#késelés

24.hu 24.hu

Másfél évet kapott a siófoki diszkóban késelő férfi – videó

Azért késelte meg a német férfit, mert az el akart menni mellette. The post Másfél évet kapott a siófoki diszkóban késelő férfi – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vádat emeltek a 25 éves férfi ellen, aki leszúrhatta a brit parlamenti képviselőt

A férfit még a helyszínen elfogták. The post Vádat emeltek a 25 éves férfi ellen, aki leszúrhatta a brit parlamenti képviselőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkéselte a lakótársát az idősek otthonában, öt évet kapott

Kerekes székével odagurult az ágyán ülő nyugdíjashoz és mellkason szúrta. The post Megkéselte a lakótársát az idősek otthonában, öt évet kapott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Húsz késszúrás volt a 27 évesen meghalt tanárnő testén, öngyilkosságnak ítélték

Az amerikai nő szülei tíz éve küzdenek azért, hogy a hatóságok gyilkosságnak minősítsék lányuk halálát. The post Húsz késszúrás volt a 27 évesen meghalt tanárnő testén, öngyilkosságnak ítélték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkéseltek egy brit konzervatív képviselőt

A feltételezett elkövetőt máris elfogták. The post Megkéseltek egy brit konzervatív képviselőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letartóztatták a tiszaújvárosi halálos késelés gyanúsítottjait

Egy 30 éves férfi meghalt. Két társa életveszélyes szív-és vesetájéki sérülésekkel van kórházban. The post Letartóztatták a tiszaújvárosi halálos késelés gyanúsítottjait first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több mint hússzor szúrta meg az orvosnőt a balassagyarmati késelő

Letartóztatták az életveszélyes sérülést okozó férfit, aki egy peres eljárás miatt támadt a nőre. The post Több mint hússzor szúrta meg az orvosnőt a balassagyarmati késelő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Emberölés kísérlete miatt vették őrizetbe a balassagyarmati késelőt

A budapesti M. Sándor egy vitát akart rendezni a nővel. The post Emberölés kísérlete miatt vették őrizetbe a balassagyarmati késelőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Villogtak a kések, egy halott, több sérült Borsodban 

Két társaság csapott össze Tiszaújvárosban. The post Villogtak a kések, egy halott, több sérült Borsodban  first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyílt utcán szurkáltak össze egy nőt Balassagyarmaton

Elfogták az 57 éves budapesti férfit. The post Nyílt utcán szurkáltak össze egy nőt Balassagyarmaton first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Késsel támadt az alvó apára és annak fiára egy férfi Apátfalván

Életveszélyes sérüléseket szenvedett a családfő, a fia megúszta a támadást. Ez vár a bosszúból támadó elkövetőre. The post Késsel támadt az alvó apára és annak fiára egy férfi Apátfalván first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt embert késelt meg egy szomáliai menedékkérő egy olaszországi üdülőhelyen

Négy nő és egy hatéves kisfiú az áldozat. The post Öt embert késelt meg egy szomáliai menedékkérő egy olaszországi üdülőhelyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egy szomáliai menedékkérő öt embert késelt meg Riminiben

Az olasz rendőrség letartóztatott egy szomáliai menedékkérőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombat este megszúrt négy nőt és egy gyereket Riminiben. A terrorizmust, mint indítékot kizárták. Luciana Lamorgese belügyminiszter „rendkívül komolynak” nevezte az esetet, ezért hétfőn ő is részt vesz Riminiben egy biztonsági ülésen.A férfi két jegyellenőrt sebesített meg késsel egy buszon, majd menekülés közben két másik nőt és egy hatéves gyereket. A 26 éves...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ajtót kirúgva menekült párja elől a falunap után megszurkált hevesi férfi

Vádat emeltek a nő ellen. The post Ajtót kirúgva menekült párja elől a falunap után megszurkált hevesi férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Életveszélyessé vált a beteges féltékenység

A férj 18-szor szúrta meg feleségét. Az ügyészség kényszergyógykezelését indítványozza. The post Életveszélyessé vált a beteges féltékenység first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkéseltek több embert Új-Zélandon, a támadót lelőtték

Jacinda Ardern miniszterelnök terrortámadásnak nevezte a késelést. The post Megkéseltek több embert Új-Zélandon, a támadót lelőtték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vitából csaknem testvérgyilkosság lett Szigetszentmiklóson ó

A 21 éves férfi szerint csak játékból szúrta mellkason bátyját. The post A vitából csaknem testvérgyilkosság lett Szigetszentmiklóson ó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két korábbi gyilkossággal gyanúsítanak egy tavaly augusztusban elfogott férfit

2020-ban több késszúrással életveszélyesen megsebesített egy férfit. The post Két korábbi gyilkossággal gyanúsítanak egy tavaly augusztusban elfogott férfit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Életfogytig tartó börtönt kapott a férfi, aki halálra késelte idős ismerősét Miskolcon

Még akkor is szurkálta az áldozatot, amikor az már a földön feküdt. The post Életfogytig tartó börtönt kapott a férfi, aki halálra késelte idős ismerősét Miskolcon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Japánban elfogták azt a férfit, aki megkéselt tíz embert egy vonaton

A rendőrség közlése szerint „boldognak tűnő nőket” akart megölni. The post Japánban elfogták azt a férfit, aki megkéselt tíz embert egy vonaton first appeared on 24.hu.
fel 0 le