#samsung

24.hu 24.hu

Ezeken a mobilokon többé nem fog menni a WhatsApp

A kihulló készülékek között van Apple-féle telefon, Samsung, LG és Huawei mobil is. The post Ezeken a mobilokon többé nem fog menni a WhatsApp first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sok az új okoseszköz a magyar háztartásokban

A munkaállomások megjelenésével a rugalmas irodai jelenlét is világszerte előtérbe került, ez pedig hatással volt az okoseszközök iránti érdeklődésre is. The post Sok az új okoseszköz a magyar háztartásokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra életjelet adott magáról a Samsung Galaxy S21 FE

Kiszivárgott a még be sem jelentett készülék felhasználói kézikönyve. The post Újra életjelet adott magáról a Samsung Galaxy S21 FE first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

40 százalékkal gyorsabb elődjénél a Samsung Galaxy A52s 5G

Erősebb processzorral, de változatlan áron debütálr a Samsung új középkategóriás mobilja. The post 40 százalékkal gyorsabb elődjénél a Samsung Galaxy A52s 5G first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Samsung megcsinálta az eddigi legmenőbb telefonját

A sminktükör méretű apróságból teljes értékű androidos telefonná nyitható mobil felüdülés az egy kaptafára készülő tepsitelefonok között. The post A Samsung megcsinálta az eddigi legmenőbb telefonját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak úgy derült ki, hogy szivárgott az elektrolit a gödi Samsung-gyárban, hogy a polgármester rákérdezett a pletykára

Miután a városvezető rákérdezett erre, megígérték neki, hogy ezentúl tájékoztatni fogják. The post Csak úgy derült ki, hogy szivárgott az elektrolit a gödi Samsung-gyárban, hogy a polgármester rákérdezett a pletykára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szivárgott az elektrolit a Samsung gödi akkumulátorgyárában

Göd polgármestere, Balogh Csaba pénteken közölte, hogy szivárgott az elektrolit a Samsung SDI telephelyén. Erről, azonban nem tájékoztatták a polgármestert, hanem a egy pletyka nyomán ő érdeklődött a gyárnál, ahol megerősítették a szivárgásról szóló híreket. Egyben megígérték neki, hogy ezután folyamatosan tájékoztatni fogják. Balogh információi szerint a szivárgás kismértékű volt, és telephelyen belül kezelték.A polgármester nem sokkal később már...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez a legjobb tabletté hajtogatható telefon, de az ára még mindig ijesztő

Tesztünk alanya ezek az apró táblagéppé nyitható Galaxy Z Fold 3, ami ugyan csak ráncfelvarrás a tavalyi modellhez képest, de így is egy abszolút kiforrott készülék. The post Ez a legjobb tabletté hajtogatható telefon, de az ára még mindig ijesztő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nagy tervei vannak a Samsungnak a vakcinagyártással

A dél-koreai cég célja, hogy világelső legyen a chipgyártásban és hogy a koronavírus elleni védőoltás gyártásában is fontos szerepet játsszon. The post Nagy tervei vannak a Samsungnak a vakcinagyártással first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Repülőgépen gyulladt ki egy Samsung mobil

Személyi sérülés szerencsére nem történt. The post Repülőgépen gyulladt ki egy Samsung mobil first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már most nagy siker a Samsung két új hajlítható kijelzős csodamobilja

Rengeteg előrendelést adtak le a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 modellekre. The post Már most nagy siker a Samsung két új hajlítható kijelzős csodamobilja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így változott meg az életünk a járvány hatására

A Samsung legújabb felmérésében azt vizsgálta, hogyan alakult át a magyarok otthonhoz fűződő viszonya a koronavírus járvány és a bevezetett korlátozások hatására. The post Így változott meg az életünk a járvány hatására first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt a Samsung legújabb zajszűrős fülese, a Galaxy Buds2

Új forma, még jobb hangzás, és 55 ezres ár jellemzi az új kütyüt. The post Itt a Samsung legújabb zajszűrős fülese, a Galaxy Buds2 first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szabadlábra helyezték a Samsung-vezért

Feltételes szabadlábra helyezték Li Csejongot, a Samsung Electronics alelnökét pénteken. A vállalat de facto vezetője és örököse 207 napot töltött börtönben, januárban ítélték el vesztegetésért és sikkasztásért.Lit azzal vádolták az újratárgyalt fellebbviteli perben, hogy lovakkal és kenőpénzzel vesztegette meg Pak Gunhje volt államfő bizalmasát és tanácsadóját, Csoj Szunszilt, hogy a kormány engedélyével zökkenőmentesen megszerezhesse az ellenőrzést a Samsung csoport felett. Az ügylet után...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fontos célokat tűzött ki a Samsung 2025-ig

A vállalat elmondta, milyen lépéseket tervez tenni a klímaváltozás elleni küzdelemben. The post Fontos célokat tűzött ki a Samsung 2025-ig first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új okosórákat villantott a Samsung, itt a Galaxy Watch4

A telefonok mellett órák is jönnek. The post Új okosórákat villantott a Samsung, itt a Galaxy Watch4 first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megérkeztek a Samsung új hajlítható kijelzős csodamobiljai

Már kézbe is vehettük a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 okostelefonokat. The post Megérkeztek a Samsung új hajlítható kijelzős csodamobiljai first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kegyelmet kapott a Samsung örököse

Néhány napon belül szabadon bocsátják Li Dzse Jongot. The post Kegyelmet kapott a Samsung örököse first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Apple verhetetlen, ha tabletekről van szó

A piacvezető Apple több táblagépet értékesített, mint a második és harmadik helyezett együttvéve. The post Az Apple verhetetlen, ha tabletekről van szó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez most a legjobb okostelefon

A Mobil Világkongresszuson kihirdették a Global Mobile Awards győztesét. The post Ez most a legjobb okostelefon first appeared on 24.hu.
fel 0 le