#nav

24.hu 24.hu

Így jelenthetik be a benzinkutak a NAV-nak, ha beadják a kulcsot az árbefagyasztás miatt

Ha a kút üzemszünetet hirdet, annak ezt 24 órán belül jelentenie kell az adóhatóság felé. The post Így jelenthetik be a benzinkutak a NAV-nak, ha beadják a kulcsot az árbefagyasztás miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Talpig becsületesek a benzinkutasok, betartják a 480 forintos határt

A hatósági árat, ha fáj is, a NAV szerint nem lépik át a hazai kutak. The post Talpig becsületesek a benzinkutasok, betartják a 480 forintos határt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tállai András bejelentette, hogy elkezdték ellenőrizni a benzinkutakat

A NAV hétfőn megkezdte a benzinkutak ellenőrzését, az első nap mérlege pozitív, egyetlen üzemeltető se követett el jogszabálysértést – erről tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.Tállai szerint a pénzügyőrökre „komoly és fontos feladat hárul”, miután a kormány november 15-étől a nem prémium benzin és a gázolaj literenkénti árát 480 forintos felső határral rögzítette, mert a legfrissebb...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy nap alatt 150 benzinkutat ellenőriztek a pénzügyőrök

Azt nézték meg, hogy betartják-e a hatósági árat. The post Egy nap alatt 150 benzinkutat ellenőriztek a pénzügyőrök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Aki személyesen akar ügyet intézni a NAV-nál, fel kell vennie maszkot

Mától kötelező a maszkviselés. De majdnem minden ügyet lehet online is elintézni. The post Aki személyesen akar ügyet intézni a NAV-nál, fel kell vennie maszkot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újabb Magyar Közlöny, újabb részletek a 480 forintos üzemanyag forgalmazásáról

A kormány újabb szabályokat hozott az üzemanyagellátás biztonsága érdekében. Nem hagy kiskaput a hatósági ár kijátszására. The post Újabb Magyar Közlöny, újabb részletek a 480 forintos üzemanyag forgalmazásáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába ígérték, most sem készült el a kormány csodafegyvere

Továbbra sem készíti el a vállalkozások áfabevallását a NAV. Bizonytalan ideig elnapolták az ígéret beváltását. The post Hiába ígérték, most sem készült el a kormány csodafegyvere first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Négymillió forintnyi kaviárt foglalt le a NAV

Egy román busz átvizsgálásakor találták meg egy utasnál. The post Négymillió forintnyi kaviárt foglalt le a NAV first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Jobbik a benzin árát 473, a gázolajét 492 forintos áron fagyasztatná be

A párt benyújtotta javaslatát az üzemanyagárak csökkentéséről. The post A Jobbik a benzin árát 473, a gázolajét 492 forintos áron fagyasztatná be first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rekord cigarettafogás a NAV-tól

Bálás só helyett csempészcigi az ukrán bárkán. Az elkövetők akár 20 évet is kaphatnak. The post Rekord cigarettafogás a NAV-tól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csalókra figyelmeztet a NAV az adóvisszatérítés ügyében

A csalók sms-ben, e-mailen de akár telefonon is kereshetik a lakosságot. The post Csalókra figyelmeztet a NAV az adóvisszatérítés ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kétszázmillió áfát csalt el egy petrezselyemmel és fokhagymával kereskedő bűnbanda

Eddig nyolc gyanúsítottja van az ügynek. Fotók, videó. The post Kétszázmillió áfát csalt el egy petrezselyemmel és fokhagymával kereskedő bűnbanda first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szja-visszatérítés: beindultak az adathalászok

A NAV közleményben hívta fel a figyelmet a veszélyre.  The post Szja-visszatérítés: beindultak az adathalászok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megjelent a családiadó-visszatérítéshez szükséges dokumentum

Év végéig lehet benyújtani a NAV-nak. The post Megjelent a családiadó-visszatérítéshez szükséges dokumentum first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Elérhető a szja-visszatérítéséhez szükséges dokumentum

A NAV online felületén vasárnap vált elérhetővé a gyermeket nevelő magánszemélyek szja-visszatérítéséhez szükséges nyilatkozat, írja a Portfólió. A VISSZADO-nyilatkozatot 2021. december 31-ig lehet benyújtani.Mint a lap írja, a nyilatkozat NAV honlapján az Szja-visszatérítés ablakból a nyilatkozatra kattintva (https://szjavissza.hu), ügyfélkapus azonosítással érhető el az Online Nyomtatványkitöltő Alkalmazás (ONYA) felületén. A nyilatkozat kitöltéséhez előbb az Új nyomtatvány/bejelentés, majd...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pontosított a NAV az szja-visszatérítéssel kapcsolatban

Három dolgot pontosítottak. The post Pontosított a NAV az szja-visszatérítéssel kapcsolatban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Százmillió forintnyi csempészett cigit foglaltak le Nyíregyházán

73 ezer doboz adózatlan termék volt a szlovák mikrobuszban. The post Százmillió forintnyi csempészett cigit foglaltak le Nyíregyházán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még nem keresték a hatóságok Cseh Katalin az uniós pénzek miatt

Az EP-képviselő elmondta, tiszta a lelkiismerete, és azt is, hogy nem lesz a Momentum elnöke. The post Még nem keresték a hatóságok Cseh Katalin az uniós pénzek miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Budapesti kocsmarazziára indulnak a NAV-ellenőrök

A főváros déli részeit szállja meg az adóhivatal. The post Budapesti kocsmarazziára indulnak a NAV-ellenőrök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

TOP-50-es magyar bűnözőt fogtak Detroitban

A szökevényt öt éve keresték költségvetési csalás miatt.    The post TOP-50-es magyar bűnözőt fogtak Detroitban first appeared on 24.hu.
fel 0 le