#kormány

24.hu 24.hu

Nézőpont Intézet: Az ellenzék kritizálja a kormányt

Ráadásul nicsenek tekintettek az emberek érdekeire sem. The post Nézőpont Intézet: Az ellenzék kritizálja a kormányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hackerek támadták meg az ukrán kormány több weboldalát

Ismeretlenek péntekre virradóra meghackelték az ukrán kormány és több minisztérium weboldalát. The post Hackerek támadták meg az ukrán kormány több weboldalát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán: hat termékfajtánál beavatkozik a kormány az árak alakulásába

Bejelentést tett a miniszterelnök. The post Orbán: hat termékfajtánál beavatkozik a kormány az árak alakulásába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Jó volt a hangulat az idei első kormányülésen

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével az idei évben szerdán ülésezett először Magyarország kormánya - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár. A Karmelita kolostorban a miniszterek ezúttal a koronavírus-járvány elleni védekezésről, a gazdasági élet újraindításáról és több kiemelt gazdaságfejlesztési projekt állásáról tárgyaltak.Mi is megírtuk, hogy a járvány terjedését mutatja, hogy az...
fel 0 le
444 444

Napi 153 millió forintot költött a kormány sportra 2021-ben

A Magyar Közlönyben megjelent kormányrendeletek alapján összesítette az mfor.hu, hogy az eredeti, költségvetésben rögzített terveken felül mennyit költött el a kormány sportra az elmúlt évben. Ezt 2020-ban is megtették, akkor 255 milliárd forintot hozott össze sportra a kormány rendeleti úton. Az mfor.hu szerint 2021-ben már csak 56 milliárd forintot mozgattak meg és irányítottak át valamilyen sportcélra, de ez is napi 153 millió forint.Az mfor.hu...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra megszentelték Orbán Viktor irodáját – fotó

Az immár hagyományos eseményen a kormányfő nem jelent meg.  The post Újra megszentelték Orbán Viktor irodáját – fotó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Németh Sándor: Ez egy elvi álláspont, nem pártpolitikai, bár nyilván érinti a pártpolitikát

Nem ismerte be direktben, hogy a kormánypártokra való szavazásra buzdított volna. The post Németh Sándor: Ez egy elvi álláspont, nem pártpolitikai, bár nyilván érinti a pártpolitikát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Káosz Kazahsztánban: blokkolt internet, megszállt repülőtér, lángoló kormányépületek

Az elnök közben kemény válaszcsapást ígér a tüntetőknek. The post Káosz Kazahsztánban: blokkolt internet, megszállt repülőtér, lángoló kormányépületek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gulyás Gergely szerint a Fidesz gratulálna, ha nyerne az ellenzék a választásokon

A miniszter elmondta, mit gondol a Völner-ügyről, és hogy miért nem szerette volna, ha Kövér Lászlót államfőnek jelölik. The post Gulyás Gergely szerint a Fidesz gratulálna, ha nyerne az ellenzék a választásokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megállapodott a kormány a katolikus egyházzal a katolikus felsőoktatási intézményekről

Az újonnan létrehozott dokumentum az egyház és a kormány között 2010-ben létrejött átfogó megállapodás vonatkozó részét módosítja. The post Megállapodott a kormány a katolikus egyházzal a katolikus felsőoktatási intézményekről first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán: Mindig az utolsó, győztes roham előtt vagyunk a legfáradtabbak

Ünnepi interjút adott a miniszterelnök, amelyben a koronavírus, a migráció és a bolsevizmus mellett Márki-Zay Péter neve is előkerült. The post Orbán: Mindig az utolsó, győztes roham előtt vagyunk a legfáradtabbak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novák Katalin: a férfiak köztársasági elnöke is leszek

Szerinte az államfőnek példaképnek kell lennie, bízik benne, hogy megfelel majd ezen elvárásoknak. The post Novák Katalin: a férfiak köztársasági elnöke is leszek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Závecz: Egy százalékponttal vezet az ellenzék listája a Fidesz-KDNP előtt

December nyertese ezzel együtt is a Jobbik. The post Závecz: Egy százalékponttal vezet az ellenzék listája a Fidesz-KDNP előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán Viktor influenszer-kormánya

Kommunikációban mérik a teljesítményt a negyedik Orbán-kormányban. Miniszterek, ha kell, egymásnak is nekifeszülnek, hogy a nyilvánosságban bizonyítsák rátermettségüket. Novák Katalin államfői jelölésében nagy szerepe volt annak, hogy sikeresen építette fel a mintaszerű fideszes családanya imázsát. Alig három hónappal a választás előtt a kampánygépezet már katonás rendben pörög, mert "minden áldott napot meg kell nyerni." Orbán Viktor már a '90-es...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Népszava: már megítélt pénzeket tartanak vissza a kormányzati megszorítás miatt

Nemrég derült ki, hogy a spórolás miatt a lakossági napelemtelepítések után sem fizet az állam. The post Népszava: már megítélt pénzeket tartanak vissza a kormányzati megszorítás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kinevezték az új cseh kormányt

Új koalíciós kormánya van Csehországnak. A Petr Fiala kormányfő vezette kabinet minisztereit pénteken a Prágától nyugatra fekvő Lányban, a cseh elnökök vidéki rezidenciáján nevezte ki Milos Zeman államfő - írja az MTI. Az ötpárti új cseh kormánynak 18 tagja van, hárommal több, mint az előző kabinetnek. Három tárcát nő vezet. A kormány 16 minisztere azonnal kinevezése után letette az alkotmány által előírt esküt. A hivatalos aktusról hiányzott az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fiatalok nem vevők Orbán Nyugat-ellenességére

A Medián szerint ugyanakkor az összes választó 48 százaléka pártolja, hogy a kormányfő maradjon hivatalában a választás után is. The post A fiatalok nem vevők Orbán Nyugat-ellenességére first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már nem választási ígéret a jövő évi béremelés

Megjelentek a rendeletek. Hivatalossá vált, hogy emelkedik a minimálbér, a garantált bérminimum és a közmunkások bére.  The post Már nem választási ígéret a jövő évi béremelés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hivatalos a külföldi diszkontok elleni hadüzenet

A benyújtott törvényjavaslat célja hivatalosan az élelmiszerpazarlás megelőzése. The post Hivatalos a külföldi diszkontok elleni hadüzenet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hvg.hu: Megemelné a polgármesteri illetményt a Fidesz, de azt az önkormányzatoknak kellene kigazdálkodni

A főpolgármester illetménye másfél millió forintra emelkedne. The post Hvg.hu: Megemelné a polgármesteri illetményt a Fidesz, de azt az önkormányzatoknak kellene kigazdálkodni first appeared on 24.hu.
fel 0 le