#karácsony gergely

24.hu 24.hu

Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban, hiszen Gyurcsánnyal először 2016-ban beszélgetett

Szerinte a filmnek az a szerepe, hogy azt a hamis mítoszt keltse, hogy még mindig Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc vitatkozik a hatalomról. The post Karácsony nem érti, mit keres az Elk*rtukban, hiszen Gyurcsánnyal először 2016-ban beszélgetett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony: ha nincs iparűzési adó, nincs tiszta ivóvíz

A főpolgármester szerint emelni kell a miminálbért, de nem az önkormányzatok kárára. The post Karácsony: ha nincs iparűzési adó, nincs tiszta ivóvíz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony Gergely elismerte, nem volt ott 100 százalékig a kampányban, a vitákat unta

Tudja, hogy a szavai fájhatnak azoknak, akik sokat dolgoztak a kampányában. The post Karácsony Gergely elismerte, nem volt ott 100 százalékig a kampányban, a vitákat unta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Karácsony: A miniszterelnök-jelölti vitákat untam, az jutott közben eszembe, hogy a gyerekem megy-e röplabdaedzésre

„A miniszterelnök-jelölti vitákat untam. Ott voltam, tudtam, hogy ezt nagyjából egymillió ember nézi most, és két kérdés között az jutott eszembe, hogy a gyerekem megy-e röplabdaedzésre.”Ezt Karácsony Gergely mondta a Jelennek adott interjúban, így érzékeltetve azt, ami többször elhangzott az utóbbi időben: hogy „nem volt benne 100 százalékig ebben a kampányban”. Karácsony azt mondja: tudja, hogy azok számára, akik iszonyatosan sokat dolgoztak azon,...
fel 0 le
444 444

Egymásnak tologatja a főváros és a kormány Budapest legnagyobb pénznyelőjét

Lassan egy éve áll üresen a Vidámpark helyére tervezett Biodóm betonváza, ami egyszerre púp a főváros és a kormány hátán, mert már annyi pénzt öntöttek bele, hogy senki sem meri elengedni. Karácsonyék még az előző vezetéstől örökölték meg az elszállt projektet, a befejezésére nincs keretük, a kormány viszont nem akar több pénzt adni, így még sokáig maradhat a fóliasátorra hasonlító betontorzó a Városliget szélén. Szerdán a fővárosi vezetés új...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi lesz azokkal, akik nem akartak ellenzéket váltani?

Végig benne volt a lehetőség az előválasztásban, hogy nem az a jelölt nyer, aki önnek tetszik. Az idő és a valódi ellenfél dönti el, hogy a most csalódottak merre húznak majd. The post Mi lesz azokkal, akik nem akartak ellenzéket váltani? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay Péter: Orbánnak nem tőlem, hanem a fiataloktól kell félnie

Videós hangulatjelentés és interjúink az ellenzéki miniszterelnök-jelölt diadalmas eredményvárójáról. The post Márki-Zay Péter: Orbánnak nem tőlem, hanem a fiataloktól kell félnie first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony: Jó üzenet, hogy az ellenzéket is kritizáló jelölt nyert

A főpolgármester szerint a Fidesz megpróbál éket verni a hatpárti ellenzék tagjai közé. The post Karácsony: Jó üzenet, hogy az ellenzéket is kritizáló jelölt nyert first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ez egy politikai földrengés különös megünneplése volt

Minden szempontból rendhagyó volt az előválasztást lezáró buli. Orbán Viktor egykori főtanácsadója, Horn Gyula hűséges harcostársa, a kiugrott KDNP-s és a Youtube-generációs első szavazók Budapest belvárosában együtt skandálták a Hódmezővásárhelyi polgármester nevét. Magyar Jeti különkiadás Márki-Zay Péter eredményvárójáról. Korábbi adásaink.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay most leváltotta az ellenzéket, de a Fidesz ellen rájuk is szüksége lesz

Győzött a hódmezővásárhelyi polgármester az előválasztás második fordulójában. Ez hogyan történhetett? Hasonlít Márki-Zay Trumphoz mint kulturális-politikai jelenséghez? A régi ellenzék új ellenzéke ezzel sarokba szorította a DK-t? Milyen nehézség a Fidesznek a Márki-Zay hozta kiszámíthatatlanság kora? The post Márki-Zay most leváltotta az ellenzéket, de a Fidesz ellen rájuk is szüksége lesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Háromszor annyi szavazatot kapott Márki-Zay Péter, mint az első fordulóban

Dobrev Klára is erősíteni tudott a második fordulóra, de Márki-Zay Péternek hatalmas tartalékai voltak. Dobrev Klára az első fordulóban 216 248 szavazatot kapott, a másodikban 283 677-at. 67 429 szavazat a különbség, Dobrev 31 százalékkal növelte a szavazatai számát.Márki-Zay az első fordulóban 126 628 szavazatot kapott. A másodikban majdnem háromszor annyit, 371 560-at. Márki-Zay az összes szavazat 56,67 százalékát kapta, majdnem 88 ezer szavazat volt...
fel 0 le
444 444

Karácsony: A szavazók nemcsak Orbánra rúgták rá az ajtót, hanem az ellenzékre is

„Győztünk, méghozzá mi mind a tízmillióan ebben a szeretett hazában” - mondta Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt vasárnap esti eredményváró rendezvényén.„Egy ember vesztett, egy embernek van oka csomagolni és rettegni a jövőtől, őt úgy hívják, hogy:”„Orbán Viktor”- fejezte be Karácsony mondatát a közönség.A főpolgármester, aki második helyezettként jutott be az előválasztás második fordulójába, majd visszalépett a harmadik helyezett...
fel 0 le
444 444

Nem csak Karácsony dobja meg Márki-Zay eredményét

Tíz megye és tíz budapesti választókörzet eredményét ismerjük eddig az előválasztás második fordulójában. Márki-Zay Péter egyre nagyobb előnnyel vezet Dobrev Klára előtt, most 34 ezer szavazattal. A hódmezővásárhelyi polgármester a fővárosban eddig mindenhol 60-80 százalékot szerzett, miközben Dobrev szűkösebb győzelmeket arat vidéken.A számok alapján Márki-Zayt nemcsak Karácsony Gergely támogatása húzta fel ennyire. Két körzetet leszámítva eddig...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az EMMI reagált Karácsony kérésére: nem szigorítanak a maszkviselésen

Mivel a védekezés kulcsa most már az oltás. The post Az EMMI reagált Karácsony kérésére: nem szigorítanak a maszkviselésen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Fidesz és Karácsony mozgalma költötte a legtöbbet az előválasztásra

Pedig a kormánypárt nem indult, a főpolgármester meg visszalépett. The post A Fidesz és Karácsony mozgalma költötte a legtöbbet az előválasztásra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Főváros a maszkviselés szigorítását kéri a kormánytól

Karácsony Gergely levelet írt Pintér Sándornak. The post A Főváros a maszkviselés szigorítását kéri a kormánytól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Márki-Zay önmagát tartja esélyesebbnek, ha nagyon szoros lenne az eredmény Karácsony és közte

Márki-Zay Péter kedd este az ATV-ben arról beszélt, hogy ha megszerzi a 15 százalékot, akkor 100 ezernél is több szavazat juthat neki. Csodának tartja, hogy a pártoknak meglévő szervezeti háttér nélkül sikerült bejutni a legjobb három közé. Azt mondta, hogy néhány körzetben változó a sorrend közte és Karácsony Gergely között, ugyanakkor Dobrev Klára eredményeit egyöntetűnek tartja. Azt mondta, hogy a második fordulóban nagyon számít a Jobbik és a...
fel 0 le
444 444

15 választókerület után: Dobrev 38, Karácsony 26, Márki-Zay 21 százalék

Kicsit mozdulnak csak az arányok, ahogy újabb választókerületi eredményeket jelentenek be. Eddig 15-ben hirdettek hivatalos eredményt, mind a 15-ben Dobrev Klára kapta a legtöbb szavazatot. 11 választókerületben Karácsony lett a második, 4-ben Márki-Zay Péter (Nógrád 2. Balassagyarmat, Zala 1. Zalaegerszeg, Pest 11. Dabas, Dunaharaszti, Bács-Kiskun 4. Kiskunfélegyháza). Darabra így állnak: Ebben fővárosi kerület még nincs, cirka 13 százalékos a...
fel 0 le
444 444

Dobrev - Karácsony - Márki-Zay lehet a sorrend

Az ellenzéki előválasztás összes szavazatának összeszámolásával várhatóan csak csütörtökre végeznek a szervezők. Viszont nem hivatalos részeredmények folyamatosan szivárognak. Ezek egybevágóan azt sugallják, hogy az eddig feldolgozott szavazólapok alapjánDobrev Klára nyerheti a miniszterelnök-jelöltek versenyének első fordulóját, és rajta kívül Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter juthat tovább a második fordulóba. Karácsony feltételezhetően megelőzte...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony Gergely: Már egészen arcátlan Orbán atyámfia világa

A főpolgármester szerint a kormánynak kevesebbet ér az a magyar, akinek nem fideszes a polgármestere. The post Karácsony Gergely: Már egészen arcátlan Orbán atyámfia világa first appeared on 24.hu.
fel 0 le