#hbo

24.hu 24.hu

Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek

Az HBO doku-realityjének második évadához kapcsolódva a RuPaul's Drag Race két ikonikus szereplőjével, Bob the Drag Queennel és Shangelával interjúztunk. The post Én mindenkit imádok, így amikor valaki rám kiabál, hogy „menj haza, köcsög”, alig hiszek a fülemnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Alanis Morissette tizenévesen többször is szexuális erőszak áldozata volt

Az énekesnő egy most bemutatott, róla készült dokumentumfilmben beszélt először a harminc évvel ezelőtt történtekről. The post Alanis Morissette tizenévesen többször is szexuális erőszak áldozata volt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Képtelenség azt várni, hogy aki belekezdett, az valaha felhagy a bűnözéssel

Az HBO új doksijában harminchat évnyi közelkép bizonyítja, hogy aki egyszer lecsúszik, azt gyakorlatilag lehetetlen megmenteni. The post Képtelenség azt várni, hogy aki belekezdett, az valaha felhagy a bűnözéssel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

2022-től Magyarországon is elérhető lesz az HBO Max

Ősszel megérkezik az HBO Max Európába: a WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete október 26-án válik elérhetővé az első hat országban (Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra). Ezután 2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként 14 további területre lépnek be a szolgáltatással, több más közép- és kelet-európai ország mellett Magyarországra is.A termék- és tartalomkínálatot, illetve az árakat októberben...
fel 0 le
24.hu 24.hu

2022-ben Magyarországon is elindul az HBO Max

Európa több országában már idén elérhető lesz. The post 2022-ben Magyarországon is elindul az HBO Max first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kína és Amerika is ugyanúgy kezelte a járványt: hazugsággal

A világ két vezető nagyhatalmának ösztönös reakciója a koronavírus-járványra a titkolózás és a mellébeszélés volt. Az elkeserítő párhuzamokat és a fontos különbségeket mutatja be egy új film, az Azonos lélegzet. The post Kína és Amerika is ugyanúgy kezelte a járványt: hazugsággal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan, ki érkezik Kim Cattrall helyére a Szex és New Yorkba

Mióta kiderült, hogy a Samanthát alakító Kim Cattrall nem szerepel majd a Szex és New York folytatásában, minden rajongó arra volt kíváncsi, ki lesz The post Megvan, ki érkezik Kim Cattrall helyére a Szex és New Yorkba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ez a sorozat megmutatja, milyen tragédiák lesznek abból, ha valaki nem a legdrágább szobát kapja egy hotelben

Van az a mém a rajzolt lóval, ami tök egyszerűen, mégis látványosan mutatja be, hogy egy sokévados sorozat hogyan lesz egyre rosszabb a vége felé. Valami egészen hasonló történt a The White Lotus (Fehér Lótusz) című HBO-n futó sorozattal is, csak itt egyetlen évad és mindössze hat rész alatt sikerült egy egészen elképesztő mélyrepülést összehozni, méghozzá az utolsó rész legutolsó tíz percében. De még mielőtt mindenki kedvét elvenném nemcsak a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Obama mutatta meg, hogy a feketék sem csak rapperként vagy kosarasként vihetik sokra

Az HBO öt órás dokusorozatban tiszteleg a 60 éves Barack Obama előtt. A számvetés korántsem teljes, de megmutatja a szimbólumok erejét, és felidézi, hogyan jutott el Amerika a remény eufóriájától a trumpi populizmusig. The post Obama mutatta meg, hogy a feketék sem csak rapperként vagy kosarasként vihetik sokra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így szenvednek a gazdagok egy trópusi paradicsomban

A Fehér Lótusz egy hawaii luxusszállóban járatja csúcsra az osztályharcot, demonstrálva, hogy a világ legszebb helyén is lehet boldogtalannak lenni, ha elég kitartóan próbálkozik az ember. The post Így szenvednek a gazdagok egy trópusi paradicsomban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mocskosul gazdagok, és most minden titkuk kiderül

Visszatér a Gossipo Girl – A pletykafészek, itt az első előzetes. The post Mocskosul gazdagok, és most minden titkuk kiderül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy kis emberség, no meg a finom gofri, és a halálos ellenségekből is barátok lesznek

Alig pár nappal az izraeli-palesztin konfliktus friss háborús epizódja után mutatták be az HBO filmjét, mely a 90-es évek oslói békefolyamatát dramatizálta. A film alapja egy sikeres dráma, de mennyire sikerült ezt átültetni képernyőre? The post Egy kis emberség, no meg a finom gofri, és a halálos ellenségekből is barátok lesznek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az HBO főnöke elégedett a Trónok harca-előzménysorozattal

Jövőre érkezik a képernyőkre. The post Az HBO főnöke elégedett a Trónok harca-előzménysorozattal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ha a párt adja az életmentő gyógyszert, muszáj besúgónak állni

Innen indul az HBO készülő új magyar sorozata, A besúgó, melyről most egy sor újdonság derült ki, köztük a szereposztás. The post Ha a párt adja az életmentő gyógyszert, muszáj besúgónak állni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kate Winslet elárulta, ki inspirálta az új sikersorozat főszerepének megformálásában

Az amerikai nézők közül sokan azonban csak jelentős csúszással láthatták a sorozat fináléját. The post Kate Winslet elárulta, ki inspirálta az új sikersorozat főszerepének megformálásában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát

A Jóbarátok: Újra együtt legjobb pillanatai, amikor nem történik semmi különös, csak hagyják közösen emlékezni a megilletődött szereplőket a kultikus díszletben. The post Majdnem sikerült bugyuta talk show-ba fojtani a Jóbarátok-nosztalgiát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mégis a világpremierrel egyidőben mutatja be a Jóbarátok különkiadását a magyar HBO GO

Eddig arról volt szó, hogy itthon csak jóval később láthatjuk a nagy reuniont.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még várni kell a Jóbarátok különkiadására Magyarországon

A május 27-i bemutatót csak az amerikai nézők várhatják. The post Még várni kell a Jóbarátok különkiadására Magyarországon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Így lehet megúszni 500 ezer ember halálát

Több mint két évtizede kezdődött az opiodjárvány Amerikában, és nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz hepiend. Alex Gabney lesújtó, de roppant izgalmas dokumentumfilmet készített arról, hogyan lehetett legálisan dollármilliárdokat keresni azzal, hogy emberek millióit taszították függésbe.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan, mikor térnek vissza a Jóbarátok

Május 27-én vetítik a Jóbarátok amerikai sikersorozat egyszeri, új epizódját. The post Megvan, mikor térnek vissza a Jóbarátok first appeared on 24.hu.
fel 0 le