#streaming

24.hu 24.hu

A viktoriánus kori London sokkal jobb mutáns szuperhősökkel

A The Nevers alaptörténete, hősei lebilincselők, így megbocsátjuk azt is, hogy a sztori kissé káoszba fullad. Éljenek a mutáns szüfrazsettek! Sorozatkritika. The post A viktoriánus kori London sokkal jobb mutáns szuperhősökkel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes

Vannak erős mozzanatok, a karakterfejlődés még elviheti a vállán az egészet is, és Elisabeth Moss is fenséges, de A szolgálólány meséje negyedik évadja kapcsán leküzdhetetlen a „legyen már vége”-érzés. The post A lánglelkű forradalmár fáradni kezd: A szolgálólány meséjében már rég nem a történet az érdekes first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fontos elemet frissít a Spotify

Átláthatóbbá válnak a gyűjtemények. The post Fontos elemet frissít a Spotify first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyárra is hetente új filmet ígér a Netflix, de a nagyágyúk őszre maradnak

Közzétette a Netflix, milyen filmújdonságok várhatók a nyári hónapokban a streamingszolgáltatón. The post Nyárra is hetente új filmet ígér a Netflix, de a nagyágyúk őszre maradnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A streamingháború új szakaszában akár a Netflix trónja is meginoghat

Megállni látszik a Netflix akadálytalan diadalmenete, de mekkora probléma ez valójában, és hogy áll a streamingóriás a piac többi szereplőjéhez képest? The post A streamingháború új szakaszában akár a Netflix trónja is meginoghat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Átírt mindent, amit a tévéről gondoltunk: 10 éves a Trónok harca

A legjobb? Ó, dehogyis. De kultúrtörténet. A Trónok harca ma tíz éve indult világhódító útjára, és gondoskodott róla, hogy ne felejtsük el soha. The post Átírt mindent, amit a tévéről gondoltunk: 10 éves a Trónok harca first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elsőként a Samsung tévéi kapták meg a Wi-Fi 6E tanúsítványt

A vadonatúj 8K-s modellek már a 6 GHz-es sávot is képesek használni. The post Elsőként a Samsung tévéi kapták meg a Wi-Fi 6E tanúsítványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Minek kínlódni a randizással, ha egy teszt tutira megmondja, ki lesz életünk szerelme?

Juj, de izgi ötlet! – lenne, csakhogy láttuk már, nem is egyszer. Ráadásul magukat az alkotókat se érdekelte eléggé ahhoz, hogy kifejtsék. Helyette sótlan bűnügy és csini díszletek a Netflix új sci-fi sorozatában, a The One-ban. Kritika. The post Minek kínlódni a randizással, ha egy teszt tutira megmondja, ki lesz életünk szerelme? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Lupin sikere nyomán egy sor új francia filmet rendelt be a Netflix

Komolyan veszi a francia piacot a streaming-szolgáltató. The post A Lupin sikere nyomán egy sor új francia filmet rendelt be a Netflix first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megújul az asztali Spotify

A következő hetekben fokozatosan mindenki számára megjelenik a friss felület. The post Megújul az asztali Spotify first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tényleg jobb világ lenne, ha mind ugyanazt néznénk a tévében?

Miért nem feltétlenül idilli az az állapot, hogy bármit és bármikor megnézhetünk vagy meghallgathatunk? És miért megtévesztő visszasírni a monokultúrát, amikor mindenki ugyanabból a kevés opcióból választhatott csak? The post Tényleg jobb világ lenne, ha mind ugyanazt néznénk a tévében? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem a gyerekes háztartások dobták meg a Disney streamingszolgáltatásának számait

A Disney+ nem a Jégvarázzsal tarolt a hercegnőnek öltözött ötévesek körében.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Történelmi díjak, technikai bakik a Golden Globe-on: ilyen volt a járványkorszak első nagy díjátadója

Poszthumusz díjazott, női rendezők, a Netflix szárnyalása, a HFPA ekézése - nagyjából így lehetne összefoglalni a 778. Golden Glove díjátadó gálát, melyen sajnos a Mundruczó-film hősnője nem kapott díjat. The post Történelmi díjak, technikai bakik a Golden Globe-on: ilyen volt a járványkorszak első nagy díjátadója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új streamingszolgáltatás lép a piacra márciusban, a Paramount+

Náluk láthatók majd a Nickelodeontól a Showtime-ig számos médiamárka és stúdió tartalmai. The post Új streamingszolgáltatás lép a piacra márciusban, a Paramount+ first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy vagyont keresett a férfi azzal, hogy engedte követőinek, hogy terrorizálják alvás közben

Nem volt nyugodt éjszakája a férfinak, de az igazi sokk már reggel érte. The post Egy vagyont keresett a férfi azzal, hogy engedte követőinek, hogy terrorizálják alvás közben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megsiratni sincs idő, ha meghal egy beteg, mert rohanni kell a következőhöz

Egy spanyol járványkórházban készült az Életjelek, az HBO dokumentum-sorozata, de alighanem ugyanilyen a covid-krízis mindenütt. Megterhelő még nézni is – hol a szenvedés, hol az emberség miatt. The post Megsiratni sincs idő, ha meghal egy beteg, mert rohanni kell a következőhöz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Moszkva tér volt a legnépszerűbb az új magyar streamingszolgáltatón

A Filmio toplistájára ráfért a Vízipók-csodapók is. The post A Moszkva tér volt a legnépszerűbb az új magyar streamingszolgáltatón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Spotify az érzelmeinket is ismerni akarja

Hátborzongató szabadalmat védetett le a streamingóriás. The post A Spotify az érzelmeinket is ismerni akarja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az HBO Max egy új Harry Potter-sorozatot vetne be a streamingháborúban

Korai fejlesztési szakaszban van egy sorozatterv, mely a Harry Potter-filmek világát hozná vissza a képernyőkre, az HBO Maxot tulajdonló Warner Media The post Az HBO Max egy új Harry Potter-sorozatot vetne be a streamingháborúban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vezércsel és a Bridgerton rekordját is megdöntheti a Lupin

Szeretik a nézők. The post A vezércsel és a Bridgerton rekordját is megdöntheti a Lupin first appeared on 24.hu.
fel 0 le