#választás

24.hu 24.hu

Félti az embereit, ezért nem indul a választásokon Navalnij szövetségese

Oroszországban már törvényt is hoztak a Navalnijhoz köthető szervezetek ellehetetlenítésére. The post Félti az embereit, ezért nem indul a választásokon Navalnij szövetségese first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Váratlan hátszelet kapott Merkel pártja a Merkel utáni jövőhöz

Nem lehetett nyugodt a nagyobbik német kormánypárt az utóbbi időben, a hétvégi tartományi választás meglepő végeredménye miatt azonban egy kicsit fellélegezhet. The post Váratlan hátszelet kapott Merkel pártja a Merkel utáni jövőhöz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kocsis-Cake Olivio visszalépett

Kocsis Cake Olivio bejelentette, hogy visszalépett Erzsébetváros és Terézváros parlamentiképviselő-jelöltségéről, és beállt a szerinte esélyesebb, DK-s Oláh Lajos mögé, hiszen „az egyéni ambíciókat sokszor alá kell rendelni felsőbb érdekeknek, céloknak”.A Páprbeszéd képviselője azt írta, az Országos Előválasztási Bizottság tagjaként a legfontosabb feladata így a kormányváltás előkészítése, az előválasztások megszervezése lesz.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tarolt Merkel pártja a szász-anhalti választáson

Az AfD gyengébben szerepelt a vártnál, de így is második lett. The post Tarolt Merkel pártja a szász-anhalti választáson first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Simán verte a szélsőjobbot Merkel pártja a tartományi választáson

Előzetesen még azt se zárták ki, hogy az AfD nyerhet. The post Simán verte a szélsőjobbot Merkel pártja a tartományi választáson first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Székesfehérvár polgármestere nem indul az országgyűlési választásokon

Cser-Palkovics András a Facebookon tett bejelentést. The post Székesfehérvár polgármestere nem indul az országgyűlési választásokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán izraeli barátját 12 év után, széles ellenzéki összefogással sikerült leváltani

Benjamin Netanjahu utódja a korábbi pártfogoltja, a szélsőjobbos Naftali Bennett, akinek azonban egy nagyon széles koalíciót kell vezetnie, amelynek – először az ország történetében – egy arab párt is a tagja a baloldal mellett. The post Orbán izraeli barátját 12 év után, széles ellenzéki összefogással sikerült leváltani first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elindult az előválasztás hivatalos oldala

Az Országos Előválasztási Bizottság a jövőben folyamatosan frissíteni fogja az előválasztáshoz kapcsolódó információkkal. The post Elindult az előválasztás hivatalos oldala first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Könnyen lehet, hogy elveszíti hatalmát Benjamin Netanjahu Izraelben

Politikai ellenfelei alakíthatnak koalíciós kormányt. The post Könnyen lehet, hogy elveszíti hatalmát Benjamin Netanjahu Izraelben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

95 százalékkal nyerte a szír választást Aszad, több ország is csalásról beszél

Az ellenzék elutasította az elnökválasztást.   The post 95 százalékkal nyerte a szír választást Aszad, több ország is csalásról beszél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Belügyminisztérium itallapján nincs limonádé

Fantomlakosok ikszelnek nagyon is valóságos szavazólapokon már hosszú évek óta, de hogy hányan lehetnek, még mindig nem lehet tudni. Két szervezet három éve küzd az adatok nyilvánosságáért, egy friss kúriai ítélet szerint egyelőre hiába. Az egyik kezdeményező, a Political Capital választási szakértője, László Róbert segít megérteni az ügy jelentőségét. The post A Belügyminisztérium itallapján nincs limonádé first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Debreceni Egyetem volt rektora is elindul az ellenzéki előválasztáson

Fábián István a Hajdú-Bihar megyei 1-es számú választókerületben indul, és ha győz, a Párbeszéd frakciójába ül be.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szél Bernadettet támogatja a Jobbik az előválasztáson

Pest megye 2-es számú választókörzetében. The post Szél Bernadettet támogatja a Jobbik az előválasztáson first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kamupártok jelöltjei elmesélték, hogyan csaltak a választáson és lopták el a közpénzeket

A Partizán rablópártokról szóló új filmjében szabolcsiak is elmondják, hogyan csúfolják meg a polgármesterek és fideszesek a választásokat, és egyben pumpolják a nyugdíjrendszert ukrán voksturistákkal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tíz éven belül megújíthatnánk a magyar demokráciát, csak neki kellene állni

A világ számos országában küzdenek a demokráciák fenntarthatóságát aláásó problémákkal, és ez Magyarországon sincs másképp. Néhány látványos és esetenként ellentmondásosnak tűnő lépéssel azonban sikerülhet megreformálni a demokratikus berendezkedést – állítja az Egyensúly Intézet legfrissebb szakpolitikai javaslatában. The post Tíz éven belül megújíthatnánk a magyar demokráciát, csak neki kellene állni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vezet az ellenzék a Fidesz előtt, a miniszterelnök-jelöltséget Karácsony nyerné el

Most a Publicus kutatása hozta ki ezt. The post Vezet az ellenzék a Fidesz előtt, a miniszterelnök-jelöltséget Karácsony nyerné el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Senki nem tudott kormányt alakítani Bulgáriában, megismétlik a választást

Az eredménytelen koalíciós tárgyalások után júliusban lehet az új szavazás.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába döntötték el, ki lesz Merkel utódja, a háttérben forrnak az indulatok

A kereszténydemokrata CDU/CSU pártszövetség másfél hete megegyezett, ki legyen a távozó Angela Merkel után a közös kancellárjelöltjük. A döntés egyrészt meglepő volt, másrészt nem békét hozott, hanem ismét felszította az indulatokat. The post Hiába döntötték el, ki lesz Merkel utódja, a háttérben forrnak az indulatok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Indiában egy nap alatt 400 000 új fertőzöttet regisztráltak

Soha nem volt még ilyen magas ez a szám egyetlen másik országban sem.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mind a 106 választókerületben képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom

Azt írták, ők lesznek az egyetlen Gyurcsány-mentes ellenzéki párt. The post Mind a 106 választókerületben képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk Mozgalom first appeared on 24.hu.
fel 0 le