#sorozat

24.hu 24.hu

Ahogy Ewan McGregor bulizik, nem bulizik úgy senki

Divatpápát játszik a Netflix új sorozatában. Előzetes. The post Ahogy Ewan McGregor bulizik, nem bulizik úgy senki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy kelet-európai sorozatból derül ki, hogy optimalizálható-e a női orgazmus

A lengyel Sexify című sorozatban három egyetemista lány próbál létrehozni egy appot, amivel forradalmasítanák a szexet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hitler után Feketeszakáll lesz Taika Waititi

Az HBO Max kalózos sorozatának nyitóepizódját is ő rendezi. The post Hitler után Feketeszakáll lesz Taika Waititi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ewan McGregor alámerül a hetvenes évek New York-i éjszakai életébe – új májusi sorozatok

Ez a május inkább a visszatérő sorozatévadok hónapja lesz: új évaddal jön a Ki ölte meg Sarát?, a Barátnő rendelésre, a Love, Death & Robots, a Master of None és A Kominsky-módszer is, de jön azért pár premier is. The post Ewan McGregor alámerül a hetvenes évek New York-i éjszakai életébe – új májusi sorozatok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes

Vannak erős mozzanatok, a karakterfejlődés még elviheti a vállán az egészet is, és Elisabeth Moss is fenséges, de A szolgálólány meséje negyedik évadja kapcsán leküzdhetetlen a „legyen már vége”-érzés. The post A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Véletlenül lett járványkompatibilis a reality, ami szórakoztatóvá teszi a netes átveréseket

A Circle úgy mutatja be a jelenlegi nyomorunkat, hogy közben mégis ki tud szakítani a valóságból azzal, hogy a világ legtökéletesebb, saját bevallása szerint is buta reality-szereplőjének drukkolunk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cári palotát alakít a keszthelyi kastély a Netflix új fantasy-sorozatában

A keszthelyi Festetics-kastély lett a fő helyszíne az Árnyék és csont című sorozatnak. The post Cári palotát alakít a keszthelyi kastély a Netflix új fantasy-sorozatában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hozzánk is befut a felnőttek kedvenc rajzfilmsorozata

A Rick és Morty korábbi és új évadai is elérhetők lesznek az HBO Gón. The post Hozzánk is befut a felnőttek kedvenc rajzfilmsorozata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Váratlanul visszatérnek a képernyőre a Mintaapák

De csak rövid időre, még a harmadik évad előtt. The post Váratlanul visszatérnek a képernyőre a Mintaapák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az a baj a DeLoreanról szóló minisorozattal, hogy gyereknek tekinti a felnőtt nézőit is

Megnéztük a dokumentumfilmet, amihez felkérték a filmtrilógia sztárjait is. De minek. The post Az a baj a DeLoreanról szóló minisorozattal, hogy gyereknek tekinti a felnőtt nézőit is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Heroint szúrnak és prostituálódnak, de annyira cool – A végállomás gyermekei csúnyán félrement

A ’70-es évek Nyugat-Berlinjében a keménydrogokba és prostitúcióba csúszó kiskamaszainak története több évtizedes klasszikus – de a belőle készült új Amazon-sorozat, mely nálunk az HBO-n fut, nem lesz az. The post Heroint szúrnak és prostituálódnak, de annyira cool – A végállomás gyermekei csúnyán félrement first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A norvég vadnyugati kisváros, aminek jót tenne egy gyilkossági rejtély

Északi westernként írták le az alkotók az HBO új, norvég sorozatát, az Isten hozott Senkiföldjént, olyan hatásokkal, mint a Twin Peaks és a Fargo. Ezekkel kétségtelenül magasra tették maguknak a lécet. Sikerült átvinni? Kritikánkból kiderül. The post A norvég vadnyugati kisváros, aminek jót tenne egy gyilkossági rejtély first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Valakinek egy ágyékkötő, valakinek egy cicanadrág, valakinek egy meleg, sárga pulcsi jelenti az életet

A Worn Stories (Ruhákba szőtt történeteink) című netflixes sorozat szembemegy minden átalakítóműsorral, miközben megmutatja, hogy a ruhák a divaton és a praktikumon túl sokkal többet is jelenthetnek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Átírt mindent, amit a tévéről gondoltunk: 10 éves a Trónok harca

A legjobb? Ó, dehogyis. De kultúrtörténet. A Trónok harca ma tíz éve indult világhódító útjára, és gondoskodott róla, hogy ne felejtsük el soha. The post Átírt mindent, amit a tévéről gondoltunk: 10 éves a Trónok harca first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Minden idők legdrágább tévés produkciója lesz a Gyűrűk ura sorozat

Csak az első évad 450 millió dollárba kerülhet az Amazonnak.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagy nap a mai a Jóbarátok rajongóinak

Még nem a régóta várt különkiadást mutatják be, de majdnem annyira jó hírről számolhatunk be. The post Nagy nap a mai a Jóbarátok rajongóinak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

David Beckham sorozatot készít

A Save Our Squad a fociról fog szólni, meglepő módon. The post David Beckham sorozatot készít first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orosz stúdió készít sorozatot az Anna Karenyinából a Netflixnek

Legalább négy-öt orosz gyártású produkcióról tárgyal a streamingszolgáltató. The post Orosz stúdió készít sorozatot az Anna Karenyinából a Netflixnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rebootot kaphat a legendás A fiúk a klubból

A sorozat annak idején igazi úttörő volt az LMBTQ-témájú tartalmak között. The post Rebootot kaphat a legendás A fiúk a klubból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azt hitte, büntetlenül gyilkolhat hippiket Ázsiában, és majdnem igaza is lett

Újabb hírhedt sorozatgyilkosról készült drámasorozat: A kígyó a hetvenes évek Ázsiájába visz, ahol Sobhrajon és bűntársain kívül hátizsákos hippik, közömbös hatóságok és egy elszánt diplomata házaspár játsszák a főbb szerepeket. The post Azt hitte, büntetlenül gyilkolhat hippiket Ázsiában, és majdnem igaza is lett first appeared on 24.hu.
fel 0 le