#közélet

24.hu 24.hu

Romlik a férfiak nemzőképessége – a spermabank a megoldás? (x)

Romlik a férfiak nemzőképessége – a spermabank a megoldás? Mind a nők, mind a férfiak reprodukciós képessége olyan drámaian romlott az elmúlt The post Romlik a férfiak nemzőképessége – a spermabank a megoldás? (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Oltsunk vagy ne oltsunk – ez itt a kérdés

A Máté-effektus olvasatai. A Patyomkin-bicikliút. Legyen kötelező vagy sem? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából. The post Oltsunk vagy ne oltsunk – ez itt a kérdés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Féligazságokat tartalmazó Wikipedia-oldalról tájékozódhatott a miniszter

Hogy a magyar hadak 163 háborúból 90-et megnyertek, az nem feltétlen volt úgy. The post Féligazságokat tartalmazó Wikipedia-oldalról tájékozódhatott a miniszter first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vizsgálóbizottságot állítottak fel a Városháza-ügy miatt

A Fővárosi Közgyűlés arról is döntött, felterjesztéssel él a kormány felé olyan ügyekben, amik veszélyeztetik a fővárost. The post Vizsgálóbizottságot állítottak fel a Városháza-ügy miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar Nemzet: Nyomozást rendelt el a rendőrség Városháza-ügyben

Ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás. The post Magyar Nemzet: Nyomozást rendelt el a rendőrség Városháza-ügyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Új csalási forma ütötte fel a fejét a használtautós piacon

A német mobile.de oldalon iparszerűen fut, és jellemzően a kelet-európai vevők a célpontok. Kicsit szakítanak, de azt minimális kockázattal.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Parti Nagy Lajos: Még a NER urai sem tudták volna elképzelni, hogy ekkora gazemberekké válhatnak

A kormányoldalról sokszor támadott író a Népszavának azt nyilatkozta, hogy az elmúlt 12 évben összeállt a 20. századi diktatúrák reprintje. The post Parti Nagy Lajos: Még a NER urai sem tudták volna elképzelni, hogy ekkora gazemberekké válhatnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Ennyibe kerül fenntartani a legnépszerűbb használt autókat

Nem elég csak megvenni, már a vásárláskor érdemes tisztában lenni a várható költségekkel. A különbségek nagyok lehetnek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Átállítható jobbikosokkal fúrná meg a kormányváltást Volner János

Jobbikban megbúvó, hozzá hű emberekről beszélt az egykori jobbikos vezető. The post Átállítható jobbikosokkal fúrná meg a kormányváltást Volner János first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őrültek és fasiszták itthon és a határon túl

Felállva tapsoltak. A határ két oldala. Hszi Csin-ping trónjának polírozása. Írások az Élet és Irodalom legújabb számából. The post Őrültek és fasiszták itthon és a határon túl first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jogos a kérdés! – címmel edukációs kampányt indítottak az ügyvédi kamarák (x)

A hétköznapokban keveset gondolunk rájuk, de a jogi kérdések bizony mindannyiunk életében megjelennek, olyan általános területeken is, mint a család, The post Jogos a kérdés! – címmel edukációs kampányt indítottak az ügyvédi kamarák (x) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Meddig kell az egészségügyi dolgozóknak a harmadik oltást felvenni?

A második oltást követő hetedik hónap végéig. Akinél ez már eltelt, annak időt kell biztosítani arra, hogy ez megtörténjen. Miután még a rendelet nem The post Meddig kell az egészségügyi dolgozóknak a harmadik oltást felvenni? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Az Év Autója, mint az autózás tükre

Még soha nem morzsolódott le annyi típus az Év Autója nevezési listájáról, mint az idén.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkésett a Fidesz, nem lesz rendkívüli Fővárosi Közgyűlés

A Városháza-ügy miatt akartak még a héten összeülni. The post Elkésett a Fidesz, nem lesz rendkívüli Fővárosi Közgyűlés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az ellenzék a járványról faggatta a kormányt – nem sok eredménnyel

Rétvári Bence és Orbán Balázs is megvédte a hivatalos intézkedéseket. The post Az ellenzék a járványról faggatta a kormányt – nem sok eredménnyel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Városháza-ügy: rendkívüli közgyűlést kezdeményez a fővárosi Fidesz

Vizsgálóbizottságot szeretnének alakítani. The post Városháza-ügy: rendkívüli közgyűlést kezdeményez a fővárosi Fidesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Nem baj, ha selejt, csak sok legyen belőle - A beszállítók sötét ügyei

Nem jó a minőség? Engedjetek az árból, hogy maradjon pénz a hibásat cserélni, és minden mehet tovább!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Panaszkodhat a gödi, ahogyan csak bír

Lőrinc napján. Söjtörtől Esztergomig. Izabela halála. Írások az Élet és irodalom legújabb számából The post Panaszkodhat a gödi, ahogyan csak bír first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gulyás Gergely elismerte, hogy használták a Pegasust

Vannak olyan a sajtóban terjedő történetek, amelyeknek van valóságalapja. The post Gulyás Gergely elismerte, hogy használták a Pegasust first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Használt villanyautók hárommillió és hétmillió forint között

A legolcsóbb elektromos autók is tökéletes megoldást jelenthetnek, ha valaki együtt tud élni a rideg korlátaikkal.
fel 0 le