#gyilkosság

24.hu 24.hu

Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő

Vasárnap lett volna élete egyik legfontosabb napja. The post Konfirmációra készült az Angliában meggyilkolt magyar nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megöltek egy 24 éves magyar lányt egy angliai városban

A gyilkosággal egy 21 éves férfit gyanúsítanak. The post Megöltek egy 24 éves magyar lányt egy angliai városban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Életfogytiglant kapott a Sátor-banda sírásója

A vádirat szerint áldozatai többségét lelőtte, testüket húsdarálón ledarálta. Az ítélet nem jogerős, Horváth Lehel fellebbezett. The post Életfogytiglant kapott a Sátor-banda sírásója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már hat áldozata van, de még ötrendbeli gyilkosságért felel a wisconsini ámokfutó

Vádat emeltek ellene. Ötmillió dollár az óvadék. The post Már hat áldozata van, de még ötrendbeli gyilkosságért felel a wisconsini ámokfutó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy parkolási vita miatt, az otthonában gyilkoltak meg egy brit házaspárt

A gyerekik is a házban voltak, amikor megölték őket. The post Egy parkolási vita miatt, az otthonában gyilkoltak meg egy brit házaspárt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A feldarabolt szaúdi újságíró menyasszonya nyílt levélben kéri Justin Biebert, hogy mondja le a szaúd-arábiai koncertjét

Hatice Cengiz, aki a szaúdiak által meggyilkoltatott Dzsamál Hasogdzsi menyasszonya volt, nyílt levelet írt Justin Biebernek a Washington Postban, és arra kéri, hogy mondja le a koncertjét az országban. Bieber másokkal együtt december 5-én lépne fel Dzsiddában a Forma-1 verseny apropóján.„Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy erőteljes üzenetet küldj a világnak, hogy a neved és a tehetséged nem használják fel egy olyan rezsim megítélésének...
fel 0 le
444 444

Felmentése után Kyle Rittenhouse csak egy „normális kölyök” szeretne lenni, aki a kutyájával játszik

Wendy Rittenhouse, a múlt hét pénteken felmentett Kyle Rittenhouse anyja fia további terveiről beszélt a Fox Newsnak. Elmondása szerint Kyle iskolába szeretne járni - a tárgyalás kezdete előtt az Arizona állami egyetemre iratkozott be -, a kutyájával, Milóval akar játszani, és csak egy „normális kölyök” szeretne lenni. Bár a fiút, aki két embert lelőtt és egyet megsebesített, minden vádpont alól felmentették, az anyja aggódik, hogy nem lesz már...
fel 0 le
444 444

2021-ben nőtt a transzneműek ellen elkövetett erőszakos bűncselekmények száma a világon

A Human Rights Campaign nevű LMBTQ jogvédő csoport adatai szerint 2021 volt a leghalálosabb év a transznemű emberek számára az Egyesült Államokban - írja a The Hill. A HRC 2013 óta rögzíti ezeket a számokat. 2021-ben 47 transznemű és gender-nonkonform embert lőttek le vagy halt más erőszakos halált. Az áldozatok közül sokaan fekete transznemű nők voltak. A lap az NBC-re hivatkozva azt írja, hogy az esetek nagy része az USA délkeleti, déli államaiban...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két lövés érte Kennedy elnököt

A merénylő, Lee Harvey Oswald egy tankönyvraktárból adta le végzetes lövéseit Kennedyre 1963. november 22-én. The post Két lövés érte Kennedy elnököt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lelőttek egy terhes nőt a nyílt utcán Philadelphiában

A nő a hetedik hónapban volt, az anyával együtt a magzat sem élte túl a lövöldözést. The post Lelőttek egy terhes nőt a nyílt utcán Philadelphiában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Felmentették a két férfit, akiket Malcolm X 1965-ös meggyilkolása miatt ítéltek el

Csütörtökön hatályon kívül helyezték azt az ítéletet, melyet két férfi ellen hoztak 56 évvel ezelőtt Malcolm X polgárjogi harcos meggyilkolásáért - írja a BBC.A bíróság arra hivatkozott, hogy olyan bizonyíték került elő, melyről a per idején nem tudtak. A feketék jogaiért küzdő Malcolm X-et 1965-ben gyilkolták meg több száz ember, köztük a családja szeme láttára New York-ban. Az ügyben három férfit ítéltek el, Muhammad Azizt, Khalil Islamot és Thomas...
fel 0 le
24.hu 24.hu

56 év után mentették fel a Malcolm X meggyilkolása miatt elítélt férfiakat

A manhattani kerületi ügyészség közel két éven keresztül vizsgálta az ügyet. The post 56 év után mentették fel a Malcolm X meggyilkolása miatt elítélt férfiakat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meghalt az ismert amerikai rapper, Young Dolph

A 36 éves zenészt egy édességboltban lőtték le.  The post Meghalt az ismert amerikai rapper, Young Dolph first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Megtanítják úszni” – Mégis a korábban felmentett biztonsági őrök lehetnek a tíz éve elhunyt fiatal gyilkosai

Előkerült egy személy, aki tanúja volt a történteknek egy évtizeddel ezelőtt a Hajógyári-szigeten. The post „Megtanítják úszni” – Mégis a korábban felmentett biztonsági őrök lehetnek a tíz éve elhunyt fiatal gyilkosai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy vádpontot ejtettek a két tüntetőt agyonlövő 17 éves ügyében

Hétfőn várhatóan ítéletet hoznak a Wisconsin állambeli Kenoshában Kyle Rittenhouse ügyében, aki azért áll bíróság előtt, mert tavaly augusztusban, mikor a városban zavargások törtek ki, agyonlőtt két embert és megsebesített egy harmadikat. A 17 éves fiú ügyében egy vádpontot már ejtett a bíróság, kérdés, hogy a további négy vádpontban, köztük a gyilkosság vádjában bűnösnek találja-e majd az esküdtszék. Ahogy arról Miklósi Gábor részletesen beszámolt...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Perújítás kezdődik a tíz évvel ezelőtti a Hajógyári-szigeten történt gyilkosság ügyében

Felmentették a két kidobót, mert nem lehetett rájuk bizonyítani az emberölés. Most viszont jelentkezett egy tanú. The post Perújítás kezdődik a tíz évvel ezelőtti a Hajógyári-szigeten történt gyilkosság ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A koronatanú beismerte, hogy hazudott mégis 24 évet ült ártatlanul egy amerikai férfi

Kegyelmet kapott a kormányzótól. The post A koronatanú beismerte, hogy hazudott mégis 24 évet ült ártatlanul egy amerikai férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egész Amerika egy kisvárosi tárgyalóteremre figyel

2020 augusztus 23-án, késő délután a Chicago melletti Kenoshában egy fehér rendőr intézkedés közben hátbalőtt egy afroamerikai férfit, Jacob Blake-et, akit nemi erőszak gyanúja miatt akartak letartóztatni. Az esetet Blake szomszédja videóra vette: Blake épp behajolt a kocsijába, amikor a rendőr, attól tartva, hogy Blake meg akarja késelni, 7 lövést adott le rá. (Jacob Blake túlélte az esetet, igaz, deréktól lefelé lebénult. A Blake-re lövő rendőr ellen...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Felelsz vagy mersz” játékban vallotta be, hogy megölte a mostohanagymamáját

A rendőrség elsőre balesetként zárta le az ügyet. The post „Felelsz vagy mersz” játékban vallotta be, hogy megölte a mostohanagymamáját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azért ölte meg a feleségét és a három gyerekét egy kaliforniai férfi, mert nem tudta eltartani őket

Ezt mondta a rendőröknek, amikor feladta magát. The post Azért ölte meg a feleségét és a három gyerekét egy kaliforniai férfi, mert nem tudta eltartani őket first appeared on 24.hu.
fel 0 le