#szülés

24.hu 24.hu

50%-anya, 50%-apa – felcímkézték a babákat, kitört a botrány

A felháborodás miatt az ukrán kórház lecserélte a cédulákat. The post 50%-anya, 50%-apa – felcímkézték a babákat, kitört a botrány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Összecserélték a kórházban egy másik csecsemővel, 15 évesen jött rá az igazságra

Hárommillió eurós kártérítést követel egy 19 éves spanyol nő, miután kiderült, hogy születése után összecserélték a kórházban egy másik csecsemővel, és nem a szüleinek adták oda. „Óriási károkozásról beszélünk, ami az egész életére hatással van, és sosem lehet helyrehozni” - mondta ügyvédje az AFP-nek. A gyerekek öt óra eltéréssel jöttek világra 2002-ben, ezután inkubátorba kerültek.Az egészségügyi hatóság elismerte, hogy a kórházban hibáztak, de...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendőri felvezetéssel jutott be időben a kórházba egy nő, akinél beindult a szülés

Az édesanya egészséges kislánynak adott életet, aki a Karina nevet kapta. The post Rendőri felvezetéssel jutott be időben a kórházba egy nő, akinél beindult a szülés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A légiutas-kísérők segítették világra a Kabulból kimenekített nő babáját

Nem volt orvos a gépen. The post A légiutas-kísérők segítették világra a Kabulból kimenekített nő babáját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A légierő szállítógépén szülte meg gyerekét a Kabulból kimentett nő

Menekítése közben indult meg a szülés. The post A légierő szállítógépén szülte meg gyerekét a Kabulból kimentett nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Menekülés közben szült egy afgán nő

Az evakuálást végző C-17-es pilótájának köszönhetően az anya és a baba is jól van. The post Menekülés közben szült egy afgán nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett Scarlett Johansson második gyereke

A baba nevénél többet el sem árultak. The post Megszületett Scarlett Johansson második gyereke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas az öröm: először született óriáspanda Szingapúrban

A bébi 200 grammal jött világra. The post Hatalmas az öröm: először született óriáspanda Szingapúrban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszülte gyermekét majd meghalt egy koronavírusos nő Floridában

Gyászoló családja szerint soha korábban nem volt beteg, ezért is reménykedtek a felépülésében. The post Megszülte gyermekét majd meghalt egy koronavírusos nő Floridában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Telefonon keresztül vezette le a szülést a mentős, míg kollégái úton voltak

Az anyát és a gyerekét is stabil állapotban vitték kórházba. The post Telefonon keresztül vezette le a szülést a mentős, míg kollégái úton voltak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elképesztően sok baba született egy texasi kórházban

Mi történhetett arrafelé kilenc hónappal ezelőtt. The post Elképesztően sok baba született egy texasi kórházban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyereke

Több gyereket már nem biztos, hogy vállalnak. The post Megszületett Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyereke first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A mentőktől tudta meg egy 35 éves nő, hogy terhes és rögtön szülni fog

A kiérkező mentősök még a helyszínen világra segítették a kislányt. The post A mentőktől tudta meg egy 35 éves nő, hogy terhes és rögtön szülni fog first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

11 évesen szült egy angol lány, a családja sem tudott semmit a várandósságáról

Az anyává váló fiatal lány a szülés után minden idők legfiatalabb brit édesanyja lett egy Sunnak nyilatkozó orvos szerint. The post 11 évesen szült egy angol lány, a családja sem tudott semmit a várandósságáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Saját gyermekét segítette világra egy hevesi apa

Martinka és az édesanyja is jól van. The post Saját gyermekét segítette világra egy hevesi apa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas vágás maradt az arcán egy császármetszéssel születő kisbabának

13 öltéssel kellett összevarrni a sebet, plasztikai műtétre is szükség lesz. The post Hatalmas vágás maradt az arcán egy császármetszéssel születő kisbabának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A WHO szerint a fogamzóképes korban lévő nőknek egyáltalán nem kéne alkoholt inniuk

Rémisztgetéssel vádolták meg a brit alkoholipar szereplői az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), miután a szervezet felvetette, hogy a termékeny nőknek egyáltalán nem kéne alkoholt fogyasztaniuk, mivel az árthat a fogamzóképességüknek, írja a The Times. A WHO nemrég állította össze a 2022 és 2030 közötti alkoholstratégiáját, és ebben azt javasolták az országoknak, hogy fektessenek kellő prevenciós figyelmet egyes csoportok alkoholfogyasztására, és...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szomszédjában szült egy Pest megyei asszony

Elindultak a kórházba, de csak egy emeletet tudtak megtenni. The post Szomszédjában szült egy Pest megyei asszony first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Apuka és a nagymama segítette világra az újszülött kislányt

Kimentek a kocsihoz, hogy bemenjenek a kórházba, de beindult a szülés, The post Apuka és a nagymama segítette világra az újszülött kislányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két kismamánál is megindult a szülés a XVI. kerületben, a rendőrök kísértők őket kórházba

Egy motoros járőrpáros is besegített a reggeli csúcs miatt. The post Két kismamánál is megindult a szülés a XVI. kerületben, a rendőrök kísértők őket kórházba first appeared on 24.hu.
fel 0 le