#bbc

24.hu 24.hu

BBC: Magyar kajakosok mentették meg a Dunában fulladozó sasokat – videó

Csodálatos magyar hőstettről mutatott be videót a brit közszolgálati média. The post BBC: Magyar kajakosok mentették meg a Dunában fulladozó sasokat – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Vilmos herceg szerint a BBC interjúja miatt romlott meg szülei kapcsolata, Diana hercegné haláláért pedig a média felelős

Vilmos herceg pénteken kamerák elé állt, hogy reagáljon a BBC-nél lezárult vizsgálatra, ami arra jutott, hogy Martin Bashir 1995-ben „megtévesztő módszerekkel” férkőzött Diana hercegné bizalmába és győzte meg őt arról, hogy interjút adjon a BBC Panorama című műsorában. Vilmos herceg azt mondta, őt „leginkább az szomorítja el”, hogy anyja már soha sem tudhatta meg, hogy megtévesztették, majd úgy fogalmazott, anyja „bukásáról” nemcsak egy „szélhámos...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A BBC hazugságokkal vette rá Diana hercegnőt egy híres interjúra

Egy vizsgálat ezt egyértelműen bizonyította, a csatorna elnézést kért. The post A BBC hazugságokkal vette rá Diana hercegnőt egy híres interjúra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kiderült, hogy a BBC riportere hazugsággal vette rá Diana hercegnét a híres interjúra, amiben Károly hűtlenségéről beszélt

Martin Bashirt korábban felmentette a BBC, de egy új vizsgálat szerint súlyos újságírói vétséget követett el azzal, hogy hamis dokumentumokkal győzte meg Dianát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Mint Kelet-Európában 40 éve” – kiakadtak a britek a BBC-re Fülöp herceg miatt

Egy kicsit a britek is átérezhették, milyen volt a magyar gyerekeknek, amikor félbeszakították a Disney délutánt Antal József halála miatt. The post „Mint Kelet-Európában 40 éve” – kiakadtak a britek a BBC-re Fülöp herceg miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tajvanra költözik a BBC kínai tudósítója, mert fenyegetik a kínai hatóságok

A kínaiak szerint elmenekült a részrehajló tudósítás után. The post Tajvanra költözik a BBC kínai tudósítója, mert fenyegetik a kínai hatóságok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mielőtt megkopnának az emlékei, Amy Winehouse anyja még mesél a lányáról

Janis Winehouse sclerosisban szenved, azelőtt akar részt venni az új dokumentumfilmben, mielőtt sérülne az emlékező képessége. The post Mielőtt megkopnának az emlékei, Amy Winehouse anyja még mesél a lányáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kína betiltotta a BBC híradásait, valószínűleg bosszúból

Ez lehetett a válasz arra, hogy a brit kommunikációs hatóság visszavonta az angol nyelvű kínai állami hírcsatorna műsorszolgáltatási engedélyét.
fel 0 le
444 444

Több ország is lépéseket sürget Kína ellen, miután kiderült, hogy csoportosan erőszakolnak meg ujgur nőket a kínai átnevelőtáborokban

Kína szerint hazugság az egész.
fel 0 le
444 444

Ezért kell vigyázni: élőben kapcsolta a BBC a megszólalót, de a szavai helyett mindenki a könyvespolcát figyelte a háttérben

Mindig nézd meg, mi látszik mögötted!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Véget ér a Peaky Blinders

A gengsztersorozatból a hatodik évad lesz az utolsó. The post Véget ér a Peaky Blinders first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Normális emberek egy klisés tinisorozat is lehetett volna, de nagyon nem az lett

A BBC sorozata, a Normális emberek az év egyik nagy találata. A Marianne és Connell szerelmét feldolgozó sorozat sokszor közhelyes cselekményekkel operál, de valahogy mégsem érezzük egy percig sem, hogy klisé, amit látunk.
fel 0 le
444 444

„8 milliárd eurót kapnak jövőre az uniótól, de sokak szerint csak zsebre vágják a pénzt, és tesznek az alapelvekre. Vélemény?”

Varga Judit kapott ún. kérdést a BBC-től.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Varga Judit megint elégedetlen volt a BBC riporterével

Szerinte ténybeli tévedésektől és vádaktól hemzsegett a felvezetés.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Húzhatsz egyenruhát, de a sajátjaid meg a rendőrök is gyűlölni fognak

A Kis fejsze nemcsak hiánypótló sorozat, de zseniális is: öt különálló történetben mutatja be a londoni karibi közösség történelmi kihívásait, mindennapi bánatait és örömeit.
fel 0 le
444 444

A BBC új főnöke leszedeti a sztárjait a Twitterről, ha nem eléggé pártatlanok

Keménykedéssel indít Tim Davie, veszélyben a brit közszolgálati média legjobban fizetett műsorvezetője, az exfocista és híres Twitter-huszár Gary Lineker, aki egy komment miatt fogadott be egy menekültet a házába.
fel 0 le
444 444

Szívatásból nem szóltak a BBC időjósának, hogy Rick Astley ott ül a stúdióban, úgy kérdezték meg tőle élő adásban, hogy szereti-e a zenéjét

A jós erre megmondta az őszinte véleményét. Csodálatos jelenetek egymás után!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Életnagyságú Mr. Darcy süteményszoborral ünneplik a 25 éves Büszkeség és balítélet-sorozatot

Bár készítője nem látta a sorozatot, felismerhető alkotást hozott össze.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy ötszavas távirat után 32 évig nem láthatta gyerekét egy kínai nő

Egy hónapja mi is beszámoltunk arról az édesanyáról, aki nem kevesebb, mint 32 évet várt arra, hogy újra átölelhesse a gyermekét. A BBC riportjából az is kiderül, milyen utat jártak be a szívszorító történet szereplői az elmúlt három évtizedben.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rátámadtak a BBC újságíróira Minszkben

Az operatőrt megütötték, és ütéseket mértek kamerájára is.
fel 0 le