#merénylet

24.hu 24.hu

Meghalt a nyílt utcán fejbe lőtt holland újságíró

Peter R. de Vries 64 éves volt. The post Meghalt a nyílt utcán fejbe lőtt holland újságíró first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Állítólag nem akarták megölni Haiti elnökét

Sajtóhírek szerint a zsoldosok csak őrizetbe akarták venni, de már halott volt.   The post Állítólag nem akarták megölni Haiti elnökét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Haiti elnökének merénylői már hónapok óta készültek az akcióra, exkommandós is van köztük

Új részletek kerültek napvilágra Jovenel Moise, Haiti elnökének meggyilkolásáról. Összesen 28 főből állt a zsoldoscsapat, közülük 17-et vettek őrizetbe a hatóságok gyanúsítottként, hármat a tűzharcban lelőttek, a hiányzó nyolc férfi pedig szökésben van. Az eddigi információk alapján a csapat kulcsfontosságú tagjai már három hónapja a szigeten voltak, ezalatt fegyvereket, pénzt, mobiltelefonokat, autókat és más, az akció végrehajtásához szükséges...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Banánembert megölték, de a banánköztársaság marad

Amerika legszegényebb államában, Haitiban keveseknek futja életbiztosításra, de elnöknek lenni sem biztonságosabb: szerda éjjel saját otthonában lőtték szitává az államfőt. Hogy jutott idáig a karibi ország, és mi jöhet ezután? The post A Banánembert megölték, de a banánköztársaság marad first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fejbe lőttek egy ismert holland újságírót

Súlyos sérülésekkel vitték kórházba, ahol az életéért küzdenek. The post Fejbe lőttek egy ismert holland újságírót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szándékosan gázoltak el furgonnal egy muszlim családot Kanadában, négy ember meghalt

Egy muszlim család négy tagját ölték meg egy szándékos támadásban vasárnap Kanadában, közölte a helyi rendőrség. A furgonnal elkövetett gázolásos támadás az Ontario tartományban lévő London városában történt, a merénylet egyetlen túlélője egy 9 éves fiú, akit súlyos sérülésekkel ápolnak kórházban, írja a BBC. A támadás elkövetésével egy 20 éves kanadai férfit vádoltak meg, négy rendbeli gyilkossággal és egy gyilkossági kísérlettel gyanúsítják....
fel 0 le
444 444

Nyolcvan gimnazistalány lemészárlása megmutatta, mi lehet Afganisztán jövője

Az amerikaiak elvben négy hónapon belül elhagyják az országot, ahol húsz év kevés volt ahhoz, hogy létrehozzanak egy működőképes államot. Ennek a legnagyobb vesztesei a legelnyomottabb kisebbségek, a nők és a síita hazarák lesznek.
fel 0 le
444 444

Csehország kártérítést fog kérni Moszkvától a vrbeticei robbanásért

Legalább egymilliárd koronát.
fel 0 le
444 444

Lukasenka a nemzetbiztonsági tanácsra ruházza a jogköreit, ha valami történik vele

A fehérorosz elnök felsorolta az ellene tervezett merényleteket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak óvatosan az influenszerkedéssel, lehet, hogy épp egy politikai gyilkosságba szerveznek be

Fogták már be a szemét hátulról, „na, ki vagyok?” felkiáltással? És túlélte? A legbizarrabb politikai merénylet áldozata ebbe halt bele. The post Csak óvatosan az influenszerkedéssel, lehet, hogy épp egy politikai gyilkosságba szerveznek be first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Több mint ötvenen haltak meg robbantásban egy kabuli iskolánál

Az áldozatok többsége iskolás korú.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Merénylet történt a Maldív-szigeteken

A volt elnököt akarták felrobbantani a kocsijával együtt. The post Merénylet történt a Maldív-szigeteken first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A cseh elnök szerint nem biztos, hogy az oroszok állnak a robbantás mögött

Ez csak lehetőség, amit komolyan kell vizsgálni. A miniszterelnök és a belügyminiszter egyértelműen az oroszokat tették felelőssé.
fel 0 le
444 444

Orvosok megvizsgálták Navalnijt, és azt kérik, hagyja abba az éhségsztrájkot, mert belehalhat

Szerintük az, hogy polgári orvosokat engedtek a közelébe, elég ok az éhezés beszüntetésére.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Budapesten keresztül ment két orosz ügynök Csehországba, akiknek közük lehetett a fegyverraktár felrobbantásához

Alaposan feltárták a 2014-es merénylet hátterét. The post Budapesten keresztül ment két orosz ügynök Csehországba, akiknek közük lehetett a fegyverraktár felrobbantásához first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Két orosz titkosügynök Budapestről utazhatott a csehországi robbantás helyszínére

A Bellingcat újabb részleteket közölt a 2014-es csehországi merénylet elkövetőiről. Szerintük Miskinnek és Csepigának négy társa lehetett még, és ketten közülük magyarországi diplomáciai útnak álcázták küldetésüket.
fel 0 le
444 444

Lukasenka szerint merényletet terveztek ellene és a gyerekei ellen

A fehérorosz elnök szerint az amerikai titkosszolgálatok akarták eltenni láb alól. Hogy miért, azt Lukasenka szerint Vlagyimir Putyin sem tudta kiszedni Joe Bidenből.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy oltóközpont ellen tervezett robbantásos merényletet egy férfi Hollandiában

A férfi szabotálni akarta az oltási programot. The post Egy oltóközpont ellen tervezett robbantásos merényletet egy férfi Hollandiában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendőröket akart felrobbantani az iszlamista merénylő

Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak sikerült megakadályoznia a támadást a Sztavropoli területen. The post Rendőröket akart felrobbantani az iszlamista merénylő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öngyilkos merényletet hajtottak végre egy katolikus templomnál Indonéziában

Az első hírek szerint legalább tíz sérültje van a támadásnak. The post Öngyilkos merényletet hajtottak végre egy katolikus templomnál Indonéziában first appeared on 24.hu.
fel 0 le