Sonos first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egymillió euróra büntette a francia bíróság az Ikeát, mert kémkedett a dolgozói után

A francia bíróság bűnösnek találta az Ikea francia leányvállalatát abban, hogy kémkedett („nem megfelelő módon gyűjtött és tárolt adatokat”) a dolgozói után, és egymillió euró megfizetésére kötelezte a céget. Az ügyészség eredetileg kétmilliós büntetést kért. Jean-Louis Baillot volt vezérigazgatót bűnösnek találták az ügyben, és két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, illetve személyes adatok tárolása miatt 50 000 euró pénzbírságot is fizetnie...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Balaton déli partján nyit átvételi pontokat az IKEA

A balatoni régió az első, ahol az IKEA megvalósítja a mobil átvételi pont koncepcióját.  The post A Balaton déli partján nyit átvételi pontokat az IKEA first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tányérokat, tálakat és bögréket hív vissza az IKEA, mert égési sérüléseket okozhatnak

HEROISK és TALRIKA tulajdonosok, figyelem!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bögréket és tányérokat hívott vissza az IKEA

Eltörhetnek a forró ételektől, italoktól. The post Bögréket és tányérokat hívott vissza az IKEA first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Visszatér a szivárványszínű táska az IKEA-ba

A homofóbia, a transzfóbia és a bifóbia elleni nemzetközi nap alkalmából. The post Visszatér a szivárványszínű táska az IKEA-ba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elindította visszavásárlási programját az IKEA

A megunt, de jó állapotú The post Elindította visszavásárlási programját az IKEA first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy légtisztító lett az új, kedvenc alvótársam

Az IKEA egy megfizethető, dizájnos modellel lépett be a légtisztítók piacára. The post Egy légtisztító lett az új, kedvenc alvótársam first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Éveken át kémkedhettek dolgozóik után a francia IKEA vezetői

Több százezer eurót fizethettek magánnyomozóknak, hogy megtudjanak róluk ezt-azt. Például arról, aki túl sokat panaszkodott, és félő volt, hogy „ökoterroristává” válhat.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kék szatyorért rohanták meg az emberek az Ikeát a hétvégén

A konyhai sarokpánt és az elem is nagyon fogyott. The post A kék szatyorért rohanták meg az emberek az Ikeát a hétvégén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az IKEA arra figyelmeztet, hogy nem biztos, hogy mindenkit be tudnak engedni

Rengetegen szeretnének bejutni a bútoráruházakba. The post Az IKEA arra figyelmeztet, hogy nem biztos, hogy mindenkit be tudnak engedni first appeared on 24.hu.
fel 0 le