#gyerek

24.hu 24.hu

Orbán az egygyermekes, átlagos keresetű szülőket támogatná meg a választási évben nagyobb összeggel

A minimálbéres családokat viszont alig vagy egyáltalán nem kompenzálnák a tervezett szja-visszatérítéssel. The post Orbán az egygyermekes, átlagos keresetű szülőket támogatná meg a választási évben nagyobb összeggel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kínában a három évnél idősebb gyerekek koronavírus elleni beoltására készülnek

A Sinovac laboratóriuma befejezte a klinikai kísérleteket a vakcinával mind a felnőttek, mint a gyerekek esetében. The post Kínában a három évnél idősebb gyerekek koronavírus elleni beoltására készülnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meglepő, min múlhat, mennyire ijedős egy gyerek

A bélmikrobiom összetétele lehet az egyik kulcsmomentuma a problémának. The post Meglepő, min múlhat, mennyire ijedős egy gyerek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tűzharcot vívott egy 14 éves lány és egy 12 éves fiú a rendőrökkel Floridában

A gyerekek betörtek egy házba ahol fegyvereket és lőszert találtak. The post Tűzharcot vívott egy 14 éves lány és egy 12 éves fiú a rendőrökkel Floridában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Izraelben megkezdték a 12-15 évesek koronavírus elleni oltását

Egyelőre nincs nagy érdeklődés. The post Izraelben megkezdték a 12-15 évesek koronavírus elleni oltását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A brit gyógyszerfelügyelet is engedélyezte a 12-15 éves korosztály beoltását a Pfizer vakcinájával

Engedélyezte pénteken a brit gyógyszerfelügyelet (MHRA) a 12-15 éves korosztály beoltását a Pfizer és a BioNTech koronavírus elleni vakcinájával. June Raine, az MHRA vezérigazgatója azt mondta, a hatóság a klinikai hatásvizsgálati adatok gondos tanulmányozása után meggyőződött arról, hogy a Pfizer/BioNTech-vakcina hatékony és biztonságos ebben a korcsoportban is. Úgy fogalmazott, a Pfizer/BioNTech-oltóanyag alkalmazásának előnyei messze felülmúlják a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elállt az anya szava, ahogy kétéves kislánya vázolta a helyzetet, mikor egy kecske kóborolt a kertjükbe

Ellentmondást nem tűrő hangon írta le a helyzetet a kislány. The post Elállt az anya szava, ahogy kétéves kislánya vázolta a helyzetet, mikor egy kecske kóborolt a kertjükbe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy anyuka le akart lőni egy kutyát, de saját fiát lőtte hasba

A fiatal texasi nő három lövést adott le az utcára kiszalad kutyakölyökre, de saját gyermekét sebesítette meg. The post Egy anyuka le akart lőni egy kutyát, de saját fiát lőtte hasba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szerbiában engedélyezik a 12 éven felüli gyerekek oltását

Branislav Tiodorović, a köztársasági válságstáb tagja hétfőn azt mondta, az Európai Gyógyszerügynökség engedélye után a Szerbiai Gyógyszerügynökség megindította az eljárást, amely keretein belül kezdeményezik, hogy Szerbiában is alkalmazzák a Pfizer vakcináját a 12 éven felüli gyerekek számára, írja a Szabad Magyar Szó.„Ez igen jelentős döntésnek számít, mert ennek a generációnak az immunizációjával egy olyan csoportot fedünk le, amely potenciálisan...
fel 0 le
444 444

Több mint 100 diákot raboltak el egy nigériai iskolából

Ismét diákokat raboltak el ismeretlen fegyveresek, feltehetően váltságdíj reményében egy korániskolából Nigéria Niger államában, az ország északi részén. December óta hasonló több mint 700 gyereket raboltak el hasonló módon. A nigeri állami rendőrség szóvivője szerint a támadók motorral érkeztek, lőni kezdtek, majd magukkal vitték a gyerekeket. Legalább egy ember meghalt, egy másik pedig súlyosan megsérült.„Magam láttam 20-25 állig felfegyverzett...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy 11 éves fiút vádolnak bozóttűz okozásával Arizonában

Két lakatlan épület teljesen megsemmisült, milliós kár keletkezett. The post Egy 11 éves fiút vádolnak bozóttűz okozásával Arizonában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Interaktív ábrát készített a KSH az elmúlt 20 év legnépszerűbb babaneveiről

Gyereknap alkalmából interaktív grafikán szedte össze a Központi Statisztikai Hivatal, hogy éves bontásban mik voltak a legnépszerűbb utónevek Magyarországon.Az ábra ide kattintva érhető el.Egyebek mellett kiderül belőle, hogy a lányoknál az ezredfordulón a Viktória volt a favorit, de 2003-ra megelőzte az elmúlt 20 évben végig jól teljesítő Anna. Az Annák uralmát 2009-ben törték meg a Jázminok, 2011-ben a Hannák kerültek a trónra, akiket azóta sem...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vannak iskoláskorú gyerekek, akik még nem éltek normális életet a szülőföldjükön

A járvány miatt hallunk kevesebbet a válságövezetek problémáiról, de nem azért, mert megoldódtak. The post Vannak iskoláskorú gyerekek, akik még nem éltek normális életet a szülőföldjükön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ellopta egy kislány a szomszéd kutyáját, hogy ne lehessen elaltatni a beteg állatot

Nem értette, hogy az állatnak nagy fájdalmai vannak és másképp nem lehet segíteni rajta. The post Ellopta egy kislány a szomszéd kutyáját, hogy ne lehessen elaltatni a beteg állatot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Anya lett Naomi Campbell

A szupermodell mindenkit meglepett, mert eddig nem beszélt arról, hogy gyereket várna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Választásra kényszerített egy anyát a bíróság: vagy a konföderációs zászló, vagy a félvér gyereke

A bíróság úgy látta, ha marad a nő házánál a rasszista fehérek szimbólumává vált jelkép, sérülnek a gyerek érdekei. The post Választásra kényszerített egy anyát a bíróság: vagy a konföderációs zászló, vagy a félvér gyereke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra eltűnt a 13 éves budapesti lány 

Sokadszorra szökött meg. A rendőrség újra segítséget kér. The post Újra eltűnt a 13 éves budapesti lány  first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyikük 6, a másik 7 éves, és hivatalosan is ők Nagy-Britannia legfiatalabb YouTube-milliomosai

Gaby és Alex videói már közel nyolcmilliárdos összmegtekintésnél járnak a videómegosztón. The post Egyikük 6, a másik 7 éves, és hivatalosan is ők Nagy-Britannia legfiatalabb YouTube-milliomosai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Túlélte egy hároméves, hogy kizuhant a negyedik emeletről

Óriási szerencséje volt a New York-i lakásból kiesett gyereknek. The post Túlélte egy hároméves, hogy kizuhant a negyedik emeletről first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kanadában már 12 éves kortól engedélyezik a Pfizer vakcináját

A világon elsőként kezdik oltani covid ellen ezt a korosztályt.
fel 0 le