#szórakozás

24.hu 24.hu

A vőlegény nélkül kellett megtartani az esküvőt, de így nagyszerűen sikerült

Látványosra sikerült a kényszermegoldás. The post A vőlegény nélkül kellett megtartani az esküvőt, de így nagyszerűen sikerült first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orgiával lepte meg barátját születésnapján a pornószínésznő

Már felhagyott a pornózással, de a kapcsolatait felhasználva hozta össze az „emlékezetes” bulit. The post Orgiával lepte meg barátját születésnapján a pornószínésznő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minden giccsessége ellenére szükségünk volt Paris Hilton új sorozatára

A meglehetősen komoly hangvételű dokumentumfilmje Paris Hilton újabb sorozatát még akkor is felüdülés nézni, ha minden másodperce tömény ripacskodás. Hilton még az esküvőjét is kamerák előtt szervezi, ahogy vőlegényét is bemutatja új realityjében, melynek már első részében azon gondolkozik, szüksége van-e egyáltalán a házasságra.  The post Minden giccsessége ellenére szükségünk volt Paris Hilton új sorozatára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Konyhafőnök VIP: Tóth Vera nem repesett az örömtől, hogy egy csapatba került Schobert Norbival

Korábban az énekesnőnek Schobert tempójával is gondjai voltak. The post A Konyhafőnök VIP: Tóth Vera nem repesett az örömtől, hogy egy csapatba került Schobert Norbival first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Várkonyi Andrea könyvéből ötezer forintért megtudhatjuk, milyen Mészáros Lőrinc mellkasán elszenderedni

Elolvastuk Várkonyi Andrea frissen megjelent könyvét, hogy kiderüljön, miként lehet megőriznie egy nőnek a függetlenségét, akár párkapcsolatban is. The post Várkonyi Andrea könyvéből ötezer forintért megtudhatjuk, milyen Mészáros Lőrinc mellkasán elszenderedni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sokan elítélik a nőt, mert éjfélkor rakja le a babáját aludni

Vannak olyanok is, akik megértik a kétgyermekes anyát. The post Sokan elítélik a nőt, mert éjfélkor rakja le a babáját aludni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fásy Ádám kicsit furcsállja, hogy ő nem szerepel majd a készülő Jimmy-sorozatban

Pedig állítja: sülve-főve együtt voltak a néha énekessel. The post Fásy Ádám kicsit furcsállja, hogy ő nem szerepel majd a készülő Jimmy-sorozatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak két embernek veszi fel a hívását Erzsébet királynő a mobilján, és egyik sem a fia

Nem zargathatja mindenki csak úgy a Samsungján. The post Csak két embernek veszi fel a hívását Erzsébet királynő a mobilján, és egyik sem a fia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Állítja egy orvos, a tehénlepény evése segít a szülésnél

Azzal próbálta bizonyítani igazát, hogy kamera előtt belekóstolt. The post Állítja egy orvos, a tehénlepény evése segít a szülésnél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hal a tortán: Keleti Andreának alig maradt tészta, miután Zsidró Tamás keveset készített

A jóllakás veszélye nem fenyegette a vendégeket. The post Hal a tortán: Keleti Andreának alig maradt tészta, miután Zsidró Tamás keveset készített first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lady Dömper: A Covid-irányításnál nem meleg vagyok, hanem csak egy ember

Azt mondja, senkit nem érdekel, hogy ki honnan érkezik önkéntesnek. The post Lady Dömper: A Covid-irányításnál nem meleg vagyok, hanem csak egy ember first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sebestyén Balázs „nincs annyira hasra esve” a nagy tévés elődeitől

Neki példaképe sincs, nem is követ senkit. The post Sebestyén Balázs „nincs annyira hasra esve” a nagy tévés elődeitől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Furcsa temetési kéréseket osztott meg egy temetkezési vállalkozó

Voltak már érdekes esetei. The post Furcsa temetési kéréseket osztott meg egy temetkezési vállalkozó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Konyhafőnök VIP: Uszkó Laci esett ki a középdöntő előtt

Schobert Norbival került a veszélyzónába. The post A Konyhafőnök VIP: Uszkó Laci esett ki a középdöntő előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hal a tortán: Zsidró Tamás elégette a sütőben a méregdrága fekete csirkét

Keleti Andreának így is ízlett. The post Hal a tortán: Zsidró Tamás elégette a sütőben a méregdrága fekete csirkét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sebestyén Balázs: A büdös életben nem fogok politizálni

Többek között a rádiózás kapcsán nyilatkozta ezt. The post Sebestyén Balázs: A büdös életben nem fogok politizálni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rácz Jenő a szülésről: Egy apának kötelessége a szülőszobában lenni, nem választás kérdése

A séf nagyon határozott. The post Rácz Jenő a szülésről: Egy apának kötelessége a szülőszobában lenni, nem választás kérdése first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szabó Zsófi: Tizennyolc éves koromig nem volt gondom a súlyommal

Úgy érezte, mindig volt rajta öt kiló felesleg. The post Szabó Zsófi: Tizennyolc éves koromig nem volt gondom a súlyommal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Billie Eilish szerint az amerikaiaknak már nem kéne pulykát enniük hálaadáskor

Azt mondja, nagyon szelíd állatok. The post Billie Eilish szerint az amerikaiaknak már nem kéne pulykát enniük hálaadáskor first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Madonna 18 pluszos fotóit törölte az Instagram, majd az énekesnő cenzúrázva visszapakolta azokat

Követői közül többen jelezték a popdívának, hogy inkább ízléstelenek a fotók, mintsem vadítóak.  The post Madonna 18 pluszos fotóit törölte az Instagram, majd az énekesnő cenzúrázva visszapakolta azokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le