#teszt

24.hu 24.hu

Itt egy ütős gamer laptop egyetlen videókártya áráért

A kriptobányász őrület és az általános chiphiány miatt, ha most magában szeretnénk egy RTX 3070-es VGA-t vásárolni, az önmagában kerülne annyiba, mint az MSI GP66 Leopard. The post Itt egy ütős gamer laptop egyetlen videókártya áráért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ingyen tesztelik a hétvégén a XVIII. kerületben a diákokat és az iskolai dolgozókat

A polgármester szerint nem nézheti tétlenül, hogy a kormány minden óvintézkedés és előzetes tesztelés nélkül nyitja újra az iskolákat. The post Ingyen tesztelik a hétvégén a XVIII. kerületben a diákokat és az iskolai dolgozókat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tömeges tesztelést tartanak hétvégén a diákoknak és az iskolai dolgozóknak a XVIII. kerületben

Az ingyenes teszten minden, a kerületben élő, tanuló vagy dolgozó felsős és középiskolás diák, pedagógus és oktatási intézményi dolgozó részt vehet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki

Hiába beszélünk egy 25 éve tartó szériáról, ezúttal is akadtak olyan pillanatok, amik szó szerint a frászt hozták rám. The post Resident Evil Village: örülök, hogy nem éjszaka álltam neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jönnek a fiatalok: Elkezdték a Pfizer vizsgálatát a 12-15 éveseknél

Az Európai Gyógyszerügynökség szerint június végén meg is lesz az eredmény. The post Jönnek a fiatalok: Elkezdték a Pfizer vizsgálatát a 12-15 éveseknél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezrek buliztak egymás hegyén-hátán Liverpoolban

Mindezt ráadásul a kormány engedélyével. The post Ezrek buliztak egymás hegyén-hátán Liverpoolban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

De mit tud egy porszívó, amiért százezreket kérnek?

A kérdésre úgy igyekeztünk választ adni, hogy kipróbáltunk egyet a felső kategória csúcsát képviselő modellek közül: ezúttal a Miele Triflex HX1 Pro járt a tesztlaborban. The post De mit tud egy porszívó, amiért százezreket kérnek? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orochi V2: apró, de nagyon praktikus a Razer új gamer egere

Kicsi a bors, de nagyon sokáig bírja. És ez még nem minden. The post Orochi V2: apró, de nagyon praktikus a Razer új gamer egere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Realme 8 Pro: ennél többre lesz szükség a sikerhez

A Realme 8 Pro a középkategóriában versenyez, és egyáltalán nem rossz okostelefon, de a márkának sokkal többet kell kínálnia ahhoz, hogy megvesse a lábát a hazai piacon. The post Realme 8 Pro: ennél többre lesz szükség a sikerhez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsonyék 10 ezer ingyentesztet osztottak ki az iskolanyitás miatt

A tesztelés a második legerősebb fegyver a vakcina után. The post Karácsonyék 10 ezer ingyentesztet osztottak ki az iskolanyitás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az ovisokat és az iskolásokat is ingyenesen tesztelik a XVIII. kerületben a hétvégén

Az intézmények dolgozói is mehetnek tesztre.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt a Huawei csodamobilja, amit itthon senki nem fog használni

Kipróbáltuk a Huawei Mate X2-t, a kínai gyártó eddigi legjobb hajlítható kijelzős okostelefonját. The post Itt a Huawei csodamobilja, amit itthon senki nem fog használni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Teszteket oszt szét a főváros az iskolanyitás előtt

A céljuk az, hogy a lehetőségekhez mérten a gyermeküket féltő szülők és a pedagógusok is biztonságban érezhessék magukat jövő héten.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Román teszthamisítókra csaptak le

Év eleje óta adnak el hamis negatív teszteket a Törökországba tartó buszok utasainak. The post Román teszthamisítókra csaptak le first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Teszteket oszt a kerületeknek az iskolanyitás előtt a főváros

Karácsony Gergely szerint „nehéz azzal mit kezdeni, hogy a kormány a nyitás mellett döntött”.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony: A városháza 50 ezer tesztet oszt szét az iskolakezdés előtt

A főpolgármester szerint az oltás mellett a teszt az egyik legjobb fegyver a vírus ellen. The post Karácsony: A városháza 50 ezer tesztet oszt szét az iskolakezdés előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvát ajánlat: részben átvállalják tesztek árát a turistáktól

Meg akarják menteni a nyári szezont. The post Horvát ajánlat: részben átvállalják tesztek árát a turistáktól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Sonos új hangszórójának a merülés sem ártott

A Roam akár egy farzsebbe is befér, nem mellesleg az amerikai gyártó eddigi legokosabb és legpraktikusabb hangszórója. The post A Sonos új hangszórójának a merülés sem ártott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fiataloknál még hatékonyabb a Pfizer vakcinája, mint a felnőtteknél

Így abban bíznak, hogy hamarosan 16 évnél fiatalabbaknak is adhatják majd. The post A fiataloknál még hatékonyabb a Pfizer vakcinája, mint a felnőtteknél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tesztelés közben lett rosszul egy nő, a Semmelweis Egyetem önkéntesei élesztették újra

Önkéntesként érkeztek Rimócra. The post Tesztelés közben lett rosszul egy nő, a Semmelweis Egyetem önkéntesei élesztették újra first appeared on 24.hu.
fel 0 le