#vlagyimir putyin

24.hu 24.hu

Fontos mérföldkővé válhat, ami a hétvégén történt Oroszországban

Oroszországszerte tüntetéseket tartottak a mérgezése után Németországból hazatért, majd letartóztatott ellenzéki vezető, Alekszej Navalnij mellett, de még inkább a fennálló rendszer ellen. Megrengetheti ez Putyin hatalmát?  The post Fontos mérföldkővé válhat, ami a hétvégén történt Oroszországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vasárnap ismét utcára hívják Navalnij híveit Oroszországban

Miután múlt szombaton az Oroszország-szerte zajlott tömegtüntetéseken több mint 3 ezer embert vettek őrizetbe. The post Vasárnap ismét utcára hívják Navalnij híveit Oroszországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az Akvadiszkotéka lett a Navalnijért tüntetők új slágere

Az orosz elnök privát palotájáról szóló dalt bömböltetik a rendőröknek is.
fel 0 le
444 444

Putyin ellen tüntetett volna a budapesti orosz nagykövetség előtt, de a rendőrség még az egyfős tüntetést sem engedélyezte

A Budapesten tanuló orosz egyetemista hiába próbált meg tüntetést szervezni a Navalnij-féle tüntetések idején, a járványra hivatkozva még a spontán tüntetést sem engedélyezték a számukra.
fel 0 le
444 444

A lengyel elnök erősebb EU-s szankciókat akar Oroszország ellen

Több európai vezető is élesen bírálta a szombati tömeges letartóztatásokat.
fel 0 le
444 444

Putyin megnyugtatott mindenkit, nem az övé az 1,3 milliárd dolláros Fekete-tengeri palota

Az orosz elnök az ingatlanról szóló oknyomozó videót se látta, mert nincs ideje ilyesmire.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Putyin tagadja, hogy övé lenne a Navalnij által leleplezett titkos palota

Nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona, mondta az orosz elnök. The post Putyin tagadja, hogy övé lenne a Navalnij által leleplezett titkos palota first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Gazprommal büntetné Putyint a lengyel elnök

Szerinte a Navalnij-ügy után az EU-nak komolyabb szankciókat kell hoznia. The post A Gazprommal büntetné Putyint a lengyel elnök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Ha csak a kvótához kell, engem vigyen el inkább” – mondta az orosz férfi a rendőrnek, aki épp egy tüntető nőt akart őrizetbe venni

A rendőr pedig így is tett, és elvitte a férfit. Szombaton több ezer embert vettek őrizetbe, mert Putyin rendszere ellen tüntettek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rég nem látott nagyságú tüntetés Putyin ellen

A megmérgezése után Oroszországba visszatért, őrizetbe vett ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij hívta utcára az embereket. The post Rég nem látott nagyságú tüntetés Putyin ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Több tízezer tüntető, kétezernél is több letartóztatás: rég nem volt ekkora Putyin-ellenes megmozdulás

Szibériában -50 fokban is kimentek tüntetni, de Putyin palotájának környékén is volt tiltakozás. A rendőrök kőkeményen csaptak le a tüntetőkre, Navalnij csapata pedig azt ígéri: folyatják.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón az orosz rohamrendőrök intézkedése az ellenzéki tüntetők ellen

Több ezres tüntetések vannak országszerte, helyi hírek szerint kora délutánra 330 embert állítottak elő. The post Videón az orosz rohamrendőrök intézkedése az ellenzéki tüntetők ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Putyin hazug” – kiabálják a tiltás ellenére kezdődött tömegtüntetéseken Oroszországban

A letartóztatott ellenzéki Alekszej Navalnij melletti kezdődtek demonstrációk. The post „Putyin hazug” – kiabálják a tiltás ellenére kezdődött tömegtüntetéseken Oroszországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Már több tucatnyi orosz ellenzéki tüntetőt tartóztattak le

Navalnij fogva tartása ellen tüntetnek szombaton országszerte.
fel 0 le
444 444

Korrupcióellenes blogolásnak indult, epikus harc lett belőle Oroszországért

Navalnijnak óriási bátorságra volt szüksége ahhoz, hogy hazatérjen, de nem is volt más választása, ha az orosz politikai élet szereplője akart maradni. Komoly szintlépés, hogy már Putyin személyes vagyonát feszegeti, de a Kreml is érezhetően bekeményített.
fel 0 le
444 444

Navalnij az orosz börtönből: Nem tervezem megölni magam

"Nem tervezem, hogy fellógatom magam az ablak rácsaira, vagy hogy elvágom az ereimet, a torkomat egy éles kanállal."
fel 0 le
444 444

Négy órán át hallgatott ki az orosz belügy egy gimnazistát, mert az osztályban valaki kicserélte Putyin képét Navalnijéra

Az orosz politikai rendőrség lecsapott a Tiktokra. Erőszakkal és Navalnijt támadó influenszerekkel próbálják megfordítani a kritkus hangulatot.
fel 0 le
444 444

Már Putyin víkendháza felett is repkedhetünk a Microsoft repülőszimulátorában

Máshogy nem is lehet, hiszen a tengerparti palota feletti légtér a valóságban repüléstilalmi zóna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Palotájának leleplezése hatalmas ütés lehet Putyinnak

Vlagyimir Putyin hatalmát nem sok minden fenyegeti, ám ezek egyike biztosan Alekszej Navalnij. Az orosz ellenzéki vezető által kiszivárogtatott felvételek szerint az elnöké a világ legdrágább palotája. Ezek a képek rettenetes politikai károkat okozhatnak az orosz elnöknek. The post Palotájának leleplezése hatalmas ütés lehet Putyinnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Miből futja Putyinnak 250 ezer forintos vécékefére?

Az hagyján, hogy Navalnijék megmutatták az orosz elnök medencéjét és sztriptízbárját. Azt is megmondták, milyen korrupció kellett hozzá.
fel 0 le