#interjú

24.hu 24.hu

Orbán: a hitelmoratórium meghosszabbításáról már holnap születhet döntést

Nehéz őszünk lesz, napi ezer felett a fertőzésszám a kormányfő szerint.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Enyedi Ildikó: Milyen szép lenne egy őszinte bocsánatkérés a rágalomhadjáratért Vidnyánszkytól

A rendező szerint a sztrájk az egyetlen helyes választás.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ő vezeti a küzdelmet a szerelemvízumért

Interjú Balogh Ákossal, aki petíciót indított, hogy egyszerűbben utazhassanak és találkozhassanak egymással a nem házas, más országokban élő párok.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor a fertőzöttek számáról: Lesz még ez a szám magasabb is

A miniszterelnök szerint a siker mércéje nem a fertőzöttek számának alakulása, hanem hogy hányan halnak bele a vírusba. Exkluzív interjút adott az M1-nek, ahol arról beszélt, hogy nem lesznek lezárások.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vanessa Kirby: Örülök, hogy együtt utazhattam Mundruczóékkal a gyász tengerén

Mundruczó Kornél új filmjének, a Pieces of a Womannek Velencében volt a világpremierje. A film főszerepét A Korona című Netflix-sorozat sztárja, Vanessa Kirby alakítja, vele interjúztunk a helyszínen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bochkor Gábor: Sebestyén Balázs nem volt tőlünk boldog

A Retro Rádió BOCHKOR címmel indított reggeli műsort Bochkor Gáborral és Lovász Lászlóval. A csatornát ugyanaz a kör üzemelteti, amely a Rádió 1-et, ahol reggelente Sebestyén Balázsék hallhatóak, ráadásul közös épületben dolgozik a két stáb.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bodó Viktor: Nincs értelme tárgyalni Vidnyánszkyékkal

Letűnt, hiteltelen figurák jelölték ki ellenségnek az SZFE-t, ez egyre világosabb lesz, mert a hallgatók ellenállnak. Ezt mondja Bodó Viktor, aki úgy érzi, már rég meg kellett volna szólalnia. Interjú.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Katolikus bírálat a Borkai-ügyről – megszólalt Veres András

Vannak, akik Magyarországon is keresztényellenes hangulatot próbálnak meghonosítani – nyilatkozta a Népszavának a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nemrég újraválasztott elnöke.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Németh Gábor: Ez nem csak a Színművészetiről szól, egyetlen egyetem sem marad szárazon

Itt nem jobboldaliak és baloldaliak, hanem demokraták és antidemokraták konfliktusáról van szó – mondja Németh Gábor, a vezetőség egyik lemondott tagja, aki szerint áthidalhatatlan a szakadék Vidnyánszkyékkal. Interjú.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán: az unió most is a magyar példát fogja követni

Állig felfegyverkezve várjuk a vírus második hullámát – jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádióban adott péntek reggeli interjúban. ”
fel 0 le
24.hu 24.hu

Contador: Öngyilkosságot követ el az a bringás, aki ma nem tisztán versenyez

Néha eszembe jut, milyen lenne visszatérni, de már csak lerontanám a renomémat – nyilatkozta lapunknak a versenyzőből főnökké vált kétszeres Tour de France- és Giro'd Italia-, valamint háromszoros Vuelta-győztes kerékpáros, Alberto Contador.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A világ összes országában jártam, és egy kicsit többen is”

Földvári András nem úgy él, ahogy egy átlagos magyar nyugdíjas: a világ összes országában megfordult, és eszében sincs megállni. Interjú.
fel 0 le
444 444

Lakner Zoltán: Minden társadalomnak olyanok a melegjei, mint maga a társadalom

Amikor a kormánysajtó valakinek a homoszexualitását hangsúlyozza, azt üzenik ezzel: Mit dumál ez a buzi? Lakner Zoltán politikai elemző hat évvel ezelőtt coming outolt, és maga is átélte már, milyen az, amikor a magánéletével támadják egy Orbán-évértékelő kritikája után.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A választási bizottság elnökének nevét még csak említeni sem lehetett az állami médiában”

Alapjaiban sem értek egyet azzal, ahogyan a kormány a békés lakosság ellen fellépett, fegyvereket használt ellenük, és mégsem ismerik el, hogy ez
fel 0 le
444 444

TGM: Pont úgy viselkedem egy könyvesboltban, mint egy kábítószeres egy fűboltban

Tamás Gáspár Miklós a rapper-műsorvezető Majkával beszélgetett drogról, szerelemről, szorongásról, gyerekekről, könyvekről, Erdélyről és Lovasi Andrásról.
fel 0 le
444 444

Péterfalvi Attila: Ez nem Facebook-törvény

A közösségi média szabályozásának ötletével előálló adatvédelmi biztos azt mondja, javaslatával senkit nem akar korlátozni. Viszont az, hogy embereket vittek el a rendőrök a Facebookon kifejtett véleményükért, azzal ő nem tud mit kezdeni, nem az ő dolga.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mérő László: Úgy döntöttünk, hogy elhisszük a történetet a vírusról

Még ha csak vaklárma is a magyarországi koronavírus-járvány, akkor is rengeteg haszna van a védekezésnek, állítja Mérő László matematikus, pszichológus. A professzor lapunknak arról is beszélt, hogy Orbán szélkakas, és 2022-ben megbukik, de szó volt a távozó indexesek előtt álló lehetőségekről is.
fel 0 le
444 444

Soros György: „Magyarországot elfoglalta az Európai Unió egyik legnagyobb belső ellensége”

A kilencven éves üzletember szerint a legjobban azért kell izgulni, hogy Olaszország az EU-ban maradjon.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Petrik Andrea: Voltak a tipikusan szép színésznők, én meg a bevállalós vagány

A színésznővel a Pesti balhét ért negatív kritikákról, a Vígszínház társulatának traumáiról és arról beszélgettünk, lemondott-e meztelen jeleneteket.
fel 0 le
444 444

„Nincs olyan, hogy csak kicsit szólnak bele az újságba. Előbb-utóbb elmennek a falig”

Jelen volt a Kossuth Rádió és az Origo megszállásakor, testközelből élte át a VS, majd most az Index bukását. Interjú Rovó Attilával, az egyik legtapasztaltabb politikai szerkesztővel.
fel 0 le