#polgármester

444 444

Újraválasztották Sadiq Khant London polgármesterének

A szavazatok 55,2 százalékát zsebelte be.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gárdony fideszes polgármestere a népesség legaljának nevezte kritikusai egy részét

„A vélemény szabad, de azért annak is van határa” - kezdte a polgármester Facebook-bejegyzését. The post Gárdony fideszes polgármestere a népesség legaljának nevezte kritikusai egy részét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember

Győr kormánypárti polgármestere, a helyi kórház kardiológiai osztályának vezetője igazi fenegyerek, elmondása szerint eddig mégsem kapott soha feddést pártja vezetőitől. Az interjúban szó esik papagájokról, 3:20-as bluesról, Törőcsikről és Nyilasiról, a lex Dézsiről, sőt még egy ellenzéki politikusról is. The post Dézsi Csaba András: Tudom, hogy Orbán milyen ember first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkobozzák a polgármester vagyonát Romániában, mert nem tudott elszámolni vele

Jobban nőtt a vagyona, mint amennyit hivatalosan keresett – most fülön csípték. The post Elkobozzák a polgármester vagyonát Romániában, mert nem tudott elszámolni vele first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három héttel első oltása után koronavírusban elhunyt Bozsok polgármestere

Mint ismert, az első oltást követően körülbelül két hét kell ahhoz, hogy kialakuljon egyfajta védettség.  The post Három héttel első oltása után koronavírusban elhunyt Bozsok polgármestere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába a koronavírus-járvány, Mende polgármestere Zanzibár tengerpartjára utazott vakációzni

Miközben Orbán Viktor miniszterelnök arra kért mindenkit, halassza el a „veszélyes helyekre” tervezett utazásait. The post Hiába a koronavírus-járvány, Mende polgármestere Zanzibár tengerpartjára utazott vakációzni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megbüntették Bicske fideszes polgármesterét a tömegrendezvénye miatt

Január másodikára szervezett koncertet és évértékelő beszédet. The post Megbüntették Bicske fideszes polgármesterét a tömegrendezvénye miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendre nyer a lottón, ezzel is magyarázza a kompolti polgármester, miért él jól

Balázs Zoltán állítja, soha nem vett ki a közösből egyetlen fillért sem. The post Rendre nyer a lottón, ezzel is magyarázza a kompolti polgármester, miért él jól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem kapnak információt azok a képviselők, akik nem támogatták a Balaton-parti fejlesztéseket Aligán

Saját kiadványt indítottak, hogy tájékoztassák a lakosságot.   The post Nem kapnak információt azok a képviselők, akik nem támogatták a Balaton-parti fejlesztéseket Aligán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Polgári engedetlenség – A DK-s városvezetőnek nem tetszene, ha úgy dacolnának vele, mint ő a kormánnyal

Villáminterjú Tóth József polgármesterrel, aki a kormány járványügyi rendelkezései ellenére megengedte, hogy kinyissanak a virágboltok Polgáron. The post Polgári engedetlenség – A DK-s városvezetőnek nem tetszene, ha úgy dacolnának vele, mint ő a kormánnyal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most polgármesterként használja az áldoktoriját, korábban az MNB közpénzmilliói tették hírhedtté

Regénybeli kóklerek történetét idézi Kertész-Bakos Ferenc „szakmai” pályája, akinek repertoárjában a lovagrendtől az áldoktori címig sok minden megtalálható. Másfél éve már polgármesterként ír alá, neve elé biggyesztve egy doktori címet. Közben az MNB több millió forintot keres egy hozzá köthető cégen. The post Most polgármesterként használja az áldoktoriját, korábban az MNB közpénzmilliói tették hírhedtté first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott a neki járó oltásról egy Hajdú-Bihar megyei polgármester

Tóth József úgy döntött, hogy hátrébb áll a sorban. The post Lemondott a neki járó oltásról egy Hajdú-Bihar megyei polgármester first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Zágráb polgármestere

Milan Bandic három rövid megszakítással húsz éven át vezette a 800 ezer lakosú horvát fővárost. The post Tragikus hirtelenséggel elhunyt Zágráb polgármestere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pikó megkérdezte Cser-Palkovicstól, hogy a Fideszben miért nem hallgatnak rá

Vitázott egymással Józsefváros és Székesfehérvár polgármester. The post Pikó megkérdezte Cser-Palkovicstól, hogy a Fideszben miért nem hallgatnak rá first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csak az ellenzéki polgármesterek másodállásai ellen lép fel a kormányhivatal

Kecskemét fideszes polgármestere és alpolgármestere nemcsak városvezetőként, de felügyelőbizottsági tagként is kap fizetést.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rászorulóknak adják a kivágott, beteg fákat a II. kerületben

A polgármester szerint csak a menthetetlen fákat vágják ki. The post Rászorulóknak adják a kivágott, beteg fákat a II. kerületben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A polgármesterségért is indult volna Varga Judit férje Balatonhenyén

Az összeférhetetlenségi szabályok miatt végül a szavazólapra sem került föl.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Soron kívül beoltották Gyöngyös polgármesterét

Hiesz azt állítja, hogy ő nem is tudja, mi az oltás sorrendje.  The post Soron kívül beoltották Gyöngyös polgármesterét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Későbbi zárást, sportolási lehetőséget és a vendéglátók teraszainak nyitását kéri a Momentum polgármestere

Soproni Tamás több pontos lazítási ötletcsomagot terjesztett elő.   The post Későbbi zárást, sportolási lehetőséget és a vendéglátók teraszainak nyitását kéri a Momentum polgármestere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cser-Palkovics András: Hiányzik a hosszútávú egyeztetés a kormány és az önkormányzatok közt

A székesfehérvári polgármester továbbra se kapta meg a járvány településre bontott adatait. The post Cser-Palkovics András: Hiányzik a hosszútávú egyeztetés a kormány és az önkormányzatok közt first appeared on 24.hu.
fel 0 le