#közélet

24.hu 24.hu

Medve kószálhat a Börzsönyben

Érdemes ilyenkor néhány óvintézkedést betartani. The post Medve kószálhat a Börzsönyben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Galgóczi Ágnes: Leszállóágba került a harmadik hullám

A korlátozó intézkedéseknek és a védőoltási programnak köszönhetően javulnak a járványügyi adatok - mondta. The post Galgóczi Ágnes: Leszállóágba került a harmadik hullám first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Centiken múlott a frontális karambol

A tükrök le is törtek. The post Centiken múlott a frontális karambol first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett Áder János első unokája

Sem a nemét, sem a nevét nem árulták el. The post Megszületett Áder János első unokája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nap legfontosabb hírei – 2021. május 1.

Terasz nyílt Kossuth téren, titkolózás az év közbeni nyugdíjemelésről. The post A nap legfontosabb hírei - 2021. május 1. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Kossuth téren nyitott teraszt a Momentum

Így "tiltakoznak" a közvagyon alapítványi kiszervezése ellen. The post A Kossuth téren nyitott teraszt a Momentum first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van, aki szerint érdemes hamarabb kérni az AstraZeneca második oltását

Mások szerint viszont érdemesebb kivárni a 12 hetet. The post Van, aki szerint érdemes hamarabb kérni az AstraZeneca második oltását first appeared on 24.hu.
fel 0 le
Index Index

Az ezredforduló legjobbjai - Az Év Autója-díj dobogósai mint használt autók XIII. – 2000-2002.

Megjelent az első Yaris, újabb olasz variáció a Golfra, és a sikert ízlelgették a hibridek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendőrt kellett hívni két emberhez, mert nem akarták elfogadni, hogy csak védettségi igazolvánnyal mehetnek be az állatkertbe

Szerintük az állatkert dolgozói emberiség elleni bűncselekményre vannak kényszerítve. The post Rendőrt kellett hívni két emberhez, mert nem akarták elfogadni, hogy csak védettségi igazolvánnyal mehetnek be az állatkertbe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt év börtönt is kaphat, aki hamisítja a védettségi igazolványt

Az erre vonatkozó kormányrendelet vasárnaptól hatályba is lép. The post Öt év börtönt is kaphat, aki hamisítja a védettségi igazolványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A koronavírus ellen rendelt gyógyszert egy piliscsabai nő, gyógyszerhamisítással gyanúsítják

A nő családját akarta óvni a több országban már engedélyezett szerrel. The post A koronavírus ellen rendelt gyógyszert egy piliscsabai nő, gyógyszerhamisítással gyanúsítják first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szlávik: Még nagyon messze van a nyájimmunitás

A járvány végéhez még jó néhány millió embert be kell oltani. The post Szlávik: Még nagyon messze van a nyájimmunitás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor: Beoltani képesek vagyunk mindenkit

A következő cél az 5 millió beoltott. The post Orbán Viktor: Beoltani képesek vagyunk mindenkit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

De hiszen én vagyok ezen a régi képen! – nagy ráismerések a Fortepannak küldött olvasói levelekben

Szívet melengető érzés, amikor valaki egy archív fotón ráismer egy családtagjára, barátjára, ismerősére. Az elmúlt időszak Fortepannak címzett olvasói leveleiből, Facebook-kommentjeiből választottunk ki tízet. The post De hiszen én vagyok ezen a régi képen! – nagy ráismerések a Fortepannak küldött olvasói levelekben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Immunológus: Beoltva se üljünk be étterembe!

Lisziewicz Julianna nagyon csodálkozna, ha az indiai mutáns nem okozna nálunk is egy negyedik hullámot. The post Immunológus: Beoltva se üljünk be étterembe! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az elmúlt hét év második leghalálosabb hete volt március végén

22 százalékkal többen haltak meg az év első három hónapjában, mint tavaly. The post Az elmúlt hét év második leghalálosabb hete volt március végén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

110 ezer oltást adtak be tegnap, aznap extra 100 ezer Pfizerre lehetett ráfutni

1951 új fertőzött és 161 elhunyt az elmúlt 24 órában. The post 110 ezer oltást adtak be tegnap, aznap extra 100 ezer Pfizerre lehetett ráfutni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak védettségi igazolvánnyal lehet éjszaka horgászni

Pedig egy fideszes képviselő által vezetett horgászati szövetség szerdán azt kürtölte világgá, nem lesz korlátozás. The post Csak védettségi igazolvánnyal lehet éjszaka horgászni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma reggeltől újra lehet időpontot foglalni, de csak a kínai vakcinára és az AstraZenecára

A tegnapi Pfizer elfogyott. Érdemes lesz figyelni, ma is lesz-e „terheléses támadás”. The post Ma reggeltől újra lehet időpontot foglalni, de csak a kínai vakcinára és az AstraZenecára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába fenyegetőzik az Orbán-kormány, nem tudja újra leállítani az uniós segélycsomagot

Úgy nyújtotta be a kormány az uniós forrásokról szóló törvénymódosítást, hogy elrejtett benne egy fenyegetést. Ennek azonban már nincs valódi tétje, ha a parlament ratifikálja az uniós segélycsomagot, a kabinet elveszti a zsarolási potenciálját. The post Hiába fenyegetőzik az Orbán-kormány, nem tudja újra leállítani az uniós segélycsomagot first appeared on 24.hu.
fel 0 le