#polgármester

444 444

Ellenzékiek is beálltak a Fidesz mellé, és megszüntették a tatabányai önkormányzati lapot

Fideszes javaslatra megszüntetik Tatabányán az önkormányzat által kiadott Jó Szerencsét Magazint. Az előterjesztést egy MSZP-s és egy volt DK-s képviselő is megszavazta, akik 2019-ben még az ellenzéki együttműködés jelöltjeiként jutottak be a közgyűlésbe. Két másik Összefogás-képviselő tartózkodott, igaz, egyikük már tavaly kilépett a frakcióból.A javaslatot benyújtó fideszes képviselő arra hivatkozott, hogy az ellenzéki polgármester által létrehozott...
fel 0 le
444 444

Alig egy hónapja volt Johannesburg polgármestere, amikor meghalt autóbalesetben

Augusztus 10-én választották Johannesburg polgármesterévé Jolidee Matongót, aki a hétvégén életét vesztette egy autóbalesetben. Éppen a Dél-afrikai Köztársaság elnökével közös kampányrendezvényéről távozott, amikor a sofőrje megpróbált kikerülni egy gyalogost az úton, és összeütközött egy furgonnal. A gyalogos és a másik autó sofőrje is meghalt, Matongo testőreit pedig kórházban ápolják. Az előző polgármester koronavírusban halt meg, így kerülhetett a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Pusztítsd a szörnyet!” matricákat ragasztottak ki Pécsen a Pride előtt egy nappal

A pécsi polgármester feljelentést tett. The post „Pusztítsd a szörnyet!” matricákat ragasztottak ki Pécsen a Pride előtt egy nappal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az olvasók feljelentése alapján egy dunakanyari település polgármestere leszedette a Meseország mindenkiét a helyi könyvtár polcáról

Az olvasók feljelentése alapján eltávolították egy dunakanyari település könyvtárából a Meseország mindenkié című könyvet, számolt be a Vác online büszkén, de a település nevét nem írták le.A lap megkereste a település polgármesterét, aki elmondta, hogy a könyvtár használói tettek feljelentést a Kormányhivatalnál és, amikor ő erről értesült, személyesen átment a könyvtárba.A polgármester szerint mivel a könyvtár az iskola közelében van, ezért törvény...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Focibalesete buktatta le a csaló jegyzőt, a polgármester jelentette fel

Beremend nem bocsátja meg a lakásmaffiát idéző akciót. The post Focibalesete buktatta le a csaló jegyzőt, a polgármester jelentette fel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem ad magyarázatot bakonyi földjeinek titkáról a fideszes polgármester, szerinte mégis minden rendben van

Szentgyörgyvölgyi Péter máris lezárta az ügyet. The post Nem ad magyarázatot bakonyi földjeinek titkáról a fideszes polgármester, szerinte mégis minden rendben van first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bakonyi földesúr lett Rogán Antal utódja, csak az nem látszik, honnan volt rá pénze

Megduplázta földbirtokait az elmúlt években Szentgyörgyvölgyi Péter, ám a belvárosi polgármester vagyonnyilatkozatait átböngészve nem találni a közel 30 hektár pénzügyi fedezetét. The post Bakonyi földesúr lett Rogán Antal utódja, csak az nem látszik, honnan volt rá pénze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Anne Hidalgo, Párizs polgármestere is elindul a 2022-es francia elnökválasztáson

Párizs szocialista polgármestere, Anne Hidalgo a roueni kikötőben jelentette be, hogy pártja színeiben elindul a jövő évi franciaországi elnökválasztáson. Kampányában hangsúlyos elem lesz, hogy mivel bevándorló munkáscsaládból származik (szülei Andalúziából menekültek el a Franco diktatúra elől), megpróbálja majd megszüntetni a francia társadalomban tapasztalható dühöt és megosztottságot, és visszacsábítani a baloldal kiábrándult, alacsony jövedelmű...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb kihívót kapott Macron, francia elnök lenne Párizs polgármestere

A jelenlegi elnököt a társadalom megosztásával vádolja Anne Hidalgo. The post Újabb kihívót kapott Macron, francia elnök lenne Párizs polgármestere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A polgármester szerint maradnak a borzasztó állapotok a Szigetcsúcsnál, lezárhatják a szabadstrandot

Kisoroszi polgármestere szerint a területen jelenleg nem garantálható a fürdőzők, pihenők biztonsága. Ebben valószínűleg nem is lesz változás, mivel úgy tűnik, hogy lefújják a környékre tervezett turisztikai fejlesztést, amire a település 370 millió forintot már elnyert. A kivitelezők szerdán vonultak volna fel a területre, őket a faluvezető szerint valakinek majd kártalanítania kell. The post A polgármester szerint maradnak a borzasztó állapotok a Szigetcsúcsnál, lezárhatják a szabadstrandot...
fel 0 le
444 444

Meghamisították a jegyzőkönyveket, pénzbüntetést kaptak a polgármesterek

Bűnösnek talált a Kecskeméti Törvényszék két Bács-Kiskun megyei polgármestert és egy jegyzőt, mert valótlan tartalmú jegyzőkönyvek készültek a képviselő-testületek üléseiről. A polgármestereket 100, illetve 200 ezer forint, a jegyzőt 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás és hamis magánokirat felhasználása miatt.A jegyzőkönyvekre nem az ülések valódi időpontjait írták, hogy úgy tűnjön, mintha az Állami Számvevőszék korábbi előírásának...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kizárólagos lakossági parkolást vezethetnek be Ferencvárosban is

Csütörtökön tárgyalja a kérdést az önkormányzat képviselő-testülete. The post Kizárólagos lakossági parkolást vezethetnek be Ferencvárosban is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megrongálták az Országalmát

„Az Országalma nem mászóka és nem a buta szórakozás terepe” – üzeni mindenkinek a székesfehérvári polgármester. The post Megrongálták az Országalmát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Új aranyérmet kellett adni a japán olimpiai bajnoknak, mert a polgármestere ráharapott az eredetire

Goto Miu a japán softball válogatottal megverte az amerikai csapatot és olimpiai bajnok lett. Ennek természetesen nagyon örültek Miu otthonában, Nagoja városában is, ahol ünnepélyes fogadást rendeztek a tiszteletére. Ezen tiszteletét tette Kavamura Takasi, a metropolisz polgármestere is, aki tréfából beleharapott Miu érmébe.Ez egy olyan húzás, ami két éve még csak egy kellemetlen politikusi tréfának számított volna, de most, a koronavírus-járványban...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiderült, mekkora vagyona van Borkai Zsoltnak

Hosszú pereskedés után nyilvánosak a szexbotrányba belebukó volt győri polgármester vagyonnyilatkozatai. The post Kiderült, mekkora vagyona van Borkai Zsoltnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három Heves megyei polgármestert is gyanúsítottként hallgatott ki az ügyészség

A legfőbb ügyész szűkszavú válaszban tudatta, hogy a fideszes Szabó Zsolt körzetében indultak büntetőeljárások. The post Három Heves megyei polgármestert is gyanúsítottként hallgatott ki az ügyészség first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Túl sok rajtad a ruha” – ezt kommentelte egy székesfehérvári képviselő, Cser-Palkovics kiakadt

Nem ez volt az első kifogásolható posztja a városatyának, de a fehérvári polgármesternél most telt be a pohár. The post „Túl sok rajtad a ruha” – ezt kommentelte egy székesfehérvári képviselő, Cser-Palkovics kiakadt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tusnádfürdő hiányolja Orbánt, sokallja a medvét

Pénteken este azért tüntetnek, hogy felhívják a figyelmet a túlszaporodott medvék okozta problémáikra. The post Tusnádfürdő hiányolja Orbánt, sokallja a medvét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A dunakeszi társasház rejtélye – Poltot, Orbánt kérdezte Vadai Ágnes

A legfőbb ügyész ezt feljelentésként értékelte, a kormányfő passzolta a válaszadás jogát, majd egy gyurcsányozós kioktatás érkezett.  The post A dunakeszi társasház rejtélye – Poltot, Orbánt kérdezte Vadai Ágnes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cser-Palkovics András: Sokat vitázom, olykor a saját kormányommal is

A politikusok és a pártszimpatizánsok többsége a magyar valóságot csak a saját buborékjából szemléli – mondja a 24.hu-nak Cser-Palkovics András. A székesfehérvári fideszes polgármesterrel a várható mocskos kampányról, vérző ujjról, VIP-páholyról, Dobrev Kláráról és fizetés nélküli szabadságról is beszélgettünk. The post Cser-Palkovics András: Sokat vitázom, olykor a saját kormányommal is first appeared on 24.hu.
fel 0 le