#szórakozás

24.hu 24.hu

Mit adhat a nőknek a testpozitív gondolkodás?

Elfogadjuk a testünket vagy változtassunk rajta? The post Mit adhat a nőknek a testpozitív gondolkodás? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amikor nem csak izmot, hanem személyiséget és önismeretet is építesz

Singer Eszter személyi edzőként arról mesélt nekünk, hogy testünk elfogadásán túl hogyan tehetünk azért, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, feketeöves karate mesterként pedig arról, hogy a sport hogyan segít személyiségünk fejlesztésében. The post Amikor nem csak izmot, hanem személyiséget és önismeretet is építesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem hibátlan, de tökéletes: magyar influenszereknek is feladta a leckét a testük elfogadása

Erőt adnak, bátorságra és elfogadásra buzdítanak, de nekik sem volt mindig egyszerű jól érezniük magukat a bőrükben: Molnár Lainey, Szentesi Éva és a Szeretest Projekt tagjai mára az ország legismertebb, a pozitív testképpel (is) foglalkozó influenszereivé váltak, de eddig hosszú, rögös utat jártak be. Míg régen a striák vagy a szülés utáni kerekebb formák aggasztották őket, nemrégiben egy fehérneműs kampányban bátran álltak a fényképezőgép elé, hogy megmutassák: ami nem hibátlan, az is lehet...
fel 0 le
444 444

Ez van, ha az ország kedvenc rappere egyszerre küldi el a picsába a homofóbokat és a cenzorokat

Fedez, Olaszország egyik legnépszerűbb előadóművésze egy május elsejei beszédében borított mindent. Azóta róla és szavairól beszél még Conte és Salvini is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Direct One a tévézés jövőjét hozza el (x)

Mi változott a névvel együtt? A Direct One az előfizetői igényeket szem előtt tartva folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, azonban a népszerű, The post A Direct One a tévézés jövőjét hozza el (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ettől a szubkultúrától leste el a táncot Madonna, Paris Hilton pedig a sétát

Ryan Murphy 2019-es Pose című sorozata sok szempontból mérföldkőnek számít, mivel transznemű szereplőkkel mutatja be a nyolcvanas években tomboló AIDS-krízist és a bálkultúrát. Összegyűjtöttük a szubkultúra legendás házait és alapítóit. The post Ettől a szubkultúrától leste el a táncot Madonna, Paris Hilton pedig a sétát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy dolgot nem értünk Rácz Jenő tengerparti luxusreggelijéről készült képen

Földi létük legjobb reggelijeként jellemezték. The post Egy dolgot nem értünk Rácz Jenő tengerparti luxusreggelijéről készült képen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy nő beszökött András herceg birtokára, miután a menyasszonyának hazudta magát

Most pedig egy harmincas pár lopódzott be. The post Egy nő beszökött András herceg birtokára, miután a menyasszonyának hazudta magát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felkapott lett a videó, ahol Harrison Ford teljesen elképed egy bűvésztrükktől

Eredetileg 2013-ban készült a felvétel, a fiatalabb generációk a TikTokon fedezték fel újra. The post Felkapott lett a videó, ahol Harrison Ford teljesen elképed egy bűvésztrükktől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jamie Lee Curtis a magyar anyák napjáról posztolt

Nagymamájáról, Helen Schwartzról írt kicsit, aki Tony Curtis anyja volt. The post Jamie Lee Curtis a magyar anyák napjáról posztolt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatéves lett Sarolta hercegnő, aki a kommentelők szerint Erzsébet királynőre hasonlít

Még 2020 decemberben készült róla utoljára néhány lesifotó. The post Hatéves lett Sarolta hercegnő, aki a kommentelők szerint Erzsébet királynőre hasonlít first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi vár Erzsébet királynőre Fülöp herceg nélkül?

Fülöp herceg halála jelentős változást hoz a monarchia életében – még úgy is, hogy alapvetően eddig is Erzsébet hozta meg a legfontosabb döntéseket. The post Mi vár Erzsébet királynőre Fülöp herceg nélkül? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz

Az énekesnő nagymamájától van az információ. The post Tóth Andi szerint ő Zámbó Jimmy rokona, Zámbó Krisztián kételkedik ebben, Zámbó Árpy pedig nyomoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Exatlon Hungary: Kocsis Lilkót nem engedik tovább versenyezni az orvosok

Úgy ítélték meg, a játék végéig nem jött volna rendbe a sérült keze. The post Exatlon Hungary: Kocsis Lilkót nem engedik tovább versenyezni az orvosok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Arnold Schwarzenegger nem fél a haláltól, inkább csak idegesíti

Abszolút érthető. The post Arnold Schwarzenegger nem fél a haláltól, inkább csak idegesíti first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tom Cruise a Koktél forgatásán megmentette Elisabeth Shue életét

A sztori eljutott a Mission: Impossible rendezőjéhez is, akit lenyűgözött Cruise hősiessége. The post Tom Cruise a Koktél forgatásán megmentette Elisabeth Shue életét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Gabi „leolcsózta” Tóth Andi képeit, utóbbi meg álszentnek nevezte ezt

Tóth Gabi azt is írta, rá fel kellene nézni, mert mentorszékben ül és onnan posztol képet, nem falunapról. The post Tóth Gabi „leolcsózta” Tóth Andi képeit, utóbbi meg álszentnek nevezte ezt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakított VV Fru és Renátó, akik még a ValóVilágban jöttek össze

És akiknek a kapcsolata a bántalmazás szó alatt szerepelt a szótárban. The post Szakított VV Fru és Renátó, akik még a ValóVilágban jöttek össze first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elliot Page összeomlott az Eredet premiervetítése után

Nagyon megviselte, hogy magassarkúban és ruhában kellett megjelennie nyilvánosan. The post Elliot Page összeomlott az Eredet premiervetítése után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jason Biggs előre retteg, hogy a gyerekei is megnézik majd az Amerikai pitét

Egy műsorban beszélt róla. The post Jason Biggs előre retteg, hogy a gyerekei is megnézik majd az Amerikai pitét first appeared on 24.hu.
fel 0 le